• gaTeDZG
    2.9k
    Stjelja ili Brkić? There's only one correct answer...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    rekao bih da ne bi bio ništa lošiji od RPGa da je došao.Sajla

Ne znaš kako izgleda na lijevom beku, RPG je top desno.
  • din
    1.4k
    a znači to si ti bio u Caffe bar Macchiatu s malom od trenera, fino fino
  • Paggini
    96.5k
    195
    Stjelja ili Brkić
    gaTeDZG

Stjelja naravno, da se zajedno ispričavamo za sve Dinamove titule i napomenemo da smo dinamovci, ali kakva bi fešta bila da Hajduk osvoji
  • FrenchMontana
    1.7k
    Stjelja naravno, da se zajedno ispričavamo za sve Dinamove titule i napomenemo da smo dinamovci, ali kakva bi fešta bila da Hajduk osvojiPaggini

Najgori navijaci Dinama u svemiru.
  • ElDorado
    13.5k
    I da Stjelja može po 368 puta reći da je i on igrao nogomet
  • Zagi
    18.8k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao. — Mali Zeus

Ili počne sa "nije to pljuvanje, to je realan pogleda na situaciju" .
    Onda ok.
    Zagi

Nisam posrao drugog igraca vec objektivno govorimDinamo-SB

Možemo dodati i da prije svake rečenice koja tvrdi da je nešto objektivno, stoji potpuno subjektivno mišljenje.
  • Sajla
    23k
    Ne znaš kako izgleda na lijevom bekuIzet Hajrović

ne znam, ali vidim na TM da je i to igrao 5 puta, čak ima i asistenciju :)
    kako god okrenuli, vidim da otkad je pao na liječničkom čovjek nema ozljede i prošlu polusezonu je prvi bek treće momčadi 2. francuske lige. vjerujem da je to dovoljno za HNL, za više od toga - nemam pojma, ne pratim Metz. ali mi se čini da je ta pozicija bila prije godinu dana dobro skautirana i da smo imali dvije opcije za desnog beka od kojih je jedna prošla i pokazala se jako dobrom. mogu se uhvatiti za to malo pozitive ili se deprimirati s onim negativnim. pustite me još tih 10ak dana da se nadam ;)
  • Jay
    3.2k
    Bilo bi zanimljivo za vrijeme utakmice postavit pitanje za koliko bi pustili Kulenovica ovima koji kazu da bi to bio promasaj Dinama. 8 golova je odlican ucinak, ali znamo svi da je trebalo biti 13
    Ovo bi bila najbolja opcija za sve. Rusi daju ogromne place i bonuse, kompenzacija za neigranje Europe. Moskva je predivan grad za zivot ako imas novaca.
  • Blue Label
    324
    Čim čujem za Strelju dobim momentalno čir na želucu.
    Nego, neki Kvasina na podcastu spomenuo da Dantas dolazi na ljeto..
  • skener
    9.2k
    U Dinamu još nisu sigurni žele li poslovati s ruskim klubovima, posebice jer velik broj europskih klubova ima problema s naplatom svojih igrača koje su u posljednje vrijeme prodali Rusima. O čemu se radi? Ovakvi transferi isplaćuju se na nekoliko rata, a Rusi posljednjih godina ozbiljno štekaju s isplatama ugovorenih rata.

Fifa i Uefa odavno su suspendirali ruske klubove i tamošnji nogometni savez, pa njih nije briga, više nisu toliko ažurni oko isplata rata za kupljene igrače. I dok se cjelokupna situacija ne smiri, samo o njihovim klubovima ovisi hoće li neki klub dobiti dogovoren novac za svog igrača ili neće. A Dinamo se po tom pitanju neće i ne želi cjenkati.
  • flexXy
    3.3k
    Nego, neki Kvasina na podcastu spomenuo da Dantas dolazi na ljeto..Blue Label

Ja tom covjeku vjerujem
  • mlinchica
    7.2k
    Komnen Andrić je otišao iz Rusije, a Sandro bi trebao pristati ići tamo?!
    Sigurna sam da nikad neće pristat na odlazak u Rusiju u ovom trenutku.
    Radije će sjedit na tribini, ne Maksa nego i Kranjče ako treba nego otići tamo.
    I to nema veze ni s čim o čemu se ovdje piše. Tamo se jednostavno sada ne ide, ne naš igrač. I bila bih izuzetno razočarana da bilo kom u klubu padne uopće na pamet našeg, hrvatskog igrača prisiljavati na odlazak u Rusiju.

Da je bilo koji klub iz bilo koje države svijeta, druga priča.
    Ovako, nema šanse. Jedino ako ga netko otme :lol: .

A spominjanje Podnara i veličanje njegovih sposobnosti :roll:
    Zadnje kaj smo od njega čuli je da je popravio wc na ZG, a sad bi trebao postati maher za Dinamove transfere.
    Koja komedija.. frajer je vjerojatno poslao poruku “daj me spomeni u tekstu, u zamjenu za komplet krafni po izboru”.

Kaj ste se svi nacvrcali danas ili kaj? :joke:
  • Zagi
    18.8k
    Kaj ste se svi nacvrcali danas ili kaj? :joke:mlinchica

Čekaj Mlinček, prvo red drame pa bumo onda malo mućnuli glavom.
  • Ivdzo11
    10.8k
    @Miro Vugrinec ajde napisi da nema nista od Kuletovog odlaska da se prekine ova histerija....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.