• Dinamosaur
    1.9k
    A to da je Selahi drvosjecaE46

Moj dojam usporedujuci ga sa Misicem za HNL nam treba Mozak u ekipi
  • Roky
    0
    Mali Belcar je pokazao da ima mozak i dobro radi al nema ekipu...
  • E46
    1.2k
    naš mozak u ekipi je protiv Osijeka imao jedno 10 krivih dodavanja u prostor ili na krilo, napadacki je odigrao dosta loše a defanzivno u osječkoj tranziciji ga nije bilo kao inače jer ne može pratiti njihovog igraca.
  • Dinamosaur
    1.9k
    meni kazes da lupam :monkey: daj svoje procitaj, pa opet
    Bez tog lika nam je igra potpuno drugacija, sa njim je dominacija u svakom pogledu. Pogotovo u kreaciji napada, naravno da onda nece stici apsolutno sve iza pokriti.
    Zato sam i rekao, moze Selahi uz njega, a ne umjesto
  • ElDorado
    1.7k
    Mišić je realno u silaznoj putanji teško može više pokriti 6cu. Ionako je relativno spor igrač. Tu trebamo zamjenu u kratkom roku.
    Toga su svjesni i u klubu. Samo se sjetite da je ljetos prvi najavljeni dolazak trebao biti Čerin. Poslije se zašutilo oko te 6ce.
  • Jurki
    15.1k
    kak nam bu igrac koji je ozlijeđen pomogel u bilocemu?
    Drugo.. ovakve rezultate tj muku koje imamo sad (Hnl) mozemo ocekivati i dalje jer SD nije sposoban rijesiti probleme prve ekipe. 2 samostalna i 1 polusamostalan prijelazni rok mi je dosta da to vidim.

su vama drage bivse upraveŽan

Za ovaj dio.. molit cu lijepo, da prolistas temu Uprava i procitas kaj sam tada pisal. Bravo, cim se covjek s necim ne slozi, odmah se "place za bivsom upravom"
    Procitaj kakve je socne psovke dobila V. Peras s moje strane.

Branis neobranjivo, te mi onda odgovori koje je to nas SD rijesio probleme unutar prve momcadi i sportskog sektora kluba u godinu dana?
    Skautska sluzba? Ko je glavni, tko su skauti, koja se trzista cesljaju (inace je za skauting Cordobe placen zalizani Andy Bara - tek tolko o nasem skautingu.. za koji k ih onda placamo?).
    Filijala - s kojim se klubom uspostavila suradnja o posudbi nasih mladih igraca?
    Rupe u prvoj ekipi -LB (Oliveras? Am me naj zajebavati - smo ozbiljan klub ili kaj)?
    Prodal je zamjenskog napadaca Brodica - nije dopeljana zamjena.
    Desno krilo nakon 8 mjeseci ove sezone nezna se ko igra?
    Tko je zamjena Misicu, Ademiju?

Koji su problemi rijeseni unutar kadra u odnosu na proslu sezonu?

I hvala ti na etiketi.

Edit: pio sam kad je Vlak dobil vritnjak, pit cu opet u to ime kad MM dobije vritnjak.
  • Omake
    5.5k
    Hall of Fame Shit of the Day Ničote za Ilića! Lik od 25 godina koji je rotacijski igrač u goroj ligi od HNLa. Remek djelo ljudi moji.
    Belcar i/ili Pršir su logične zamjene za Mišića/Sučića ako Cannavaro ostane trener. Mislim da je vezni red sljedeće ljeto Pavić, Mišić, Kačavenda, Stojković, Vrbančić, Ademi i jedan novi igrač. Ja se nadam da je to netko provjeren u najboljim godinama kao Ljubičić stariji ili onaj Sousa iz Lecha. Ako Gorica ispane, vrlo lako to može biti i Pršir za max milju eura. Mislim da će Belcar, ako nastavi s ovom uzlaznom putanjom do kraja sezone biti igrač od 3+mil. Možda završi u nas, možda završi u gornjem domu Belgije ili Nizozemske.
  • Žan
    390
    Pa kad se Sucic ozljedio, na pocetku sezone? Ja koliko znam on je igrao do sredine 11. mjeseca, a mi smo tad vec bili u minusu. Na koje probleme mislis unutar prve ekipe? Sad sam ti naveo postepeno rjesavanje igraca koji ne pridonose ekipi a na ozbiljnim su ugovorima, kao npr.aktualna tema sa Ristovskim koji ima na stolu 30% manji ugovor na jos jednu sezonu. Ko je prije bio skaut i zasto mislis da se skaut preko noci moze nac(vjerojatno jer si FM igrao pa ga je najlakse dovest). Filijala nama nije nuzna posto nasi rezultati i razvoj mladih igraca kroz povijest garantira svakoj ekipi HNL-a,slovenskog,bosanskog prvenstva,standardnog prvotimca i potencijalno nositelja njihove ekipe. Oliverasa si naveo igraca koji je doveden za kikiriki kao potencijalno rjesenje za najdeficitarniju poziciju u nogometu zadnjih 20 godina? Pa nadi ti lijevog beka za ekipu kao Dinamo koja igra LP i uz to uzmi u obzir nasu infratstrukturu i ligu. Doveden je Kanga ali i to nekima sad nije po volji dok ja garantiram da ce iduce sezone bit najbolji strijelac HNL-a. Jedna od zamjena za Ademija ce bit Franjic koji je doveden da do kraja sezone krpa tu istu poziciju jer zna ligu i vec je igrao to kod nas. Ziv bio !
  • scooniepenn
    3.8k

