Trebali bi vec sad biti zanimljivi jer su to igraci kluba koji igraju lp, kluba koji rusi milan, chelsea itd.
Nece netko od tebe kupit igraca jer si ti nekog drugog prodo u real.
To su price za malu djecu. Mi smo sebe dokazali kao i svoju skolu nogometa. Imamo igrace koje smo razvili kojima se divi cijeli svijet i svaki velikan koji ti dode zna za dinamo i njegove igrace, stvarno spominjat reki reputacijaki doprinos nakon svih ovih transfera i rezultata u europi je po meni bedasto. — Crni86
Sučić i Baturina su strašni potencijali, ali nemaju dovoljno bitnih utakmica da možemo pričati o 40 za Baturinu, 30 za Sučića (sad karikiram). — Paggini
Vrlo jednostavno,onda ne prodavaš tog Sucica dok ne odigra jos 30. — Praskaton
S dvije stvari se ne mogu složiti, a to je tajming ovog transfera imajući u vidu da na ljeto Baturina sigurno ide. — scooniepenn
Iskreno ne znam niti jedan klub osim Dinama gdje je zapravo jedino bitno što želi igrač — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.