• GeneralNapoleon
    575

Ma kakav Omake kad Marinjo dovede Dzemu i Sokotu.
  • ElDorado
    1.7k
    Džemo sa digitronom
  • Enco
    18

Dzemo se drzi starih provjerenih metoda :smile: Odgovorio mi jučer na drugoj temi kolega da mi u klubu imamo osposobljene ljude za wyscouting.
  • serbus
    4.5k
    Samo se vi sprdajte sa Đemom ali kad čovjek donese poteze igrača neke nove crne zvijeri iz Afrike na kazeti jedino će Đemo znati u dinamu upaliti vhs video.

Tako da treba pokriti svako područje nije sve u aplikacijama.
  • rokikaciga
    304
    imamo osposobljene ljude za wyscouting.Enco

Taj alat nije uopće tolika fama za koristiti. Poluozbiljan data analitičar koji se razumije u nogomet bi našao 10ak igrača za svaku poziciju Dinama po željama sportskog sektora kroz tjedan dana.
  • Enco
    18

Pa kaj rade onda naši "ozbiljni" analitičari , imamo li takve uopće?
  • rokikaciga
    304
    To ne znam jer ne znam što se dešava u klubu.

Imao sam jedno vrijeme pristup WyScout alatu preko licence jednog našeg klube i stvarno je odličan i relativno lagan za koristiti (pogotovo jer ja nisam "osposobljen" za koristiti ga). Da ne drvim sad tu bezveze o tome..
  • ElDorado
    1.7k
    s obzirom da nam u Upravi sjede informatičari nadamo se da da.
    Ali evo meni potpuno čudnog primjera lijevog beka. Znači selektirali smo ga samo zato vjerojatno jer je igrao protiv nas. I onda ne uspiješ u par dana i kreće trakavica koja bi sad trebala završiti nekakvim ugovorom od ljeta. Pa zar nema drugih lijevih bekova u klasi Taylora?!
  • ZGBhoy
    1.7k
    Fora je da Decko nije to kaj trazimo, Greg Taylor je igrac odlican za Skotsku ili Hrvatsku Ligu gdje se ne moras branit previse.
    Za Europske Utakmice prespor, zato Brendan Rodgers trazi upgrade koji dolazi imenom Kieran Tierney na ljeto iz Arsenala.
  • rokikaciga
    304
    zato Brendan Rodgers trazi upgrade koji dolazi imenom Kieran Tierney na ljeto iz Arsenala.ZGBhoy

Ne nego zato što je Tierney odličan bek i to bek za vrh liga petica kada je zdrav. Problem je kaj je stalno ozljeđen i sad se vraća kući. Da nama netko ponudi da nam Gvardiol igra 55% svih minuta mi bi pristali istog trenutka i poslali bi našeg najboljeg stopera na avion za Tunguziju ako treba.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Ne nego zato što je Tierney odličan bek i to bek za vrh liga petica kada je zdrav. Problem je kaj je stalno ozljeđen i sad se vraća kućirokikaciga

I to je dio istine medutim Greg Taylor nam moze rijesit problem na Beku u HNLu u Europi tesko
  • Zg123
    965
    Znaci Greg Taylor moze igrati u Europi za Celtic koji se plasirao ispred nas, ali ne moze u Dinamu koji je iz te iste Europe ispao, bome ima logike
  • Paggini
    37k
    Europske Utakmice presporZGBhoy

Bože me sačuvaj od Špikića na krilu i brzog lijevog beka u Dinamu
  • ZGBhoy
    1.7k
    Decki pored Dinama pratim skoro sve tekme Celtica, pricam sa njihovim navijacima vidim i procijenim sa svojim ocima i dao sam svoju procijenu igraca i to je to.
    Neka struka odluci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.