• nwankwo646
    442
    Ne razumin, pa došli su sa 16 mil nakon svih tih jadnih HNL utakmica prošle sezone i ove sezone??? A ono šta je pokaza u LP nitko ne može izbrisat. I glavna stvar, prodaja Sučića nama nije uopće nužna niti potrebna!
  • Carrasco
    4.9k
    protiv Bayerna ga nije bilo nigdje. Doduse kao niti cijele momcadi.Schpatz

Protiv Bayerna nije ni igrao. Čudo kakvi se sve debilizmi pišu kako bi se opravdao ovaj transfer.
  • ElDorado
    1.7k
    Ne razumijem zašto se spominje ljeto kao referentna točka. Pa lik je imao još ugovor 2 i pol godine, zašto bi ga uopće prodavali nakon godinu i pol sa 60 tekmi. Općenito mislim da moramo promijeniti stav prema takvim transferima ako i dalje mislimo konkurentno igrati LP. Svaki mladi igrač trebao bi odigrati u Dinamu makar jedan ciklus pa onda ok krenuti u prodaju. A ne ono "prerastao je HNL". Jest kurac. Sučić se početkom sezone u HNLu baš nije iskazao, što su uostalom pokazali i podaci usporedbe s prošlom sezonom. Moguće je da je deal već bio sklopljen.
  • Droljo
    11.9k
    Ma ja ne bih Dantasarioda

Nebi ni ja. Ali nikad ne znaš. Tim, tehnički jačim, igračima možda bolje paše dinamova igra gdje imamo posjed i ne moraš toliko trčati bez lopte (u hnl-u naravno). Možda bi tu eksplodirao. Tko zna...
  • Schpatz
    669

Dobro, necemo se sad meni vuc za jednu recenicu gdje sam zaboravio da nije igrao u Münchenu posto je uvijek bio u prvih 11 i zao mi je sad sto nisam to isao googlat prije nego li sam to napisao odnosno kaj sam zaboravio postavu prvih 11 u Münchenu.

Ja ti hocu rec da nitko ne bi vise ponudio od ovoga sto smo mi dobili na temelju utakmica na Subicevcu ili Rujevici odnosno Poljudu i da se tu njegova vrijednost ne bi magicno povecala za 5-10M€.

Inter je vidio potencijal u Sucicu. Na temelju HNL-a i kasnije ga skautirao jos u Europi i dosli do zakljucka da bi on njima mogao bit u buducnosti pojacanje. Da je HNL-a samo prodali bi ga za duplo manje, u to budi uvjeren. I samim time, HNL mu ne bi vise digao cijenu.
  • ElDorado
    1.7k
    ja se toplo nadam da će se pod Cannavarom u Dinamu sve više trčati bez lopte
  • E46
    1.2k
    dovodenje hrvoja ilica bi bilo resetiranje kluba ranga Dinama na rang sa Cibaliom. Jbt pa taj decko stvarno nema mjesta ni u Vukovaru..
  • Crni86
    7.7k
    ti kazes, ne, hocu transfer. Aris se povuce, St. Etienne se povuce. Imas igraca jos 6mj u kadru, koji nece mozda skupit niti minute ili neke mrvice i pokusat ces ih opet prodat na ljeto, ali igrace koji NE igraju ili nisu igrali 4-5 mjeseci. Koliko ce bit zainteresiranih?Schpatz

To je rizik posla, moras ponekad riskirat kako bi dobio uvjete koje zelis. Nece sigurno netko doc i odmah ponudit sve sto ti zelis. Tko ne riskira ne profitira, a za to moras imat znanje. Pregovaranje je umijece, a ne cinjenice kako ti to pokusavas prikazati. I zato te fore da li je postojala ponuda od x milijuna ne stoji, nece nikad ni postojat ako ju sam ne ispregovaras, nece ti ju nitko poklonit.