Dragi kolega, znaš kako kažu za nadu. Ja ju iskreno nemam pa mi je lakše, jer ništa ne očekujem.
  • Orc123
    10.3k
    Dinama su ohladili uvjeti Dantasa! Krv te jebo koliko je mogao traziti da te ohlade uvjeti!? Ajde molim te....ako je to istina onda nek sve ide u kurac. Znaci igrac bi dosao kao slobodan, decko radi razliku i onda je nama pre skup jer kaj? Ne zeli za 300tis? Pa kolko moze traziti? Vise od 600tis nemre....kaj mi nemamo za biber ili kaj? Koga ces boljeg dovwsti bez odstete za samo placu krv te jebo? Mi stalno se ciganimo, Selahi dominira u ligi na 6ici, besplatan, nama ne valja ili nam je pre skup opet, isto Dantas, Beyata smo peopustili, Belcar mali mozda iako treba vidjeti do kraja sezone kakav ce biti jos....nema vizije...meni nisu problem prodaje vec dolasci i sama vizija kako zamjeniti te iste....

Selahi ili Dantas su logicne i dokazane zamjene, Vrba ce preuzeti Stojkovicevu ulogu, a Stojke Batijevu.....
  • ElDorado
    1.7k
    Misliš da Pršir ima kvalitetu za nas?
  • Jurki
    15.1k
    Na koje probleme mislis unutar prve ekipe?Žan

Problem lijevog beka.
    Zamjene za Misica nema, za Ademija nema. Rog nije opravdal produzetak posudbe, desno krilo igra tko?

Jedna od zamjena za Ademija ce bit Franjic koji je doveden da do kraja sezone krpa tu istu poziciju jer zna ligu i vec je igrao to kod nasŽan

Znaci Franjic je doveden da igra i LB i def veznog? Super ak se moze multiplicirati.
    Filijala nama nije nuzna posto nasi rezultati i razvoj mladih igraca kroz povijest garantira svakoj ekipi HNL-a,slovenskog,bosanskog prvenstva,standardnog prvotimca i potencijalno nositelja njihove ekipe.Žan

Koji su to igraci koje smo poslali na posudbu - nositelji tih ekipa?
    Nije nam nuzna filijala?.. onda u Salzburgu, Ajaxu itd su sami kreteni koji bacaju pare na filijale.
    Inace zadnji igrac koji je uveden iz juniora u prvu ekipu je Baturina vec davne 2021. godine.

Kazes da se skaut ne moze naci preko noci.. dobro koliko vremena po tebi bi trebalo dati SD-u da oformi skautsku sluzbu (Šokota i Đemo su dopeljani prek jaranske linije) i to svi znamo.
    Covjek koji zna kaj radi..pocne rjesavati probleme odmah.. ostalo je sve sviranje k...u.
  • Orc123
    10.3k
    Prsir je lijepo napredovao i onda stao....tu napretka vise nema....
  • El Madrigal
    66

Ako on želi ići, onda je ovo Bogom dana ponuda. Samo trebamo dovesti pravog napadača.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Prema našim spoznajama, tijekom današnjeg dana će se održati važan miting u odajama kluba, gdje će s jedne strane nazočiti Leon Grgić, njegovi roditelji i pravni zastupnik, a s druge strane vodeći ljudi iz Sturma. Ovdašnja javnost u međuvremenu je saznala da Leona želi hrvatski prvoligaš Rijeka, a usput se spominju i još neki zainteresirani klubovi, poput Maribora, pa i splitskoga Hajduka.

Također, doznali smo i još jednu intrigantnu pojedinost, a ona govori da su predstavnici Austrijskog nogometnog saveza nedavno kontaktirali Sturm i apelirali na čelništvo kluba da u svojim redovima zadrži ovog talentiranog napadača, koji je bio član reprezentativnih selekcija ove alpske države od U16 do U21.

Ja više vjerujem da ce mali ostati, nego otici negdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions