• Mislav
    22
    Vidim da se u više navrata spominje Dinamovo Proljeće, pa ću pitat par pitanja koja mi nisu jasna...

Kako je funkcionirao odabir ljudi koji će biti na listi Dimamovog Proljeća i kada su ih BBB odlučili podržati? Jesu li BBB zajedno s glavnim figurama Dinamovog Proljeća radili listu skupštinara ili?

Mene ovo čudi jer je postotak ljudi koji su glasali za Dinamovo Proljeće preko 88%.
    Osobno čini mi se kako su BBB podržali Dinamovo Proljeće, a ostali su navijači samo zaokružili ono što oni podržavaju... Koliko je ljudi opće razumjelo programe tih dvaju struja?

Ovo me podsjeća na parlamentarne izbore kada prenzići i nakon 30 godina glasaju za HDZ na račun blagopokojnog predsjednika Tuđmana... Tu se onda postavlja pitanje tko takvim ljudima koji nemaju elementarno znanje o političkim zbivanjima daje pravo glasa, od takvih glasača dijete od 15 godina racionalnije može mislit. Malo sam sad skrenio s teme...

Ako netko zna može li objasniti kako su zapravo funkiconirali izbori i sastavljanje lista...
    Ne osuđujem novu upravu niti način na koji su došli na vlast, ipak je taj način potpuno demokratski, (unatoč tome što demokracija kao takva ima ogromnih problema kao društveno uređenje)
  • don
    10.8k
    Ah-Shit-Here-We-Go-Again.jpg
  • deda
    35.1k
    Pitanje je legitimno, a odgovor može trajati satima uz kavicu. Kako nastaju bilo kakvi pokreti, ideje? Ne postoji trenutak već je to proces koji traje godinama. Tako i okupljanje ljudi, upoznavanje, stvaranje povjerenja, uočavanje sličnosti i različitosti.
  • Mislav
    22
    hahahahahaha, nisam pretjerano aktivan na forumu, napravio sam račun da vidim stare slike i kolekcionarstvo, tako da oprosti ako pitam pitanje koje je postavljeno već 100 puta

ja sam sad na godišnjemu, tako da ti ako si zainteresiran za jednu kavu na kojoj ćemo raspravit o tome, samo naprijed
  • deda
    35.1k
    Nema frke, navrati do Bjelovara. :cool:
  • masacusec
    4.5k
    Konstruktivne kritike i bilo kakve kritike moraju biti prihvaćene i iz njih gledati najbolje izvući.Toni90d

Dosta njih ovdje "iskorištava demokraciju" i kroz prizmu "konstruktivne kritike" na jedan zapravo destruktivan i maliciozan način žele minirati rad nove vlasti u klubu. I ja sam očekivao neke bolje reakcije nove vlasti, no ova konstantna bockanja i počkaljivanja jesu metode koje indikativno asociraju na mamićeve obračune s neistomišljenicima koji su momentalno odstranjivani iz kluba.
    I upravo ova sadašnja vlast u klubu je razbila to jednoumlje i nametnula pluralizam u modusu vođenja kluba...za primjer drugima!
  • Mali Zeus
    15.9k
    Tek sam sad uhvatio onu priču o nepotizmu.
    Dakle, koji hit.

:rofl: :lol: :rofl:
  • blubach
    782
    Osobno čini mi se kako su BBB podržali Dinamovo Proljeće, a ostali su navijači samo zaokružili ono što oni podržavaju...Mislav

Evo ja mislim da si ovdje pogodio samu srž svega i pogodio.
    Mislim da mnogi ne razumiju da ogroman dio glasača (sigurno 70-80%) kuži par stvari: Mamić je degenerik i lopov. Barišić je bio njegov čovjek. Perasica je kuhačica kave. I bili su za da se takvi ljudi maknu iz Dinama. Došlo je DP, Zajec na čelu. Nema navijača Dinama ko nije čuo za njega, a u novijoj povijesti nema mrlja da bi mu se neke stvari zamjerile. BBB su ih podržali, svi su išli za njima. I to je cijela priča.