A ovako ne riskiramo da max i spika budu zacemnetirani na klupi i vraceni na ljeto? Jos bolje na to nemas utjecaja uopce jer su u drugom klubu. Slicno kako su nam samo vratili gojaka i peru bockaja.
  • Nogo
    5.2k
    No Dantasovi zastupnici ovdje su “opalili” cifru od koje boli glava. Kako saznajemo od izvora bliskih klubu, Dantas u Dinamu želi milijun eura po sezoni! Da, točno milijun eura za svaku od sljedeće tri godine! I to nije sve, na Dantasovu plaću, ide i provizija zastupnica, tako da bi Portugalac bio među najplaćenijim igračima u Dinamu.
  • Bosskovitz
    14.4k
    Vjerujem da je možda poželio nekoga, recimo iz Italije, a koji je u našoj platnoj mogućnosti.... da bi ga uprava sigurno pokušala dovesti. Čudno da on nema igrača "koji mu baš nedostaje" ili dva kao pokojni Otto Barić.keppi

Moguće je da nisam u pravu, ali dojma sam da Cannavaro ne traži igrače na način na koji je Bjelica tražio - vrlo konkretna imena, najčešće ona koja je već vodio u nekim drugim klubovima - nego traži da igrači na određenim pozicijama imaju određene karakteristike.

Sigurno ni jedan igrač nije doveden ili se radi na njegovom dolasku, a da je Cannavaro rekao da ga ne želi.

Nebi ni ja.Droljo

Ni ja, a ne vjerujem ni da ga trener želi. On je mali taktičar, nama treba potpuno suprotan tip igrača.
  • keppi
    297
    Možda bi Mudražija možda mogao biti dobar support Baturini i Stojkoviću od kojih očito niti jedan nije za punih 90 minuta.
    Zanimljivo je, ako sam dobro vidio da Mudražija ima ugovor do ljeta.....,ako je tako odšteta ne bi trebala biti prevelika. Isto tako oslobodilo bi se mjesto desetke u Lokosima za našeg Vrbančića.
  • scooniepenn
    3.9k

Je li ti kolega Križy dao vrlo jasno usporedive ovogodišnje (većinom ovozimske) transfere od klubova našeg ili nižeg ranga iz približno usporedivih liga. Ti možeš do unedogled odbijati prihvatiti ikakve benchmarkove i tvrditi da iznosi transfera nisu egzaktni kao rast zlata ili cripto valuta. Nisu, ali se jednako tako mogu i moraju s nečime usporediti, a usporedbe s transferima klubova približno našeg ranga je objektivno najbolja moguća polazišna točka. Jednako tako, nadam se da se ne treba puno pojašnjavati da vođenje bilo kojeg privatnog entiteta uključuje rizike i naravno kontrolu istih. Kad je riječ o nogometu faktor rizika je jednstavno veći i Dinamova sportska politika se ne može uspoređivati s Kraševim razvojem kategorije keksa. Naš sportski direktor to jednostavno ne shvaća ili ne želi shvatiti, no za krajnji ishod je zapravo i nebitno, jer dođe na isto.
  • dinon7
    1.5k

Cordoba treba minute. Mislim da je njemu prilagodba na europski stil nogometa i općenito na život u Europi veliki problem. Uz kontinuitet igara i povjerenje trenera vjerujem da može eksplodirati. Ako na njega ne računamo ozbiljno, posudi ga Gorici ili Šibeniku ili Loksi. Naročito ako Ivanusec dolazi
  • keppi
    297
    Ne mislim da se on sa dovedenim igračima ne slaže, nego mislim u smislu da on ima vjerojatno strašna poznanstva u nogometnim krugovima u Italiji, pa i šire.....pa da baš niti jedan igrač od tamo nije "isplivao" kao ozbiljna i recimo povoljna opcija za nas.
    Sa dovođenjem Roga se navodno složio, ali pitanje ostanka Roga se vrtilo i davno prije Cannavara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.