• Dinamovo proljeće
    6
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/velika-pobjeda-hns-a-austrijski-supertalent-odabrao-hrvatsku/141267

"Nakon mjeseci razgovora i pregovora, napadač Leon Grgić na pragu je promjene sportskog državljanstva, te bi u budućnosti napadač Sturma trebao predstavljati Vatrene!

Osim na okupljanjima (najvjerojatnije) Ivice Olića, mladog Grgića mogli bismo potencijalno gledati i u HNL-u, s obzirom na to da je za njegove usluge zainteresirana Rijeka, a spominjao se i Hajduk."

Po onome što sam vidio (plus je dodatan da navija za Dinamo), Dinamo svakako treba krenuti po njega. I to sad i odmah pa makar ga na posudili ovu polusezonu.
  • Nogo
    5.2k
    Nebi me čudilo da je Miško imao prste u savezu i znao iz prve ruke za Grgića i da uzme naše državljanstvo.
    Piše da se akcija spremala mjesecima.
    Neki dan je rekao da ga je htio od prvoga dana da bude na treninzima.

Ako je Marić pametan odmah ići po njega makar igrao manje ili posudba. Znamo da je Dinamovac, znamo gdje ga srce vuče.

Sramotno bi bilo da ode u Rijeku i onda iduće godine ga kupujemo za 3-4m eura.
  • GeneralNapoleon
    615
    Zar je moguce da konacno dobijemo opet i neke dobre vijesti :lol:

Ako je tocno veliku plus. Nadam se atomskom ofenzivnom Arsenalu:

Kanga
    Pjaca-Ivanusec-Baturina-Stojkovic
    Misic
    Franjic-KTC-Galesic-RPG
    Cavlina

Pa neka nas napadne tko se usudi.

Jos ovo i to bi bila divota, sto se ulaznih transfera tice. Inace ostaje mrlja. Ovo je prilika koja se ne smije promasit.
  • Laugreano
    3.2k
    Taylor bi trebao po stilu igre biti pun pogodak. Ima odlicnu pas igru i pretpostavljam da ce ga Canavaro uvlacit u sredinu kao dodatnog veznjaka. Nesto kao sto je Franjic radio u Osijeku.

Duge lopte su mu top. Odlican jucer protiv Dundeea
  • Crni86
    7.7k
    Da samo ne pljujem sportski sektor, veliki plus i pohvala za ivanuseca i taylora. Bilo bi lijepo kad bi luka ostao duze, ali sta je tu je.
  • Laugreano
    3.2k
    Vidim da Matanovic jako malo igra, mozda bi se njega dalo dovest, posudba plus otkup
  • austrijanac
    5.4k
    A da sjebemo Mišketa i jednostavno uzmemo Grgića i posaljemo ga tamo na posudbu s opcijom produzenja na ljeto,s nekim raznim bonusima za njega itd.

Da se razmemo, nisam za njega, ali nekako mi se bezbolno čini kupit ga, poslat tamo na posudbu i Rijeci tipa dat 10% od prodaje s opcijom produzetka na ljeto (s nase strane naravno).
  • Paggini
    37.1k
    Ako i ide u Rijeku, ide na posudbu, tako da nema govora da ćemo otkupljivat od Miška, a još manje govora da će ga Sturm prodati za manje od par milijuna eura što Miško ni mrtav neće dati.

Da se sad na krilima ovog transfera Sucica okuražimo i s tom reputacijom scoltamo Sturmu 2 (?) milijuna eura i 15% idućeg transfera, malog guramo uz Kangu, napravimo od njega reprezentativca - ne bih se žalio na takav ishod.
  • Ludovic IX
    7.8k
    onda bolje istri/belupu posudit igrača nego rivalu.. boli me kurac i za miška i rijeku.

ja iskreno ne kuzim što Grgić želi tamo? raskid ugovora jer ne igra, posudbu ili što? da ga stave na transfer listu.

jedini klub koji može platiti odstetu veću od 500k (ajd 600k je platio hajduk šegu i to vjerojatno ne đemdo do ljeta i prodaje nekog igrača) smo mi..

iskreno me zanima ako je stvarno Taylor dogovoren, dal je to to od traženja LB u sljedećih 3-4 sezone.
  • Mihaljević
    11.5k
    Ivanušec top.
    Za ljeto Dantas i Taylor.
    Ali treba poradit i na mlađim igračima, jer odlaskom Sučića i Baturine nemamo više projekt kluba.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    daj mi objasni po cemu je Dantas kvaliteta za Dinamu
  • Droljo
    11.9k
    lecjaks bio u momčadi godine a mubandje švicarski reprezentativac.
  • Praskaton
    3.4k
    Po ovome što smo do sad mogli vidit Dantas nije kvaliteta za dinamo.Bar ne za neku suludu plaću kakvu će tražit.
    A i cijela ta situacija oko njega i menadzera je odbojna.Ne treba nam to.

Ono što nam treba je više domaćih igrača.Imamo mi i previše stranaca u ekipi.Fokusirat se na vraćanje hrv.igrača kojima baš i ne ide vani a mogli bi doprijenjeti.
    Ovog malog Grgića bi samo lud propustio.
    Pavića i Kačavendu maksimalno gurat,gdje ces veće pojacanje nego da njih dobijemo.
  • rioda
    6.6k
    Koja je priča s tim Grgićem, koliko bi koštao transfer? Čim se javljaju tovari i Rijeka, očito iznos nije velik. Ili se radi o posudbi?

I još jedna stvar, toliko se o njemu piše, zašto ga Sturm ne vidi u svojim planovima?
  • Mihaljević
    11.5k
    daj mi objasni po cemu je Dantas kvaliteta za DinamuJos-Optimus

Imaš moju analizu na scoutskoj službi o Dantasu, kad već pitaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.