• Rakovica1986
    912
    Iako je radni dan, termin je idealan za započet lijep vikend nakon posla/škole/faksa. Žene zadužit za klince, a mi podržat dečke i pozdravit naše prijatelje s juga.
    Volio bih vidjeti brojku od 5+ tisuća ljudi (ne zanima me broj izdanih ulaznica)
  • reziser
    7.1k
    Oću li imat s kim proćakulat na zapadu sutra?criticus

uvijek :cool:
  • Gelipter
    4k
    Odlična vijest za sve koji su izvisili za karte u Ligi prvaka: sutra od 18 sati na stadionu Maksimir igramo protiv Šibenika u HNL-u!! Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio "Nezaustavljive lavine" koja kreće!!
  • Dubbbrava
    763
    Ova tema je totalno depresivna za vrijeme zime a na proljeće opet kreće brojanje tj.čim zatopli :strong:
  • prefontaine
    957
    Možda sam nešto propustio, ali povezao sam dječje članske sa svojom i sad mi kod njihovih stoji Preostalo besplatnih ulaznica za preuzimanje: 20

Odakle 20? Zar nisu 4 utakmice/ulaznice besplatne? Ili je kod djece to drugačije?
  • Brusa
    2.3k
    da, drugačije je. Klinci imaju 20 besplatnih. Mislim da je to kao računica za sve domaće tekme osim "derbija".
  • Mihael2305
    143
    Zna li se stanje prodanih za danas?
  • deda
    35.1k
    Oko 1.200
  • tigric
    551
    Solidno, mogli bi prebaciti pet tisuća danas.
  • Marley
    3k
    Znaci nema panike za uzet na karatani prije tekme :grimace:
  • deda
    35.1k
    Nemoj baš 15 minuta prije.
  • Rakovica1986
    912
    Ima li tko info kako stojimo? Nebi htio kurit vatru, ali čini se da je Liks dobio pedalu... :rofl:
  • ShanKu
    1.4k
    Koliko nas je bilo jučer? Nisam vidil na semaforu
    Edit: vidim sad da je upravo ta tema u drugoj temi...
  • DrawTube
    6.1k
    Vrijeme je da se zaposli nekog novog za brojanje ulaznica pred Goricu.
  • jedan u nizu
    11.5k
    Ne znam sto vas toliko jebe to sto pise broj izdanih ulaznica?
    Ako vec imamo 20% pomaka, onda rade da imamo 20% vise nego manje.
    Volio bih da je broj u sjedalicu tocan, ali dok god imamo +/- onda biram ovo drugo.

Osijek protiv nas je kao imao 9k ljudi, da, kako da ne.

Svi veliki klubovi rade isto.

Jednom Arsenalu stoji da je protiv nas bilo 60 024 gledatelja, a bilo je barem 15k manje.(kapacitet je 60 704)
    Bayern Munchen ima svaku tekmu 75 000 sluzbenu posjetu. 100 jebenih % svog kapaciteta. Pa cak i protiv nas mu to stoji, cak i protiv Slovana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.