• NitkoBitan
    22.5k
    Meni taj Dantas ni po cemu nije "iskakao". Sigurno ima dobranu manu kad sa 24 godine igra u Osijeku.
  • Crni86
    7.7k
    dantas igrao za vikend protiv nas? Nisam ga bas nesto primjetio, a ti bi mu dao drugi najbolji ugovor u klubu.

Osim par bljeskova u ligi, mislim da on nije igrac za nas niti po kvaliteti a niti po tipu igraca koji nam nedostaje.
  • mosad
    821
    trebalo bi morena zivkovica vratit
  • Mihaljević
    11.5k
    dantas igrao za vikend protiv nas?Crni86

Samo asistenciju ima protiv nas, ništa puno.
  • Zagi
    9.1k
    Milja po sezoni je više nego kaj ima Miško.
    How yes no.
  • Crni86
    7.7k
    ne treba nam novi marko bulat
  • GeneralNapoleon
    600

Papogotovo kad nam se vrati Marko Bulat OG :lol:
  • Pacho
    181
    Toliko je SD uvjeren da je ovo sjajan deal da je cijeli intervju Indexu u nekom tonu opravdavanja.
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Ja vidim da ostali HNL klubovi prodaju igrače za cifre za kakve ih nikad prije nisu prodavali. Rijeka uredno prodaje igrače za 5-6 milijuna, Hajduk je probio cifru od 10 milijuna a sada za Durdova koji ima 5 seniorskih utakmica traži 5 milijuna, Lokomotiva prodaje za 3 milijuna, Varaždin isto radi rekordne transfere...

ispada da svi dobivaju bolje ponude nego prije inflacije i da je jedino Dinamo zapeo u nekim bivšim vremenima po pitanju cijena. Nastavi li se ovaj trend Hajduk i Rijeka će za 5-6 godina prodavati igrače za jednake cifre kao što to radi Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions