• Mikato01
    40
    Se zna kad bu za Osijek?
  • jedan u nizu
    11k
    Sve ulaznice za susret između Dinama i Milana su rasprodane!
    U slučaju da vlasnik godišnje ulaznice aktivira ustupanje svog mjesta, moguće je da će se pojaviti dodatne ulaznice u prodaji ️
    Stoga pozivamo sve zainteresirane navijače da prate našu online stranicu za prodaju ulaznica
    ❗️Ustupanje mjesta za utakmicu Dinamo - Milan moguće je do kraja sutrašnjeg dana (utorak, 28. siječnja, 23:59h)
  • Mihael2305
    134
    Kad će neka info za Osijek? U srijedu ili?
  • joker87zg
    0
    Pozdrav,prodaje se jedna ulaznica za Milan,sjever dolje…
  • tigric
    514
    Ima dostupnih za sjever dolje i zapad, oslobodilo se
  • mlinka
    4
    Prodajem 2 ulaznice za Milan za zapad gore. Nažalost ne mogu ići. Prodajem ispod nabavne.
  • NB86
    15.6k
    Jesu sad numerirana mjesta na zapadu gore i mora se sjedit na svom mjestu ili to samo vrijedi za zapad dolje ?
  • Brusa
    2.1k
    svak sjedi di stigne/hoće (a i na zd , u onim sektorima koji nisu za godišnje)
  • Marley
    2.7k
    cekaj stvarno? Mislim ZD? Pa svaki put vidim da ekipa gleda na ulaznici gdje im je mjesto i tako sjednu, kak sad? Tipa sektor 3, eventualno 2.
    Ja se ne usudim sjest nikako drugacije nego kako mi pise :grimace: :halo:
  • Mihael2305
    134
    zapad gore sjedneš gdje hoćeš ali dole je drukčija priča, dole ako nađeš brutalan pogled na teren samo se nadaš da netko tko ima godišnju te ne digne. Ili čak ovi s ulaznicama koji voli sjedat kak i piše.

Znam iz jedne situacije protiv istre prošle godine, utakmica ono 35. min i nas par e to top mjesto bla bla, i eto ti ga na neki turist došo i digo kolegu
  • NB86
    15.6k
    Zapad dolje znam da se gleda di tko sjedi sto ima smisla jer su sve sjedalice numerirane i moze se, pogotovo na utakmicama tipa liga prvaka, nisam dugo bio na ZG pa pitam jer ne znam kakvo je sad stanje, hvala na odgovorima
  • The Undertaker
    6.5k
    ZG nije numeriran (osim ako nije zadnjih par mjeseci) tako da sjediš gdje stigneš. ZD sjediš na svom mjestu jer će tribina biti puna.
  • Brusa
    2.1k
    Da, bolje da se ispravim malo u vezi ZD, referirao sam se na ove "manje" utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.