• mlkaskic
    74
    Ode li Kule za ovaj iznos, bilo bi novca za transfere Grgića i Čvančare. Vremena ima dovoljno.
  • Paggini
    36.9k
    Brodić ptsp, brzo smo zaboravili dečki moji.

Ako se dovede Grgić, top. Ali se neće dovesti Grgić, a Kuleta ćemo uvaljati za jedva 3.5 milijuna, nakon čega će Maloča slučajno pasti na Kangino koljeno i to je to od sezone.
  • don
    10.5k
    7m?

smanjia bi na 6 da se ne pridomisle.
  • Haza
    8.2k
    Kulenovića bi prodao za 7 milijuna eura još jučer. Imamo dva tjedna za dovesti zamjenu. Ovo bi bio jedan od najjačih transfera unazad 5 godina.
    Uostalom, Pjaca sigurno može igrati špicu, čak bi rekao da bi dominirao da igra tu poziciju.
    Sigurno nam Kule neće donijeti naslov, a prilično sam siguran da se pokraj Kange neće niti naigrati.
  • rokikaciga
    302
    Nek Marić "slomi ruku" Rusima i ugradi 10% od sljedećeg transfera!
  • Paggini
    36.9k
    Sigurno nam Kule neće donijeti naslov,Haza

A gle, prošle sezone je donio. Odbiti 8 milijuna za Kuleta je gore nego uzeti 8 miljki od Coma za Sucica, ali nemojmo bas devaluirati Kuletov doprinos.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    valjda Cannavaro ima više logike od njegovih prethodnika pa stavi Pjacu u špicu ako treba. Igrat će se jedna utakmica tjedno, Kanga nema neku povijest ozljeda. U svakom slučaju, 5 - 7 mil. je top cifra i na to moramo pristati te dovesti odmah Grgića. Ako može Rijeka, zašto ne bi mogli i mi?
  • Odani Zgd
    57
    Jel ima tko od forumaša konkretan info to za Kulena,ili je to samo još jedan članak Germanijaka?
  • Tom Hanks
    3.4k
    Poražavajuće je uopće pregovarati sa ovim zločincima koji su isključeni iz Europe
  • Paggini
    36.9k

Ne, ja sam apsolutno za Grgića i prodaju Kulena. Ali ne vidim da se Grgić povezuje s nama, a dovođenje Kange je bilo kao porađanje od mjesec dana, ne vidim da možemo Grgića završiti tako brzo.

Pjaca na špici je palac gore od mene, pogotovo ako Ivanuseca zavrsimo
  • NitkoBitan
    22.4k
    Samo da Rusima ne dode izbombardirat Zagreb kad vide kaj smo im uvalili za 6-7 milja :rofl:
  • Haza
    8.2k
    nemojmo bas devaluirati Kuletov doprinos.Paggini

Svatko od nas ima svoj kut gledanja na prošlogodišnji naslov, meni su ključne figure na proljeće bili Petko iznad svih, Nevistić, Vidović, Baturina i Brodić.
    Kule je zabio par odbijanaca, nije mi odigrao ništa bolje od Brodića, za kojeg smatram da je bio idealan back up napadač za Dinamo.
  • skener
    1.7k
    Ajmo malo stati na loptu
    Rusi se čuli s Podnarom i on im dao neku izjavu?

Ne djeluje mi to uvjerljivo ni najmanje
  • NKDZ86
    2.8k
    rusima možemo jedino dat podnara i sl., s njima nema razgovora ni pod razno! bando četnici!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions