• Zagi
    10.7k
    Kaj ste se svi nacvrcali danas ili kaj? :joke:mlinchica

Čekaj Mlinček, prvo red drame pa bumo onda malo mućnuli glavom.
  • Ivdzo11
    7.9k
    @Miro Vugrinec ajde napisi da nema nista od Kuletovog odlaska da se prekine ova histerija....
  • Mr Anderson
    12.9k
    U Dinamu još nisu sigurni žele li poslovati s ruskim klubovima, posebice jer velik broj europskih klubova ima problema s naplatom svojih igrača koje su u posljednje vrijeme prodali Rusima. O čemu se radi? Ovakvi transferi isplaćuju se na nekoliko rata, a Rusi posljednjih godina ozbiljno štekaju s isplatama ugovorenih rata.

Fifa i Uefa odavno su suspendirali ruske klubove i tamošnji nogometni savez, pa njih nije briga, više nisu toliko ažurni oko isplata rata za kupljene igrače. I dok se cjelokupna situacija ne smiri, samo o njihovim klubovima ovisi hoće li neki klub dobiti dogovoren novac za svog igrača ili neće. A Dinamo se po tom pitanju neće i ne želi cjenkati.
    skener

Još jedan odličan razlog da se ne proda Kuleta u ovoj situaciji.
  • Crni86
    12.7k
    rekao bih da ne bi bio ništa lošiji od RPGa da je došao.Sajla

Ne znam bas. Rpg doso iz prve francuske, a vidli smo kako se proveo max koji je isto tako bio standardan u drugoj francsukoj pa i filipovic koji je branio u drugoj francuskoj.

Dojma sam da bi coffi bio mozda 70% rpg-a.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ajde da i ja puknem komentar u vezi gluposti u medijima za Kulenovića . Kao prvo čisto sumnjam da je istina. A ako jeste onda ga naravno treba prodati. Nemam ništa protiv njega ,ali jednostavno možeš dovest puno boljeg napadača za u pola manje od te cifre. Samo da ne bude ispalo mogli smo ga prodati ali nismo jer nam je titula najvažnija. Imaš 2 tjedna da nekoga dovedeš. Ali sumnjam da je to u stanju naš sd . Vidjeli smo ljetos i nadali se do kraja da stiže zamjena za brodića a onda došao Mbuku.
  • Orc123
    12.6k
    Ak sad ne prodamo kuleta ako ima obostrane zelje za ovaj ozboljan novac, na kraju ce otici slicno ko i Spikic ili Emreli....
  • modri-kibic
    588
    Zato jer je trrbao doc coffi koji je pao ljecnicki pregled pa je rpg na kraju bio vatrogasno rjesenje.Crni86

Ja vjerujem da je s Coffijem zdravstveno bilo sve uredu, nego da je RPG pristao doći to jutro pa se moralo nešto smisliti da otpadne Coffi.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    SpikicOrc123

E da su se Rusi javili koji dan ranije, sad bi imali priliku dovesti najefikasnijeg hrvatskog napadača i najbolje hrvatsko desno krilo u paketu za 8 do 10 mil.
  • Marley
    4.5k
    Tamo se jednostavno sada ne ide, ne naš igrač. I bila bih izuzetno razočarana da bilo kom u klubu padne uopće na pamet našeg, hrvatskog igrača prisiljavati na odlazak u Rusiju.mlinchica

Tako je.

Kako fino, sazeto i sabrano napises cijelu poantu u par rijeci. Dok ja sizim po raznim temama, nadrobim hrpu toga, skrenem s teme sto puta, i opet ne uspijem :lol:

Morat ces mi malo instrukcije odrzati, mozes vec na Sibeniku uz malo srece, ako budes voljna :rofl:
  • Sajla
    10.9k
    Ne znam bas. Rpg doso iz prve francuske,Crni86

i Koffi bi, da je tada došao, bio transfer iz Ligue 1. RPG je došao iz Nantesa koji je završio 14. s 33 boda, Metz je ispao kao 16. s 4 boda manje. sve je to u deset deka, na kraju je bitno da smo doveli dobrog igrača.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Mi imamo priliku prodat realno treceg napadaca za cifru koju ne dajemo kad kupujemo prvog. Sorry Kule ali kaciga na glavu ako treba i "U nebo s njim, i u pakao..."...
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Mislim da ljudi malo podcjenjuju ovaj argument da rusi nisu bas pouzdani sto se placanja tice. Samo fali da ga damo i na kraju izgubimo napadaca a ne dobijemo pare.
  • Jurki
    18.4k
    Mi imamo priliku prodat realno treceg napadaca za cifru koju ne dajemo kad kupujemo prvog. Sorry Kule ali kaciga na glavu ako treba i "U nebo s njim, i u pakao..."...NitkoBitan

Gem, set, meč.

S ovim je sve receno.
    Dovesti mlađeg napadaca za trecu spicu.
    Petko vise nije u naponu snage, dopeljali se bumo u situaciju, da bumo plakali za Slepičkom.
    Interes kluba mora biti br. 1.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Stvar je jasna kao dan.
    Stvar je da 95% nas smatra kako je to jako dobra ponuda za Kulenovića. Nitko ne osporava da je to slaba ponuda. Dapače, ponuda je jako dobra, vrhunska je. Ali, ono oko čega smo mi skeptični je reakcija nas po pitanju dovođenja napadača umjesto Kulenovića. Petković tko zna kad i u kakvom će se stanju vratiti, a da ostanemo samo na Kangi kao jedinom napadaču je jako neozbiljno pa i glupo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.