E sad, uvijek je teško davati ocjene nakon samo par mjeseci, čak i par godina, kakvi su tamo ljudi i koliko dobro rade svoj posao i da, kakve su im namjere. Nećemo se lagati, u hrvatskoj smo, svugdje gdje se ima para za ugrabit će bit ljudi koji će to učinit, pa tako i u DP (mislim da smo uhljebljivanja već 1000 puta spomenuli). Ali ono što sam siguran je da većinu glasača to uopće ne zanima - zanima ih rezultat, cijene izlaznih transfera, cijene ulaznih transfera i kolko su dobri igrači, tj Dinamova igra. A u ovom trenutku, Dinamo ne kotira dobro niti na jednom polju i gotovo sam siguran, da su danas izbori, da bi razlika između DP i neke druge stranke bila drastično manja.
    Trenutno mislim da je velik problem što dobre alternative uopće nema, kaj je jako loše, jer to znači stagnaciju, pa čak i padanje, što valjda nijedan navijač ne želi...
  • ElDorado
    1.9k
    Po ovome ispada da su navijači koji nisu BBB prilično retardirani. Ne povode se navijači za nikim a Zeko je sigurno imao puno više kredibiliteta među starijim navijačima. Glasati za Barića mislim da graniči s blagom retardacijom i da su zapravo većinom za tu listu glasali poklonici kriminalaca.
    DP su napravili jednu jedinu ozbiljnu grešku koja je prilično nerazumljiva. Očekivali da Zeko, koji je već u značajnim godinama i baš nije fletan, sredi tj organizira sportski sektor. Nažalost tako u priču ulazi Marić i cijela stvar iz dobre namjere prelazi u flop. Nadam se da su to shvatili, prije svega IO, i da će u idućih 2-3 mjeseca, prije ljetne pauze poraditi na kadroviranju sportskog sektora.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Ali ono što sam siguran je da većinu glasača to uopće ne zanima - zanima ih rezultat, cijene izlaznih transfera, cijene ulaznih transfera i kolko su dobri igrači, tj Dinamova igra. A u ovom trenutku, Dinamo ne kotira dobro niti na jednom polju i gotovo sam siguran, da su danas izbori, da bi razlika između DP i neke druge stranke bila drastično manja.blubach

Baš zato su izbori svake 4 godine. Ova garnitura je tu niti godinu dana, a već se propitkuje svaka stavka. Ne razumijem ovo da Dinamo u ovom trenutku ne kotira dobro niti na jednom polju. To što smo trenutno treći? Da, to je loše, ali na kraju sezone treba podvući crtu, a ne sad zaključivati kako ne kotiramo nigdje dobro.
    U ovih 10-11 mjeseci otkad je ovo vodstvo bilježe se samo uspjesi, kako u domaćim natjecanjima, tako i u europskim. Klub je financijski konsolidiran. Zaključci se trebaju donositi na kraju sezone što se tiče rezultatskih dostignuća, odnosno na kraju godine što se tiče financijskih. I onda za tri godine na osnovi toga dati glas na izborima.
    Navijači bi prvenstveno trebali biti uz ekipu na stadionu, a ne raditi histeriju oko svakog transfera i umišljat sebi da su sposobniji i pametniji od svih koji su u klubu odgovorni za ukupno poslovanje kluba.
  • Enco
    53

Potpisujem.
    Jedna,jedina i najveća greška koja nas može i hoće skupo koštati, ako se stvari ne promjene i to jako brzo.
    Podržavam većinu ljudi iz I.O. i vjerujem u njih ,a siguran sam da i oni to vide i da će ta greška već po isteku prijelaznog roka biti ispravljena.
  • reziser
    7.1k
    Jedan savjet svima koji dolaze autom na Maksimir. Pazite kako pakirate jer vec par puta nakon utakmica na automobilima dobijate obavijest o počinjenom prekršaju od komunalnog redara, najčešće jer ste jednim dijelom parkirani na zelenoj površini! Kazne za to nisu male od 100-250 eura…
    Komunalni redari bas vole kad je tekma :vomit:
  • austrijanac
    5.6k
    Doslovno tisuće auta je krivo parkirano za vrijeme većih tekmi, no nikad nisam čuo da ima nekog velikog prigovaranja za to.

Ovo je baš loše.
  • blubach
    782
    Po ovome ispada da su navijači koji nisu BBB prilično retardirani.ElDorado

Ne slažem se s ovim.
    Jednostavno smatram da većina navijača ne prati toliko zbivanja u i oko kluba na razini da može sama doći do zaključka za koga da glasa nego se vode BBBima ili imenom osobe koja je na čelu neke stranke (i tu je ime Zajeca izrazito veliko).
    Svi koji su ovdje na Zoni mislim da znaju dovoljno, ali velika većina članova nije na Zoni.
  • ElDorado
    1.9k
    gle stvari stvarno nisu crno bijele. Nažalost postoji velika grupa tih Dinamovih kibica koji stalno nekaj seru. Njih nisu dirale sve te kriminalne i krimogene radnje, užasno primitivno ponašanje i seljačija. Njih je zanimao rezlultat i na sve su zatvarali oči. Jedan dio ih je progledao a drugi podržavao Barića jer je to zapravo sve bila ista ekipica.
    A bilo nas je dosta koji su podržali DP ne toliko zbog BBB već doista zbog ljudi koji su se tu okupili, pa u konačnici i zbog Zeke. Imaš pravo da dosta ljudi sve to nije pratilo, ali zato je tu i bio Zeko da privuče i takvu ekipu. Moramo biti svjesni da je puuuuno ljudi bilo diglo ruke od Dinama i da su mislili da do promjena neće nikad doći (purgerska letargija).
    I zato da zaključim, mi bolje ljude za vođenje našeg kluba nećemo naći i treba ih maksimalno podržavati, ali i oni moraju shvatiti kada je vrijeme za neke kadrovske rezove i nova rješenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.