• scooniepenn
    3.8k

Gdje je nestao čovjek Jakić. Dvostruko "pravija" 6-ica od More i da ga sad imamo ne bih ni trena plakao za Sučićem.
  • Orc123
    10.3k
    Tog Grgica smo mogli komotno dovesti za 3. Spicu i poslat ga na posudbu negdje u HNL ili u slovensku ligu...ocito smo i sa slovencima nesto raskrstili jer ne saljemo bas igrace tamo.....Grgic je bas ono sto trebamo...mlad i jeftin napadac, bas kao sto je bio i Beyat....nema vizije to je problem, sve je stihijski...
  • ElDorado
    1.7k
    odigrao tragično malo, 34 tekme i odmah prodan
  • Dinamosaur
    1.9k
    Leona želi hrvatski prvoligaš Rijeka, a usput se spominju i još neki zainteresirani klubovi, poput Maribora, pa i splitskoga Hajduka.Ivdzo11

Željo moja, tugo moja :grin:
  • Jurki
    15.1k
    ma ne.. sve je super.. mi se igramo FM-a pa zato mislimo da sve treba ici brze.

A mnogi zaboravljaju cinjenicu da smo odigrali povijesno losu polusezonu Hnla.. i da samo zahvaljujuci raspaloj konkurenciji smo jos uvek zivi.

Ne dirati nista - dobro je ovak.
  • Žan
    388
    Cekaj ja ti odgovorim ti meni postavis isto pitanje, nisi valjda toliko limitiran. Kazem ti situaciju sa Franjicem ti bacis kao kulerski komentar na to. Sto se posudbe tice isti taj Sucic u Zrinjskom, Zivkovic,Vrbancic,Caic,Majic,Gurlica sa pravom prvokupa,Soldo sa pravom prvokupa, Rukavina sa pravom prvokupa, sta ti tu ne odgovara tocno? Za oformit skautsku sluzbu treba sigurno 2 roka koja idu sporije od ocekivanog da bi SD povukao takav potez jer nije tajna da Maric nije Monchi ali nije niti vucibatina kakvog ga slicni tebi zele prikazat.
  • Orc123
    10.3k
    mah frende, celim nisam protiv nikog ali ja nigdje ne vidim dugorocni plan tu....imas neke igrace prakticki besplatno i nista, valjda cekamo da potpisu ugovore pa da preplatimo opet ko po dobrom starom obicaju!

Mi svaki transfer dogovaramo po par mjeseci i ne dogovorimo nista. Taylor kao dolazi sigurno ako ne sad onda na ljeto, da bi na kraju od toga bio kurac jer nista s njim nije dogovoreno, pitanje jel uopce zeli kod nas! Druge bekove nit nismo gledali. Garantiram da mi navijaci nismo digli onakvu hajku da napadaca jos ne bi bilo u klubu, siguran sam u to! Radimo sporo, ali zato radimo i lose kod dovođenja igraca....ne mirisi na dobro nikako.....

najvise me muci to natezanje za svaki jebeni euro a milijuni i milijuni eura se slijevaju u blagajnu i kod nas uvijek neka stednja i rizik. Bog te mazo ovi dole imaju proracun od 47 milja, ne rade transfere, nemaju para i uvijek ispada ko da imaju i nikad neces cuti da nemaju, a mi uvijek ko da smo na socijali!
  • Omake
    5.5k
    da. Kada usporedis njega i Mišića u tim godinama, statistički su blizanci u desetak kategorija. Momak napreduje i dodaje svojoj igri nešto iz godine u godinu. Atletski je iznad HNL razine. Staviš ga na 6, i najbolji je u ligi po defenzivnim akcijama i to s ohoho razlikom. Stavis ga na 8, zabija i asistira na razini prosječnog hnl krila, a igra u Gorici koja ima manje napadačkog kapaciteta od 10 kvadrata pustinje Gobi.
  • GeneralNapoleon
    583

Problem je sto nas SD ne bi prepoznao kvalitetnog igraca da mu ga netko stavi ispred vrata.
    Ubiti nam je sportska politika slicna kao nasi problemi u igri. Umijesto da trazimo i uzimamo jednostavna rijesenja koja nam se nude na pladnju mi izmisljamo toplu vodu.
  • Orc123
    10.3k
    problem je kaj mi smo pasivni...nije cak ni problem da se proba iskopati netko van naseg vidokruga i lige ali mi ni to ne radimo, ocito nema tko....
  • GeneralNapoleon
    583

Pa slazem se nema problem iskopat nekog kojeg nitko nije imao na vidiku. Ali za to trebas prvo znanje da bi prepoznao takvoga, sto ocito i nemamo bas.
    Al s druge strane to mora bit bonus i ne smije nikad bit razlog da propustamo ovakve klince kao Grgica.

Pa ja sam uvjeren da bi on trenutno imao mijesta i kod nas. Miksas malo spicu, malo desno krilo, zaigras mozda sa dve spice. I nakupis mu minute.

S obzirom na Petkovo stanje mi moramo mislit i na buducnost.

Dojma sam da se svi mlate za te hrvatske mlade talente i to bez da imaju neke kapacitete ih dovest, samo mi gledamo sa visoka na njih i izmisljamo toplu vodu trazeci neka fancy rijesenja.
  • Orc123
    10.3k
    pobjegao ti je Beyat mali, top talent...nemre biti vise od 1mil eura...i to smo sjebali
  • GeneralNapoleon
    583

To uopce nisam vidio. Kaj nije bilo da ga zelimo dovest :lol:

Vidio sad na drugoj temi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions