• Droljo
    23.3k

E jebiga sad. Trebao si se javit prije a ne da potrošimo kilobajta i kilobajta na ništa... :grimace:
  • Paggini
    74.5k

Jel se kuva štogod oko Grgića?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Jel se kuha štogod oko bilo kojeg transfera?
  • Krizy
    64.1k
    Koje pljuvanje po čovjeku koji nam je praktički donio Ligu prvaka s dva gola protiv Qarabaga, jer bi s 1:0 bilo jako gusto kod Azera.

Donio ti je bodove u Ligi prvaka, donio bitne bodove u HNL-u bez kojih bi bila panika.

On je svoje isporučio, u pitanju je igrač koji nije prva špica Dinama. Itekako isporučio.

Pojedince može biti sram za sramotno pljuvanje Sandra.

Ku..c od navijača.
  • austrijanac
    8.7k
    Ako Kule ne odlazi, nema smisla dovodit napadača poput Grgića.

Niti će imat prostora razvijat se, niti će bit poslan na posudbu, a postat će 4. špica kroz mjesec dana.
  • Praskaton
    4.8k
    Nemojte se pravit blesavi ljudi.Vecina cijeni sve što je Kule napravio od kad se vratio u Dinamo.
    Takoder svjesni smo da nije prva špica.Dobit ponudu za njega 5-7 mil je jackpot.
    On teško može više značajno napredovat.Za treceg napadača je ok al nista vise od toga.

Za puno manje pare bi ga prodao i njegove minute dao nekom mlađem napadaču koji nam može donijet sličan ili bolji ucinak od Kuleta a u buducnosti i unosan transfer.

Kad bi bar postojao netko takav još da je hrvat i dinamovac...
  • Dani Olmić
    2.1k
    A šta bi ga trebali? Dizat u nebesa nakon 1 postignutog gola u zadnjih 15 tekmi?
  • miro
    8.1k
    Trebali bi imat poštovanja prema našem najboljem strijelcu, domaćem dečku koji je i prošle godine ugradio pristojan broj ključnih golova u naš naslov.

A ne ga gurat u Lokomotiv faking Moskvu
  • Krizy
    64.1k
    Da je ponuda došla na ljeto i da nismo na -7 prodao bih ga i ja, ali ga ne bih vrijeđao svakodnevno.

Smiješan si Olmiću, uvijek sam negativa od tebe i još par forumaša.
  • Zagi
    13.5k
    Vecina cijeni sve što je Kule napravio od kad se vratio u Dinamo.Praskaton

Daj mu pogle temu na kaj zgleda. Di je ta većina?
  • Sibirski plavac
    7.4k
    Apsolutno sam za prodaju igrača koji ničem ne koriste. Kule nije ni blizu te kategorije. Najbolji naš strijelac ove sezone, golovima nas pogurao u playoffu za ligu prvaka, a zabijao je i u grupnoj fazi, domaći dečko koji unatoč mnogim uvredama koje mu budu upućene svejedno gine na terenu za ovaj dres. Ljudi se ovdje zgražali na prodaju Brodića (7 golova lani u svim natjecanjima), a Kule koji ove sezone ima samo u HNL-u 9 komada, u Europi 5, znači ukupno 14 GOLOVA U SVIM NATJECANJIMA, a ljudi bi ga brže bolje prodali kao da mu je statistika u rangu nekog niželigaškog igrača.
    Neka nama našeg Kuleta i dalje u Dinamu. Recimo da u idućem derbiju zabije tovarima opet će ovima koji ga pljuju biti "heroj ulice" taj dan, ali ako opet uđe u golgetersku sušu zaboravit će mu se taj gol u derbiju i opet će biti "panj" kojeg treba na prvu ponudu prodat...
  • Brusa
    3.7k
    Nemoj...ne cijeniš ga ti prvi, s obzirom pišeš da nije za ništa više od 3. napadača...
    Edit: ajde, ne prvi, s obzirom kakve sve odvratne uvrede tu dobiva od drugih
  • Žan
    735
    I opet da ponovim ne mogu vjerovat da ima trolera koji zagovaraju ostanak Kuleta, igrac ranga Varazdin i Lokomotiva.
  • Praskaton
    4.8k
    Nemoj...ne cijeniš ga ti prvi, s obzirom pišeš da nije za ništa više od 3. napadača...
    Edit: ajde, ne prvi, s obzirom kakve sve odvratne uvrede tu dobiva od drugih
    Brusa

A gledaj za mene nije.Bar ne za Dinamo kakav želim gledat.I ne smatram to uvredom.
    Možda griješim ne znam al 5-7 mil za igrača koji je do jucer bio na klupi lokomotive je vrhunska ponuda.

Svi znamo koliko nam je Kule valjao kad je trpo.Dečko je i po ponašanju primjer tu nema spora.
    Dopuštam i da su ga malo ponijeli naslovi u novinama,spominjanje u kontekstu reprezentacije.
    Tempo u kojem je igrao dva mjeseca bez pauza nije navikao.
    Sve to daje ovog Kulenovica kakav je danas.Siguran sam sad kad nije sav teret na njemu da ce opet prodisat.
    Al činjenica je da je njemu 25 godina i ovo će mu sigurno bit najbolja sezona u karijeri do sad.

Znajuci sve to uzeo bi 5 milja bez razmisljanja za njega.Ima mlađih i boljih.
    To nema veze s tim cijeni li ga neko ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.