• dinon7
    1.5k

Slažem se. Ali to je stvar izuzetno lošeg sportskog sektora.
    U realnim okolnostima i ozbiljnim klubovima, stvari odradiš za jedan dan. I manje
  • Krulek
    695
    Što prije prodaja i kupovina novog napadača....
  • rioda
    6.6k
    Lokomotiv u startu nudi pet milijuna eura, no ovisno o pregovorima, vrijednost transfera mogla bi narasti i na sedam milijunaIvdzo11

Baš me zanima što su njihovi odgovorni ljudi vidjeli u njemu, osim golova...
  • Praskaton
    3.4k
    7 mil za Kuleta je vrijedno ostanka na jednom napadaču.A imamo šansu dovest nekoga.
    Predobro zvuci da bi bila istina
  • Dani Olmić
    910
    7 milijuna za Kulenovica, ako su to istine … odma prodat bez razmisljanja… cesto se ovdje vrte price o vrijednosti igraca - ko je vrijedan tolko i ko nije… a kulenovic 7 milja sigurno nije vrijedan ako cemo vec o tome … to bi bio jackpot ako bi to dobili
  • NitkoBitan
    22.5k
    Dovoljno vremena za dovesti napadaca, makar i na posudbu.Laugreano

Da su Rusi ranije pokazali interes... Bez problema bi sredili posudbu nekog Copa do kraja sezone. Prodaja Kuleta je no brainer, samo je problem sto moramo dovest jos jednog napadaca.
  • rakurs
    734
    Uf, teška odluka po meni. Sedam milijuna eura za Kuleta... Ne znam, možda se ne razumijem dovoljno u vrijednosti igrača, ali ne znam jel bi ikad više dobili tu ponudu. S druge strane, imamo još manje od 2 tjedna za dovesti zamjenu, a poznavajući brzinu našeg sportskog sektora, sumnjam da bi to bila dobra zamjena, ako bi uopće i došla.

Tog se bojim, svi znamo da Kulenović šteka u zadnje vrijeme i da mu ne odgovara baš naš stil igre, ali isto tako Kule ako se vrati na onu razinu s početka sezone, ne znam jel možemo sada naći igrača koji bi nam to mogao isporučiti.

Vidim, puno vas spominje Grgića, ja baš i nisam uvjeren da bi nam ove sezone puno značio, a veliki je rizik ići s njim i Kangom, dvije (još uvijek) nepoznanice.
  • austrijanac
    5.4k
    Ništa čudno da manje lige kreću s poslovima u Veljači.

Tako mičeš top 5 liga iz konkurencija za igrače i to je nekako prirodno.

Nadam se prodaji Kuleta jer je to stvarno dobar novac, a onda dolazak još jednog napadača.
  • GeneralNapoleon
    573
    Svako sa vise od tri mozdane stanice bi izkoristio ovakvu sansu i prodao ga za 8 milja dok ti se sa druge strane na pladnju nudi 19 godisnji potencijal.

Al ide sad Maric masterclass. Kule za 3,5m rusima, Grgic za dzabe u Rijeku a mi dajemo postotak Rukavine i Perkovica na posudbu Rijeci za Dogana.
  • Carrasco
    4.8k
    Baš me zanima što su njihovi odgovorni ljudi vidjeli u njemu, osim golova...rioda

A baš, teški amateri, tko još gleda golove kod napadača.
  • Peškaman
    5.9k
    Ako smo spremni pustiti Sučića za 14+2,5 onda ne vidim razlog da ne damo Kulenovića za 7 mil €.
  • rioda
    6.6k
    A baš, teški amateri, tko još gleda golove kod napadača.Carrasco

Hehe.

Petković je i bez golova koristan ekipi, Kulenović ne doprinosi ništa ako ne zabija. A vidimo kako to izgleda zadnjih par mjeseci
  • rokikaciga
    302
    Mariću prodaj Kuleta za 7m, dovedi Grgića i iskupio si se za svoje grijehe.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Sad bi nam jedan Duje Cop sjeo ko budali samar. Ne bi imao veliku placu, sumnjam da bi bio manje koristan od Kuleta, ne bi bilo nikakvih problema oko posudbe do kraja sezone (dobri odnosi sa Loksom)...

Ne znam koliko je pametno sad nabrzaka trazit trajna rjesenja u napadu, mozda bolje dovest nekog na posudbu do kraja sezone.
  • Murtidzg
    85
    Čudim se kako skauti i menadžeri sa Zone već nemaju angažmana u ozbiljnim klubovima. S obzirom na njihovo znanje, analize i razumijevanje igre, očekivao bih da ih ozbiljni klubovi prepoznaju i angažiraju na višoj razini kada ih čitaju ...
    Jel dobio tko kakvu ponudu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions