• ZrnTSCHeZ
    722
    Buraza i mene žešće pokosila gripa tak da nebremo na tekmu pa nudim 2 karte za SD, cijena članska nabavna.
  • ZrnTSCHeZ
    722
    Edit: 1 za SD ostala
  • rakurs
    734
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/utakmica-osijek---dinamo-ulaznice-za-navijace-dinama5

U nastavku donosimo informacije o ulaznicama za navijače Dinama za utakmicu 20. kola SuperSport HNL-a NK Osijek - GNK Dinamo.

Susret je na rasporedu u nedjelju, 2. veljače u 15:00 sati na stadionu Opus Arena.

Dinamo je na raspolaganje dobio 650 ulaznica za gostujuću tribinu za prodaju u Zagrebu. GNK Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti 416 ulaznica, dok će ostatak ulaznica (234) ići u prodaju na ticket point.

Cijena ulaznice iznosi 5€.
  • Liks90
    2.6k
    Napisali su da je prodaja za sve ostale u nedjelju do 19h, a tekma je u nedjelju u 15h…ja nevjerujem majke mi…
  • Neron53
    1.2k
    Hvala Bogu na otvaranju u 9...jos da pomaknu na 7.... i jebenica :)
  • Sljeme
    2.8k
    Ako netko ima kartu, a ne može na tekmu iz nekog razloga, molim da mi se javi. Hvala.
  • Zoran
    131
    Pošteno, boysi trebaju dobiti još veći omjer karata.Kad vidim kakvi sve navijači dolazi na gostovanja ili na sjever odmah mi je sila srat . Niti ne zucneju kad se navija, a kad treba sucu jebat mater i na glas komentirat utakmicu, igrače i suce onda su glavni- ko da si sudac čuje i razumije u gomili. Po mojem sjever i gostovanja su prije svega za one koji hoće navijat imali sad oni 13 ili 60 godina svejedno.
  • NKDZ86
    2.8k
    onda prije kupnje karte ubuduće predlažem upitnik da se ispuni sa sl. pitanjima: hoćeš li navijat 90 min. il srat?
  • Zoran
    131
    A tebi je ok kad takav netko uzme mjesto nekom tko ima volje navijat? Ja osobno sam navijac jer navijam, a ne gledatelj ili srač.
  • NKDZ86
    2.8k
    Ne, ja se s tobom slažem. Možda krivo zvuči, ali sam za to da na gostovanja i na sjever idu navijači, ne gledatelji
  • Zoran
    131
    Onda se nas dvojica u svemu slažemo
  • jedan u nizu
    11.3k
    NKDZ86 i Zoran kada se slazu u svemu

200.gif?cid=6c09b952i0fim8gfbed419rybcjv8h68q67zh32marb1hdwf&ep=v1_gifs_search&rid=200.gif&ct=g
  • ShanKu
    1.3k
    Uh, sad tek primjetil da je tekma s Šibenikom u petak.. kad kreče prodaja ulaznica? Sutra?
  • tigric
    534
    Da, online danas od 11.
  • recikaj86
    555
    Kakva je situacija ulaznica za kup tekmu, pošto se odgodio termin?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.