• Dudu9
    1.4k
    I to je pomak prema naprijed :)
  • immerwieder
    1.4k
    upravo provjereno, klub nije ništa artikulirao u vezi navijačke tribine izrađivačima programa,
    teoretski se to može dodatno staviti i nakon izbora idejnog rješenja,
    iskustvo me naučilo da niti jedan arhitekt u tom smislu ne bude mijenjao svoje idejno rješenje,
    bil sam više puta konzultant za statiku kod provedbi natječaja i u povjerenstvu i kao projektant,
    i ako nečega nema u programu natječaja to nikog ne dira,

pa možda dečki sa zone koji su u skupštini ili imaju neki doticaj možda mogu nešto sugerirati,
    i ne odustati ako kažu da ide natječaj u dvije faze, prva faza definira idejno rješenje,
    visokopozicionirani članovi uprave su bili na sastancima i ništa nisu sugerirali
  • immerwieder
    1.4k
    OK, zanemarite moj upis ako imate kvalitetniju informaciju
  • Patak
    3k
    A financije za izgradnju (i rušenje) su dogovorene?
  • barbax
    222
    Svojevremeno su provođene ankete u vezi Maksimira...

https://www.zonadinamo.com/discussion/844/dinamo-zagreb-novi-stadion-mega-anketa-zonadinamo/p1

Ovo su rezultati:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/218314

Također je bilo rečeno da su rezultati te ankete bili 2 puta! uručeni upravi kluba. Ne sjećam se da li se radi o bivšoj upravi, možda bi bilo dobro uručiti i ovoj novoj...

Ovo su bili rezultati za oblik tribina...
    pt3laj01s6xkmm0e.jpg

lnxw8dbsv3099g55.jpg

Znači presuda je, ako se poštuje volja navijača:
    Sve tribine jedan nivo, ovalna navijačka tribina. Jedino pošteno!
  • DrawTube
    6k
    Ne znam jesam li u životu vidio 2 stadiona gdje su tribine do terena a navijača tribina je ovalna

Zapravo, na pamet mi samo pada stadion Palmeirasa, po meni dosta nezgrapno rješenje
    295.png

Ak već bude ovalna nek bude minimalno
  • Infinity
    17.3k
    Hannover je to malo bolje rijesio.

1100px-2013-08-28_HDI-Arena_Hannover.jpg

A imas i ovu opciju s urezivanjem kornera

aerial-view-of-mikheil-meskhi-stadium-v2-57212.jpg

Nije bas pretjerano ovalna tribina, ali se na ovaj nacin moze izvesti nesto ovalnija tribina, a da su tribine jako blizu terena, mada se meni cini da bi to jako lose izgledalo.
  • mali M
    6.6k
    ma znaš kaj ja nisam uopće za te ovalne jer mi se već kenja da budem "sto" metara od terena... sve je meni to lijepo i krasno zbog, akustike, ali ako se nama napuni pola novog stadiona koji je normalno uređen i natkriven, kad zagrmimo kao što sad grmimo na svim vrstama, oblicima i izgledima stadiona, baš me briga dal ćemo grmiti kao 100decibela ili 130decibela da nam pucaju bubnjići... Najgore mi je šta se predstavlja ta ovalna tribina kao da će raditi razliku od 100 decibela a nije baš tako. Daj mi lijep, funkcionalan stadion, a mi ćemo se već pobrinuti za "buku"
  • prefontaine
    895
    Presuda je da se ide u drugi krug glasanja, jer u prvom nijedna opcija nije dobila 50+% glasova. :)
  • barbax
    222
    Pa minimum ovalna, ne neki overkill, barem je to bila moja slika u glavi.
    Nešto kao na novom Nou Campu, samo možda još malo bliže terenu...

mini_UP3_20200105_FCB_VIS_View_1a_Empty.jpg
  • prefontaine
    895
    Jbmti život, pratim nešto temu, pa uđem u neke ranije linkove, pa čitam, pa se nadam, gledam opcije, gledam najave, počinje se sutra, ruši se prekosutra, pa si reknem "eto ga, to je to, imamo stadion", a onda pogledam i vidim da su objave stare 4 (ČETIRI) godine, a pomakli se nismo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.