• NitkoBitan
    22.5k
    Odmah da pitam ususret Valentinovu, posto "Dinamovo" klizanje na Salati, koje su cijene? :sweat:
  • Kaktus Car
    929
    Ali nevjerojatno koliko histerizranja od nekih ovdje (a i na ostalim forumima/mrežama/portalima). Neki stvarno kao da jedva čekaju svako kašljucanje kluba i nove (demokratski izabrane) uprave da bi se počeli nabacivati blatom po njima i klubu.

Neki kao da bi radije da klubu ide loše samo kako bi mogli popljuvati novu upravu.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Neki kao da bi radije da klubu ide loše samo kako bi mogli popljuvati novu upravu.Kaktus Car

Ko tabloidi, loše vijesti najbolje idu. Neshvatljivo da je toliko lako širiti negativu, a neizmjerno teško nešto pohvaliti.
  • Toni90d
    1.2k
    Nismo mi navijači ali ni ljudi koji su u klubu i blizu njega spremni na demokraciju. Jedni se pokupe sa foruma kao uvrijeđene frajle, drugi i najmanju kritiku shvaćaju kao zazivanje starih mračnih vremena. A sve je to sastavni dio demokracije i slobode, dati i primiti kritiku sa pravom ili bez.
    Mislim da je 98% foruma sigurno kontra mračnih vremena i diktature. Tako da se svi moramo naučiti da kritike nisu zlonamjerne, jer svi želimo najbolje za NAŠ klub. Konstruktivne kritike i bilo kakve kritike moraju biti prihvaćene i iz njih gledati najbolje izvući.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Odmah da pitam ususret Valentinovu, posto "Dinamovo" klizanje na Salati, koje su cijene?NitkoBitan

Provjerio sam... Inace je klizanje na Salati 4 eura + 4 eura najam klizaljki u tim popodnevnim terminima pa ce valjda tako bit i iduci petak. Nista strasno, mislio sam da je to i skuplji sport.
  • Vratite nam Istok
    409
    Možda malo off topic pitanje, ali ne znam gdje da ga postavim:

Zna li netko razliku između Obilaska stadiona i VIP obilaska stadiona? Obje opcije se mogu odabrati kad skupiš dovoljan broj bodova u Dinamo App.
  • Droljo
    11.9k
    Who the fuck is dubravka šuica i zašto ju svi spominjete. Neću ni guglat tko je u pm
  • jedan u nizu
    11.3k
    na li netko razliku između Obilaska stadiona i VIP obilaska stadiona?Vratite nam Istok

Mislim da je VIP obilazak zapravo obilazak po dogovorenom terminu.
    Ne jedan od ponudenih kada se pojavi, nego se ti dogovoris kada i tebi i klubu odgovara.

Vise od toga ne znam, tipa koliko ljudi je minimum za takav obilazak i ostalo
  • Hnlovac
    1.5k
    e moj Droljo, kužim ja ne želiš politiku za sankom al da za Šuicu nisi cul..

Pa žena je slika i prilika nekog kaj se uspije uguzit u svako moguce ministarstvo, povjerenstvo ili komisiju u Hrvatskoj i EU i tuče ogromnu lovu. Ne znam jel ju neko gura, al ak ju gura to radi dobro
  • Droljo
    11.9k
    ma ja ti izbjegavam pratit te debile u politici i sl. Pokušavam derat dinamo, filmovi, serije, mjuz pa neka druženja cuganja i tak. Znam ono osnove od kojih nemreš pobjeći jebiga. :lol:
  • Marley
    2.9k
    Provjerio sam... Inace je klizanje na Salati 4 eura + 4 eura najam klizaljkiNitkoBitan

Strasno mi je jedino kad se sjetim da sam nekad cijelu zimu isla na klizanje za 12 kn po terminu sveukupno.
    Good old times.

Ali ajde, fora dogadjaj za one koji slave Valentinovo :grimace:
  • Bosskovitz
    14.4k
    svi želimo najbolje za NAŠ klubToni90d

Ajmo se zadržati na nešto više od 99% :)

Ima ovdje ljudi koji su bili za ostanak Barišića na predsjedničkom mjestu i de facto Hanželovo preuzimanje kluba te su pozivali ljude da se ne učlanjuju u Dinamo. Priznajem da se ljudi razilaze u mišljenjima, ali dalo bi se ozbiljno raspravljati o tome žele li oni zaista najbolje za naš klub.
  • masacusec
    4.5k
    Who the fuck is dubravka šuicaDroljo

Profesorica engleskog jezika koja još nije naučila engleski jezik.
  • Jaro
    9k
    profesorica engleskog za koju je Baka Sliskovic doktor engleskog...
  • masacusec
    4.5k
    Dodje baka sliskovic u bruxelles kod šuice koja radi na kiosku i pita: "spik ingleš "? "How yes no" - odgovara šuica. Na to će baka: "marlboro light"!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.