• rokikaciga
    2.7k
    Nek Marić "slomi ruku" Rusima i ugradi 10% od sljedećeg transfera!
  • Paggini
    57.3k
    Sigurno nam Kule neće donijeti naslov,Haza

A gle, prošle sezone je donio. Odbiti 8 milijuna za Kuleta je gore nego uzeti 8 miljki od Coma za Sucica, ali nemojmo bas devaluirati Kuletov doprinos.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    valjda Cannavaro ima više logike od njegovih prethodnika pa stavi Pjacu u špicu ako treba. Igrat će se jedna utakmica tjedno, Kanga nema neku povijest ozljeda. U svakom slučaju, 5 - 7 mil. je top cifra i na to moramo pristati te dovesti odmah Grgića. Ako može Rijeka, zašto ne bi mogli i mi?
  • Odani Zgd
    628
    Jel ima tko od forumaša konkretan info to za Kulena,ili je to samo još jedan članak Germanijaka?
  • Tom Hanks
    3.9k
    Poražavajuće je uopće pregovarati sa ovim zločincima koji su isključeni iz Europe
  • Paggini
    57.3k

Ne, ja sam apsolutno za Grgića i prodaju Kulena. Ali ne vidim da se Grgić povezuje s nama, a dovođenje Kange je bilo kao porađanje od mjesec dana, ne vidim da možemo Grgića završiti tako brzo.

Pjaca na špici je palac gore od mene, pogotovo ako Ivanuseca zavrsimo
  • NitkoBitan
    28.4k
    Samo da Rusima ne dode izbombardirat Zagreb kad vide kaj smo im uvalili za 6-7 milja :rofl:
  • Haza
    10k
    nemojmo bas devaluirati Kuletov doprinos.Paggini

Svatko od nas ima svoj kut gledanja na prošlogodišnji naslov, meni su ključne figure na proljeće bili Petko iznad svih, Nevistić, Vidović, Baturina i Brodić.
    Kule je zabio par odbijanaca, nije mi odigrao ništa bolje od Brodića, za kojeg smatram da je bio idealan back up napadač za Dinamo.
  • skener
    4.7k
    Ajmo malo stati na loptu
    Rusi se čuli s Podnarom i on im dao neku izjavu?

Ne djeluje mi to uvjerljivo ni najmanje
  • NKDZ86
    4.5k
    rusima možemo jedino dat podnara i sl., s njima nema razgovora ni pod razno! bando četnici!
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Ali ne vidim da se Grgić povezuje s namaPaggini

Bilo je prije par dana ova vijest, nakon toga ništa

"Leon Grgić, a 19-year-old attacker from Sturm Graz, is valued at €1 million and is under contract until 2027. He could leave due to limited playing time. There is interest from clubs in France, Belgium, Germany, and Croatia. Dinamo Zagreb has been monitoring him for some time, but it remains to be seen if they will make a move after signing Kanga."
  • miro
    6.8k
    Znači ja ne vjerujem, ekipa zaziva prodaju 2.strijelca lige u situaciji gdje zaostajemo 7 bodova, a glavni igrač nam se vjerojatno vraća oko Uskrsa :grin:
  • Mr Anderson
    12.6k
    A baš, teški amateri, tko još gleda golove kod napadača.Carrasco

Ne trebaju gledat golove, trebaju pročitat što piše struka na Zoni. Odmah će podebljat ponudu s 5 milja eura na 7 milja...rubalja.
  • Nogo
    8k
    Ovo mi jedino ima smisla ako dođe Ivanušec i Pjaca se izmjenjuje s Kangom u napadu uz još neko ime na posudbu ili tipa Grgić.
    Nebi se čudio da prodamo Kulena i ne dovedemo nikoga čekajući Petka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.