• Jay
    411
    Bilo bi zanimljivo za vrijeme utakmice postavit pitanje za koliko bi pustili Kulenovica ovima koji kazu da bi to bio promasaj Dinama. 8 golova je odlican ucinak, ali znamo svi da je trebalo biti 13
    Ovo bi bila najbolja opcija za sve. Rusi daju ogromne place i bonuse, kompenzacija za neigranje Europe. Moskva je predivan grad za zivot ako imas novaca.
  • Blue Label
    26
    Čim čujem za Strelju dobim momentalno čir na želucu.
    Nego, neki Kvasina na podcastu spomenuo da Dantas dolazi na ljeto..
  • skener
    1.7k
    U Dinamu još nisu sigurni žele li poslovati s ruskim klubovima, posebice jer velik broj europskih klubova ima problema s naplatom svojih igrača koje su u posljednje vrijeme prodali Rusima. O čemu se radi? Ovakvi transferi isplaćuju se na nekoliko rata, a Rusi posljednjih godina ozbiljno štekaju s isplatama ugovorenih rata.

Fifa i Uefa odavno su suspendirali ruske klubove i tamošnji nogometni savez, pa njih nije briga, više nisu toliko ažurni oko isplata rata za kupljene igrače. I dok se cjelokupna situacija ne smiri, samo o njihovim klubovima ovisi hoće li neki klub dobiti dogovoren novac za svog igrača ili neće. A Dinamo se po tom pitanju neće i ne želi cjenkati.
  • flexXy
    2.6k
    Nego, neki Kvasina na podcastu spomenuo da Dantas dolazi na ljeto..Blue Label

Ja tom covjeku vjerujem
  • mlinchica
    2.5k
    Komnen Andrić je otišao iz Rusije, a Sandro bi trebao pristati ići tamo?!
    Sigurna sam da nikad neće pristat na odlazak u Rusiju u ovom trenutku.
    Radije će sjedit na tribini, ne Maksa nego i Kranjče ako treba nego otići tamo.
    I to nema veze ni s čim o čemu se ovdje piše. Tamo se jednostavno sada ne ide, ne naš igrač. I bila bih izuzetno razočarana da bilo kom u klubu padne uopće na pamet našeg, hrvatskog igrača prisiljavati na odlazak u Rusiju.

Da je bilo koji klub iz bilo koje države svijeta, druga priča.
    Ovako, nema šanse. Jedino ako ga netko otme :lol: .

A spominjanje Podnara i veličanje njegovih sposobnosti :roll:
    Zadnje kaj smo od njega čuli je da je popravio wc na ZG, a sad bi trebao postati maher za Dinamove transfere.
    Koja komedija.. frajer je vjerojatno poslao poruku “daj me spomeni u tekstu, u zamjenu za komplet krafni po izboru”.

Kaj ste se svi nacvrcali danas ili kaj? :joke:
  • Zagi
    9.1k
    Kaj ste se svi nacvrcali danas ili kaj? :joke:mlinchica

Čekaj Mlinček, prvo red drame pa bumo onda malo mućnuli glavom.
  • Ivdzo11
    5.6k
    @Miro Vugrinec ajde napisi da nema nista od Kuletovog odlaska da se prekine ova histerija....
  • Mr Anderson
    10.3k
    U Dinamu još nisu sigurni žele li poslovati s ruskim klubovima, posebice jer velik broj europskih klubova ima problema s naplatom svojih igrača koje su u posljednje vrijeme prodali Rusima. O čemu se radi? Ovakvi transferi isplaćuju se na nekoliko rata, a Rusi posljednjih godina ozbiljno štekaju s isplatama ugovorenih rata.

Fifa i Uefa odavno su suspendirali ruske klubove i tamošnji nogometni savez, pa njih nije briga, više nisu toliko ažurni oko isplata rata za kupljene igrače. I dok se cjelokupna situacija ne smiri, samo o njihovim klubovima ovisi hoće li neki klub dobiti dogovoren novac za svog igrača ili neće. A Dinamo se po tom pitanju neće i ne želi cjenkati.
    skener

Još jedan odličan razlog da se ne proda Kuleta u ovoj situaciji.
  • Crni86
    7.7k
    rekao bih da ne bi bio ništa lošiji od RPGa da je došao.Sajla

Ne znam bas. Rpg doso iz prve francuske, a vidli smo kako se proveo max koji je isto tako bio standardan u drugoj francsukoj pa i filipovic koji je branio u drugoj francuskoj.

Dojma sam da bi coffi bio mozda 70% rpg-a.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Ajde da i ja puknem komentar u vezi gluposti u medijima za Kulenovića . Kao prvo čisto sumnjam da je istina. A ako jeste onda ga naravno treba prodati. Nemam ništa protiv njega ,ali jednostavno možeš dovest puno boljeg napadača za u pola manje od te cifre. Samo da ne bude ispalo mogli smo ga prodati ali nismo jer nam je titula najvažnija. Imaš 2 tjedna da nekoga dovedeš. Ali sumnjam da je to u stanju naš sd . Vidjeli smo ljetos i nadali se do kraja da stiže zamjena za brodića a onda došao Mbuku.
  • Orc123
    10.3k
    Ak sad ne prodamo kuleta ako ima obostrane zelje za ovaj ozboljan novac, na kraju ce otici slicno ko i Spikic ili Emreli....
  • modri-kibic
    209
    Zato jer je trrbao doc coffi koji je pao ljecnicki pregled pa je rpg na kraju bio vatrogasno rjesenje.Crni86

Ja vjerujem da je s Coffijem zdravstveno bilo sve uredu, nego da je RPG pristao doći to jutro pa se moralo nešto smisliti da otpadne Coffi.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    SpikicOrc123

E da su se Rusi javili koji dan ranije, sad bi imali priliku dovesti najefikasnijeg hrvatskog napadača i najbolje hrvatsko desno krilo u paketu za 8 do 10 mil.
  • Marley
    2.9k
    Tamo se jednostavno sada ne ide, ne naš igrač. I bila bih izuzetno razočarana da bilo kom u klubu padne uopće na pamet našeg, hrvatskog igrača prisiljavati na odlazak u Rusiju.mlinchica

Tako je.

Kako fino, sazeto i sabrano napises cijelu poantu u par rijeci. Dok ja sizim po raznim temama, nadrobim hrpu toga, skrenem s teme sto puta, i opet ne uspijem :lol:

Morat ces mi malo instrukcije odrzati, mozes vec na Sibeniku uz malo srece, ako budes voljna :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions