• Peškaman
    5.9k
    Ja bih dogovorio Grgića na ljeto, prodati Kulenovića (ljeto).
    Da dođe sada nevjerujem da bi imao minutažu koju priželjkuje, tu će biti Kanga i Petković ako se oporavi.
    Taman da se Grgiću napravi mjesta u HNL utakmicama i da se isprofilira.

A što se Sučića tiče, mislim da je niska cijena i da se moglo dobiti više.
  • Jaro
    9k
    inter nije razvojni klub - ili ce igrat ili ce ga se rjesavat po diskontnoj cijeni. Tih 10% ide na razliku, dakle ne 4,5 milje vec 10% interove "zarade"... za 1,5 milja mora igrati u 120 poluvremena, i za 0,5 milja Inter mora nes napravit...
  • Paggini
    37.1k
    Svaka čast Kuletu na ljubavi prema klubu i golovima koje je zabio, ali ponuda od minimalno 4 milijuna, ako je istina, je za njega nestvarno dobra. Sad, ako ne želi ići nemamo kaj, ali, ako je razlog to što nemremo naći zamjenu to je užasvlatkomarkovic

Ma to su gluposti novinarske, mislim da to nikada nije ni bilo u ozbiljnom razmatranju.

pa nas iskamatari na Galešićuvlatkomarkovic

A kako se uzme, nama je preskup, svima ostalima u Hrvatskoj javnosti je prejeftin i davanje usluga Dinamu. Meni dobar transfer sve skupa, dali smo 3 milijuna, nismo 5 milijuna, nego se odrekli. A dobili smo potencijalnog reprezentativca i najboljeg obrambenog u HNLu u trenutku kad nam je obrana rak rana ekipe.
  • Izet Hajrović
    3.7k
    Tih 10% ide na razlikuJaro

Imaš pouzdanu informaciju za ovo? To što smo takve poslove dogovarali s Gvardiolom i Olmom ne znači da je takav slučaj i sa Sučićem.
  • Droljo
    11.9k
    Ak smo im trgali ruke za 10% od profita nismo ni trebali ulazit u neke obračune...
  • Bosskovitz
    14.4k
    Možda bi neki sposobniji sportski direktor izvukao više lovevlatkomarkovic

To je dijelom i reputacijski transfer, vjerojatno bismo od nekog manjeg kluba tražili više novca. Prodati igrača izravno u šesti najbolji klub svijeta je "soft power" koji će nam pomoći pri dovođenju igrača u budućnosti. Još od Pjace nismo prodali igrača izravno u neki od top 10 klubova svijeta i to je nešto što je sigurno zanimljivo kad dovodiš mlade igrače jer vide da smo mi stepenica koja ih može lansirati u sami svjetski vrh, ne treba im još jedna međustepenica nakon nas (kao što je trebala s Gvardiolom ili Olmom). Mislim da to treba gledati i na taj način, ima tu koristi koje se ne mogu iskazati cifrom eura.
  • Crni86
    7.7k
    reputacijski transfer, vjerojatno bismo od nekog manjeg kluba tražili više novca. Prodati igrača izravno u šesti najbolji klub svijeta je "soft power" koji će nam pomoći pri dovođenju igrača u budućnosti.Bosskovitz

Hvala bogu pa nam je to takav prvi transfer da pokazemo moc u svijetu. Gvardiol i Olmo su vise pridonijeli tome nego ovaj transfer Sucica u Inter.

Svako normalan zna za dinamo u svijetu nogometa, zna kakvu tezinu njegovi igraci imaju i to svi spominju i govore. Mi reputacijski image u svijetu vec imamo tako da je vec otrcano na temelju toga pravdat manje cifre.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Mene samo zanima sta bi vi rekli da smo mi u Feyenoordovoj situaciji... Prodati 23-godisnjeg napadaca u Milan, koji ima strasnu statistiku zadnje 2 godine i vrijedi na Transfermarktu 37 mil. €, za 32 mil €....
  • mlkaskic
    75
    Ne znam kako je moguće da se jedan Mudryk može prodati za 70 milijuna eura (transfer je mogao narasti na 100 milijuna eura), a da mi za Sučića i Baturinu zajedno dobijemo u najboljem slučaju 40 milijuna eura. Nešto tu jednostavno ne valja.
  • Boycie
    2.2k
    zato jer je taj transfer bio pranje love i pomoc Ukrajini. Akhmetov je odmah dobar dio love proslijedio za pomoc u ratu.
  • Paggini
    37.1k
    Svako normalan zna za dinamo u svijetu nogometa, zna kakvu tezinu njegovi igraci imaju i to svi spominju i govore. Mi reputacijski image u svijetu vec imamo tako da je vec otrcano na temelju toga pravdat manje cifre.Crni86

A gle, kako se uzme - neki gledaju reputacijski image kao mogućnost da za Baturinu dobijemo 2-3 milijuna više, ali to je puno šire.

Ako Dinamo postane klub koji iz godine u godinu ima transfere u top 20 klubove Europe, možda će i neki Špikić biti zanimljiviji nekom Malmou, možda Bockaj nekom Saint Etienneu, Kulenovic u nekom Burnleyu i slično.

Naravno, to nije mjerljivo osim u nekom gledanju u periodima 10 godina unatrag, ali ako sad ide Sucic u Inter, Baturina u neku Borussiu, mislim da će se događati manje Ivanuseca i Livakovica.

Ta dva transfera su za mene sramotna i srozavanje ugleda kluba i igrača koje prodajemo, Sucic to nikako nije.

može prodati za 70 milijuna euramlkaskic

Slanje pomoći Ukrajini, nije toliko kompleksno.
  • scooniepenn
    3.8k

Kakve veze ima je li odigrao jednu ili dvije sezone? Jakić je neusporedivo bolja 6-ica od More. Moro je sigurno polivalentniji, ali na toj poziciji uvijek biram Jakića.
  • DiddyGuela
    2.7k

Jos bolnije je da nas je jedan FC Nordsjælland prepisao po izlaznim transferima. Oni su tokom ljetnog prijelaznog roka prodali dva igraca za 20M€, znaci ukupno 40M€ u istom roku. Od toga npr. Harder iza sebe nije imao ni jednu ozbiljnu sezonu pa su dobili vise nego mi za Hrv. reprezentativca.

Pricamo o klubu koji nije prvak, ne igra LP, nije stalni sudionik EU natjecanja, nemaju tradiciju, osnovani su prije 20ak godina, klub iz malog grada... ali mi smo prodali Sucica u veliki Inter. Sad ce nas to napokon staviti na nogometnu mapu.
  • Crni86
    7.7k
    Ako Dinamo postane klub koji iz godine u godinu ima transfere u top 20 klubove Europe, možda će i neki Špikić biti zanimljiviji nekom Malmou, možda Bockaj nekom Saint Etienneu, Kulenovic u nekom Burnleyu i sličnoPaggini

Trebali bi vec sad biti zanimljivi jer su to igraci kluba koji igraju lp, kluba koji rusi milan, chelsea itd.
    Nece netko od tebe kupit igraca jer si ti nekog drugog prodo u real.

To su price za malu djecu. Mi smo sebe dokazali kao i svoju skolu nogometa. Imamo igrace koje smo razvili kojima se divi cijeli svijet i svaki velikan koji ti dode zna za dinamo i njegove igrace, stvarno spominjat reki reputacijaki doprinos nakon svih ovih transfera i rezultata u europi je po meni bedasto.

prodali smo mi ivanuseca feynordu ispod vrijednosti pa smo svi vidli komentare
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions