• ElDorado
    1.7k
    Cannavaro je rekao bitnu stvar. Da Franjic vec duze ima problema ali da to nije iskomunicirao s lijecnicima da se to moglo bolje izljecit. A rekao je da i s Franjicem ima vise mogucnosti u organizaciji. Eto kaj znaci pravi lijevi bek. Super Taylor ali trebao nam je jucer.
    Nije mi jasno zakaj nitko od tih tupavih novinara ne pita a slusaj Fabio koji je kurac s tim Olivaresom jel on čemu?

Edit: Prsir je bolji i od Dantasa i od Solde
  • austrijanac
    5.4k
    Poslovno sam dobar s jednim zaposlenikom Paoka te je za Dantasa imao samo rijeci hvale.

Jedini minus je bio trokut menader- sp direktor- Dantas, gdje su kemijali kaj su htjeli.
  • Krizy
    51.7k
    Bio je Mišić u momčadi desetljeća u Paoku, u Dinamu je među nositeljima igre godinama, pa nema milijun eura.

Ne znam jesu istinite te priče o milijun eura plaće, ali ne bi mu ponudio više od 400 tisuća eura.
    Neka muze neki drugi klub skupa s menadžerima.
  • NVKOD
    2.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/ogroman-posao-dinama-u-istom-danu-rijesili-dva-transfera-vatreni-odmah-stize-u-maksimir-15550370

https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-poslao-ponudu-i-ceka-taylorov-odgovor-ivanusec-konacno-stize/141277

Dva portala i ponovno dvije oprečne rečenice:

Luka Ivanušec dolazi na posudbu u Dinamo! (SN)

Naime, u Maksimiru se nadaju da konačno stiže Luka Ivanušec. (Germanijak)

A izgleda da je riješen i jedan ljetni transfer. Iako su nam u klubu kazali da još nije sve definirano do kraja, na ljeto bi u modri dom trebao stići lijevi bek Greg Taylor (27). (SN)

Poslao je Dinamo ponudu igraču, koji će na ljeto biti slobodan i čeka se njegov odgovor, kako sad stvari stoje, očekuje se da on bude pozitivan i taj bi posao onda isto bio realiziran. A Taylor bi se priključio na ljeto. (Germanijak)

Rezime: nijedan transfer još nije riješen. Transfer je gotov kada igrač osvane u Dinamovoj dresu na društvenim mrežama, sve ostalo su naklapanja poput "razriješiti će se ovih dana", "trebao bi se priključiti momčadi", "stiže ubrzo" itd.
  • austrijanac
    5.4k
    Ma jebeš te objave novina, vodim se RPGom kao primjerom.

Sve u tišini i onda se riješi.
    Ovo su samo štancanje norme.
  • Bosskovitz
    14.4k

Neće on nigdje u Europi iz Osijeka dobiti milijun eura po sezoni. Eventualno neka Turska. Pisao sam već prije kod nekih drugih igrača i isto vrijedi kod ovoga: mladi igrač koji odabere neki Gaziantepspor umjesto Dinama jer će tamo zaraditi 200-300.000 eura više po sezoni naprosto nema mentalitet koji je potreban za igranje u Dinamu jer ili sumnja u sebe pa se želi što prije financijski osigurati ili nema nekih ozbiljnijih karijernih ambicija od zarade.

Dinamo je vrhunska prilika za pokazati svoju kvalitetu - igraš Europu, izvjesno Ligu prvaka, poznati smo po velikim transferima, svaki skaut nas ima u favoritesima, čak i one koji nisu najbolji znamo transferirati u lige petice, generalno ne radimo igračima probleme oko odlaska, skroz pristojno plaćamo, osvajaš trofeje, suočavaš se s najboljima... ako to ne prepoznaješ kao mladi igrač onda ti tu nije ni mjesto.
  • Omake
    5.5k
    Ima pun k igrača u ligama pet koji su bolji od Dantasa, a zarađuju manje od milijun, neki i pola toga.
  • Zagi
    9.1k
    Bilo bi potpuno pogubno da i osrednje igrače počnemo toliko plaćati.
    Nemreš naprodavati toliko igrača koliko naš pogon može potrošiti.

40 m od lige prvaka i još nije dosta bez prodaje.
  • bbbb
    3
    Ima li vijesti o odlasku Perića i Perkovića? Stvarno su nam nepotrebni.
  • vlatkomarkovic
    283
    Mislim da bi koliko god to nelogično zvučalo, Dantas od Dinama tražio osjetno manje od milje Eura po sezoni. Kada bi recimo sada došao i potpisao na recimo dvije i pol godine, nakon Dinama mu rastu šanse da ode u neki klub gdje može dobiti veći novac. Iz Osijeka teško da može igdje za ozbiljnije novce otići, bezobzira na CV, najbitnije je gdje si igrao zadnje, na žalost ili na sreću to je nogomet. Mislim ne možemo čovjeka kriviti što prvenstveno igra za novac, to da će netko doći kod nas igrati samo iz ljubavi možemo zaboraviti. No baš zato mislim da bi za Dinamo iz neke računice igrao za skonto s obzirom na Osijek.

Edit: To ne znači da ja nužno mislim da bi on bio neko top pojačanje, mislim da je dobar igrač, ali ne bi dao ruku u vatru je nužno dovoljno dobar da nam nosi igru. No mislim da bi se mogli poslužiti istom recepturom kako je Osijek došao do Dantasa, da mi nađemo tako nekoga kojem je propao transfer u jaču ligu.
  • Zagi
    9.1k
    Mislim da bi koliko god to nelogično zvučalo, Dantas od Dinama tražio osjetno manje od milje Eura po sezonivlatkomarkovic

Polu-informacije koje imamo kažu da bi s traženim uvjetima bio "među najplaćenijim igračima".
    Miško, ako se dobro sjećam, ima 800-900, Ademi prek 1m, Ciceron 1.8 .
  • Sajla
    7k
    Dantasa je Benfica posuđivala u Bayern, PAOK, AZ Alkmar. i nitko iz Portugala, Njemačke, Grčke, Nizozemske ga nije prepoznao nego je na kraju besplatno završio u Osijeku. kakav god igrač bio, tu nekaj smrdi.
  • BPAM
    123
    Jel netko ima cijeli članak od Tironija?
    Naslov: Ivanušec (još) ne stiže!
  • rakurs
    737

A u domu hrvatskog prvaka svi su i dalje na čekanju. Luka Ivanušec još je na "putu za Zagreb", samo što hrvatski reprezentativac nikako ne stiže u Maksimir. Gdje je zapelo? To više nitko ne zna. Svakog dana slušamo istu priču, svakog dana u klubu nam ponavljaju "trebao bi doći do kraja tjedna". A vrijeme prolazi...

Neki misle kako se čelnici Feyenoorda žele revanširati "modrima", koji su u ljeto 2023. godine na sličan način odugovlačili s prodajom svojeg igrača u Nizozemsku. Sjetite se, Dinamo tad nije želio samo tako pustiti svog igrača u Feyenoord već su Nizozemci morali čekati da Ivanušec odigra prvu utakmicu protiv Sparte Prag, pa tek onda krene put Rotterdama.

Ali tko više zna što se ovdje događa?! Provjerili smo sve današnje napise, u Maksimiru još nije kupljena avionska karta za dolazak Ivanušeca. Jasno, tu se situacija može promijeniti u svakom trenutku, svi su uvjereni kako će hrvatski nogometaš sljedećeg tjedna biti član Dinama. Valjda je konačno to - "to".

Skeptičan je Tironi, kao i svi mi...
  • Ivdzo11
    5.6k
    aj cijeli kopiraj, molim te
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.