• Paggini
    39.2k

Ok, cijenimo Sucica na 20 milijuna. Nitko ga ne želi uzet, šta ćemo onda?

Čekat dok ne bude 20 milijuna, a to se nikad ne dogodi. Onda ćemo ga prodati za 9 milijuna.
  • dinon7
    1.5k
    Slažem se s kolegom da na Hrvatskom tržištu nema pojačanja za nas. Ali isto tako moramo biti svjesni da od hrvatskog težišta živimo i sa većinom talenata koje smo prepoznali na vrijeme smo dobro prošli. Razvili i prodali za dobar novac.
    Mudri nije i neće biti pojačanje za Dinamo ali je za mene greška propustiti Beyatta iz Istre ili Šotićeka na primjer. To su igrači na koje trebamo ciljati i nikako ih ne propustiti. Jer uz dobar razvoj to su igrači koji će od nas otići za višestruko veći novac. I tu trenutno vidim najveći problem sportskog sektora.
  • E46
    1.2k
    Stari moj, nikako me nece proci osjecaj da smo trebali ovaj rok kupit 5 klasa i zgazit hnl i uzet si pare od direktnog ulaska u ligu prvaka, nmg vjerovati i necu se pomiriti da nisu imali muda to napraviti.
  • Droljo
    12.6k
    kupit 5 klasaE46

To ne garantira ništa. Ekipa se mora složiti, biti klapa. Obrana se mora uigrati pa i golman skine nešto. Ako svi trče i ginu jedni za druge i špicu krene gol. Uglavnom, kolektiv izbaci pojedinca i tak je uvijek bilo.
  • Crni86
    8.2k
    Ekipa se mora složiti, biti klapa.Droljo

Nas sportski sektor prvo treba naucit zatvorit ekipu po pozicijama. Jos smo na tom levelu. Ne treba im nabijat stres i pre zahtjevne zadatke.
  • strukson
    3
    U guzvi sam pa bas ne pratim, ima kakav update oko Ivanuseca?
  • Blueshadow86
    2.6k
    U guzvi sam pa bas ne pratim, ima kakav update oko Ivanuseca?strukson

Već mjesec dana dolazi svaki dan.
    A ako si slučajno propustio, odlazi Sučić za vrtoglavih 14 mil. ojra.
  • skener
    1.9k
    trenutno opet na klupi
  • veselko tenžera
    4.3k
    Trenutno igraju kup s PSVom, gube 1-0 u 12. minuti. Luka kao i obično, zašarafljen za kraj klupe.
  • Izet Hajrović
    4k
    startnog reprezentativca hrvatske reprezentacije.Mihaljević

S ovim se zavaravamo, već sam pisao o tome. Bio je starter samo zbog ozljeda Kovačića i Majera, a inače su Modrić, Kovačić, Majer, Pašalić, možda i Luka Sučić ispred njega po hijerarhiji veznjaka. Da je barem igrao Europsko prvenstvo pa ajde, razumijem, ali igrao je Ligu nacija koju valoriziramo ovisno o tome kako nam paše. Do prije 2 godine je to bilo nebitno natjecanje koje je zamijenilo prijateljske utakmice pa nema veze što smo ispali u grupi, ali kada smo uspjeli osvojiti srebro, e to je onda jedno veliko natjecanje čiju ćemo medalju stavljati uz bok medaljama sa SP.
  • ShanKu
    1.4k
    možemo mi imat par klasa u prvoj ekipi, kad ih trener izvadi u 60. minuti i uvede senatore :sweat:
  • Jos-Optimus
    4.5k
    ostao je Bruno, a mogao je otići, a gro ekipe ga napada i vrijeđa
  • ElDorado
    2.2k
    Zanimljivo ti igrači koji nisu vani uspjeli sretni su kada se vrate i svjesni su da im je tu najbolje. Petko, Pjaca pa i Rog. Rog nazalost bez ikakvog pomaka od kad je dosao.
  • Dinamo-SB
    87
    Nisam Fan našeg sportskog direktora, al ispada da nas je vise “sjeba” Marić sa ovom cifrom oko Sucica, nego Mamić 20g sa izvlačenjem novca. Koje bolesti sve neces čutiBBB Sibenik

Apsolutno potpisujem. Prodaja Sučića je realno okej financijski te tajming prodaje je okej. Jel mogla biti jos bolja?Mozda je. Jel moguce da Sucic nakon ozljede padne u formi i ne vrati se ni priblizno u istu formu i cijena na ljeto mu ode još dolje? Je. Generalno je posao dobro odrađen. Pero je prodan u veliki klub za ozbiljne novce, ne za kikiriki te imamo jos i ostvarive bonuse i 10% od iduceg transfera.I ide na ljeto. Sve korektno. Da se nadovozem,osvrnuo bih se na Marića.

Što se tiče zimskog transfer roka za mene Marić ima plus zasad.
    Dolasci: Kanga,Franjic,Galesic.Sve dobro,logicno i u skladu s financijskom politikom-sto se kaze nije stednja,ali nije ni razbacivanje.
    Odlasci: Spomenuti Sucic te posudbe Spike i Bernauera uz preuzimanje njihovih placa te mogucnost solidnog otkupa, riješio se Menala i njegove plaće i ugovora.

Očekujemo još par odlazaka i malo skidanje nekih igrača sa platne liste koji cak nisu grijeh Marica nego bivse uprave. Sjetim se da Brkljaca navodno ima 250k godisnje. Strava.Odmah me hladni znoj oblije. Napravio je Maric jos dobrih nepopularnih stvari koje je naslijedio - riješio se ogromnih ugovora koje su imali npr. Boško Šutalo,Mahir Emreli,Deni Jurić..

Što se tiče minusa - samo su dva minusa bas ono konkretna,a to su prodaja Brodića bez adekvatne zamjene na ljeto te dovođenje Mmaea iz financijske percepcije zbog veličine i duljine ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.