• reziser
    7.1k
    Uvijek mi je zao tih cura koje tamo stoje na svim tim vremenskim nepogodama, zato podrzavam tu odluku iz vise razloga
  • reziser
    7.1k
    Doslovno tisuće auta je krivo parkirano za vrijeme većih tekmi, no nikad nisam čuo da ima nekog velikog prigovaranja za to.austrijanac

ne stavljaju kazne ako je krivo parkiran, nego zelene povrsine ili preblizu pjesackom prijelazu, tako da pripazite na to
  • vlatkomarkovic
    321
    Pozdravljam odluku kluba,

Nadam se da će i financijski pomoći tim djevojkama kroz zakladu "nema predaje", jer nekim djevojkama je to jedini izvor prihoda, što je ova spodoba i iskorištavala. Nadam se da tu bar neće pasti naš pravosudni sustav također, nadam se da ćemo ih što prije opet vidjeti, ali pod puno boljim uvjetima za njih.
  • rioda
    6.7k

Tako je, ja dobio kaznu na Ružmi, cijeli niz automobila je bio krivo parkiran, a ja zadnji među njima, i skroz mali dio auta je bio nad zelenom površinom. Ostali nisu dobili kazne
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Nakon tisuću godina ukida se tradicija da mažoretkinje dočekuju igrače kad izlaze iz maksimirskog tunela. Šteta.
  • FrenchMontana
    866
    od 1-10 koliko je ovaj potez nebitan? 12.

Bavimo se populistickim pizdarijama, a rezultatski nam gori pod nogama.

Vidimo se sutra na Maksimiru, je**** ih mazoretkinje.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Ne znam što bi mislio o tome. Ako je stvarno bilo takvih slučajeva u mažoretkinjama, malo je čudno da su do sada šutjeli, da nije prije bilo pritužbi. Nije da ga branim, ali kak je rekao da bi ga sigurno neki tata već riješio. Ja osobno, da mi je kćer u mažoretkinjama i da čujem tako nešto otišao bi momentalno do njega i nokautirao ga. Nikakve tužbe ni prijave.
  • Plava stijena
    327
    Znači na temelju rekla/kazala bi išao nekog mlatit? Znaš među ženama ima pregršt vještih manipulatorskih lažljivica. Onaj rtl-ov prilog o ovom slučaju to slikovito prikazuje.
  • Jos-Optimus
    4.4k
    na temelju toga da mi kćer to kaže - da. Čuj rekla/kazala. Pa da imaš kćer i kaže ti da ju neki iskompleksirani muškarac maltretira, što bi ti majstore napravio? O tom liku, btw, ima gomila mutnih priča, teško da je sve laž
  • Guinness
    2.5k
    Bavimo se populistickim pizdarijama, a rezultatski nam gori pod nogama.

Vidimo se sutra na Maksimiru, je**** ih mazoretkinje.
    FrenchMontana

Bože sačuvaj.

Je li bio populizam svim silama pomicanje termina domaće utakmice sa Varaždinom ili igranje pred praznim tribinama?

Nogometni klub, u našem konkretnom slučaju Dinamo, nije (samo) rezultat niti bi to trebao biti.

Zašto je Dinamo bio popularan i nakon promjene imena '45 do recimo '90? Zašto su ljudi iz Slavonije, Istre, Dalmacije pa i Australije npr. navijali za Dinamo?
    U tom periodu je osvajao sve žive lige i kupove, ili je bio rezultatski luzerski klub uz povremene bljeskove?
    Možda je predstavljao nešto drugo, neki populizam?

Nije rezultat trend niti je ideal vječan, kako će se neki odmah loviti na ovo, ali Dinamo je predstavljao, predstavlja i predstavljat će puno više od 2:1 protiv Milana ili 4:0 protiv Šibenika sutra.
    Puls i osluškivanje zajednice je svakako jedno od toga.
  • Draž
    1.5k
    Nije to medijska hajka nego nedvosmisleni viralni video o ponašanju jednog četnika. To kaj netko vodi 31 godinu nekoga ne znači ama baš ništa. Tito je bio na vlasti 35 godina.
    Podržavam mudru i prije svega moralnu odluku kluba.
  • rokikaciga
    418
    Bivša djevojka mi je bila u mažoretkinjama. U to vrijeme nije imala nikakvih primjedbi koje bi mi ostale u sjećanju. Doduše nije da se mogu nečega sjetiti da je bilo i prepozitivno.
  • modri-kibic
    238

Koliko se toga u Hrvatskoj prešućuje, ne prijavljuje ili nešto drugo zbog straha od posljedica. Ne bi se ni za ovo saznalo da se nije dogodilo na javnom mjestu i da ljudi nisu snimili. Radim u školstvu i nažalost događaju se gore situacije koje nisu došle do medija. Umjesto da se ispriča zbog ponašanja, on govori da bi opet tako postupio. Žao mi je kaj neće biti mažuretkinja na početku i na poluvremenu jer ne postoji utakmica Dinama na Maksimiru na kojoj sam bio, a da one nisu bile tamo. Ali takvo ponašanje njihovog šefa koji bi im trebao biti mentor i uzor je dno. Nije to nikakva cancel kultura, to je normalna reakcija koju bi svatko normalan trebao pozdraviti. Dinamo je ponajprije nogometni klub, ali isto tako drago mi je kaj se događaju ovakve reakcije na nečovječno postupanje prema djetetu.

• Bosskovitz
    14.7k
    Nećemo se lagati, u hrvatskoj smo, svugdje gdje se ima para za ugrabit će bit ljudi koji će to učinit, pa tako i u DPblubach

Tko je to iz DP-a "ugrabio pare"? Ovo su preozbiljne optužbe za zajebanciju.

A u ovom trenutku, Dinamo ne kotira dobro niti na jednom poljublubach

Koja su to polja na kojima jedan nogometni klub kotira?Jer neka standarna mjerila su
    • financijsko stanje i stabilnost
    • sportski uspjesi
    • gledanost
    • članstvo
    • nogometna škola
    • branding i marketing
    • infrastruktura

Financijsko stanje je stabilizirano i klub normalno posluje, na sportskom planu se nakon 3 godine osvojilo duplu krunu, nakon sezone u Konferencijskoj ligi izborena je Liga prvaka u kojoj je ostvareno rekordnih 11 bodova i prema kladionicama smo favoriti za osvojiti prvenstvo i kup, gledanost je povećana, članstvo je rekordno, nogometna škola se diže nakon par godina stagnacije, branding i marketing očito napreduju, infrastruktura je ponajmanje odgovornost kluba ali i tu su vidljive naznake nekog pomaka i barem pritiska na ključne aktere od strane kluba. A pazi - govorimo o nepunih godinu dana. Vlatka Peras je bila predsjednica uprave do prije nešto više od 8 mjeseci.

E sad, ti tvrdiš da niti na jednom od tih polja mi ne kotiramo dobro. Zašto to misliš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.