• Jurki
    15.1k
    nisam nigde spomenul dovedene/propustene igrace.
    Znaci sportski direktor je u klubu godinu i pol, samostalno vodi sportski sektor 2 prijelazna roka.
    Ko nam je šef skautske sluzbe, tko su nam skauti, koja trzista cesljaju?

Skaut Dinama je misteriozno bice, znas da postoji, da dobiva placu... ali ga nitko nije videl, ne za kaj radi i gdje se trenutacno nalazi.

Sportski direktor kad mora angazirati svojeg dobrog jarana, zalizanog managera.. da skautira igraca.. mora sljedeci dan biti bivsi.
    Ne zato kaj je pital managera i kaj smo platili tu uslugu... vec zato kaj taj isti SD nije uspostavil skautsku mrezu. A to je moralo biti uspostavljeno, ako ne do ljetnog prijelaznog roka, sad do zime je moralo biti u pogonu.
    Sve se radi stihijski.. ne razmislja se za ljeto.. vec ono kaj se zasralo u ljetu popravljamo sad.. i tak u krug.
    Kulen ima 25 godina.. pitanje dal moze jos napredovati (idealno vrijeme da ga se proda i unovci) te treba gledati za mlađu zamjenu.. mi nismo nasli ni jebenog lijevog beka za danas, a kamoli špicu za sutra.
    Morali bumo moliti Boga za zdravlje Misica da moze zdrzati sezonu.
    Isto tak da nam je konkurencija mrvu ambicioznija.. mi bi davno bili van borbe za naslov prvaka.. davno.. e to ti je rad naseg SD-a.... da moramo cekati kiks raspalih tovara i cekati vijesti da Miskovic sve zivo rasproda.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    @Orc123pa Jel treba tražiti tvoje komentare ovdje kad si plakao za selahijem,matanovicem i prozivao Marića da je nesposoban. Sad odjednom brate i ti postao lovac na lajkove . Baš me razocaravas . A sutra ćeš opet biti prvi kd se ne dovedu pojačanja pa opet protiv Marića. Ko jakkyl and hide jbt
  • Enco
    18

Vjerujem u ekipu koja trenutno vodi klub, ima tu jako pametnih i sposobnih , a isto tako vjerujem da većina njih vidi isto što i većina nas tu, a to je da Dinamo treba i zaslužuje sposobnijeg sd-a.
  • Jurki
    15.1k
    Mene zanimaju rezultati sportskog sektora:
    Skautska sluzba - dal je napravljen pomak u odnosu na prije.
    Filijala ili barem klub partner za kaljenje igraca.
    Rjesavanje kriticnih pozicija unutar prve ekipe. Te dal je prva ekipa polucila rezultat sukladno snazi, renomeu i financijama unutar Hnla.

Prodajne sposobnosti SD-a. Kad dojde sa ponudom Coma od 8 milja eura za ponajboljeg igraca i veli treba ga prodat.. fala Bogu pa nemre to napraviti mimo IO.
    Pravi SD bu prodal Bockaja i jos uvjeril kupca da je kupac zajebo nas kaj je kupil tog igraca.
    On ceka da Bockaju istekne ugovor.

Kaj se tog dijela tice klub posluje dobro. Kasica je puna, radi se na uclanjivanju ljudi, dovukli su se sponzori, posjeta je dobra usprkos ocajnom stadionu.
    Priblizil se klub ljudima. Svaka cast, da bi rec rekel.
    Rade ljudi dobar posao.

Moj upis je iskljucivo vezan na sportski segment kluba tj sportskog direktora.
  • Crni86
    7.6k
    99% zone bi ispregovaralo vise od 14 milijuna eura za sucica. Pokazuje svaki prijelazni rok da je pravi biznismen.

Pazi nakon 10. ponude smo dosli do tih velebnih i nevjerojatnih 14 milijuna eura. Da su pravi trgovci nakon te prve ponude im se vise nikad ne bi ni javili.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Pocetna ponuda Fiorentine za Baturinu je bila 12,13 milijuna eura i nekako smo ih navukli do zadnje ponude od 18 mil eura, a ponudili bi i vise da su financijski mocniji.

Od jednog Intera sa budzetom od 450-500 milijuna eura uspijes nakon 4-5 rundi pregovora izvuc cak 2 milijuna eura vise za igraca za kojeg oni vjeruju kako im je projekt za buducnost... Ne trebas bit doktor pregovaranja da zakljucis kako mozes izvuc vise novca!
  • Jurki
    15.1k
    trebalo im je otvoreno reci.

Gospodo nama nije sila prodavati.. zelite Petra u Interu.. nema problema ... dođite minimalno s 20 milja eura.. ak vam je to puno.. ima i jeftinijih igraca. Hvala lijepa i doviđenja.
  • Droljo
    11.8k
    ak vam je to puno.. ima i jeftinijih igracaJurki

Uzmite pavića za toliko. 14 mil
  • Jurki
    15.1k
    Uzmite pavića za toliko. 14 milDroljo

Te 300 keka za svaku njegovu odigranu utakmicu u prvom sastavu te se transfer realizira kad napuni 21. rođendan.
    Os nes.. aj bok
  • Orc123
    10.3k
    kao prvo kolega nisam plakao nikad za Matanovicem, kao drugo ni za Selahijem.....kao trece da trazio sam smjenu Marica iako sam ga branio među zadnjima u 12mj....nije reagirao na vrijeme s napadacem....kao cetvrto nisam uopce protiv smjene Marica i mislim da Dinamo na toj poziciji zasluzuje bolje ali mi smijesno da se neki igraci uzdizu koji nisu dovedeni a oni koji su tu da se sere po njima iako ne postoji nikakva garancija da bi ovi bili bolji....kao peto ti dobeo znas da nikad nisam bio lovac na lajkove nego sam uvijek bio svoj i nikad nisam bio ovca.....a zasto me ti stalno s vremena na vrijeme prozivas nemam pojma iako si stalno govorio kako sam ti super lik ovo ono...nikad te nisam prozivao ovdje jer si dobar lik bez obzira kaj se nisam uvijek slagao s tobom! Eto toliko od mene
  • SAS1987
    16k
    99% zone bi ispregovaralo vise od 14 milijuna eura za sucica. Pokazuje svaki prijelazni rok da je pravi biznismen.Crni86

99% Zone bi zaboravilo pričati kad bi za stol sjeli sa predstavnicima Intera :wink:
  • Crni86
    7.6k
    pa bilo bi i to bolje jer jedino su takav odgovor i zasluzili na prvu ponudu kada nam je trebalo vec 10 ponuda da dodemo do tih velikih i nevjerojatnih 14 milijuna eura.

Bolje ni ne zamisljat koliko je bila smjesna ta prva ponuda. Vjerojatno da se s njom obrise nos i baci u smece.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    neznam šta mi bi. Jbg do mene sorry. To za lajkove mi je bezveze niti tak mislim. Nisam skužio poentu tvoju na vrijeme . Još jednom oprosti stari. Jest ispalo bez veze sad kad sam si pročitao komentar. Ne moramo se uvijek složiti . Odoh ja sam na hladjenje 2 dana :lol:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Sa ove teme ,ostalo ne mogu ,jače je od mene :lol:
  • jakov1
    436
    Da su pravi trgovci nakon te prve ponude im se vise nikad ne bi ni javili.Crni86

A evo Sučić sjedi sa najnižom plaćom u ekipi i kopa nos dok Dinamo odbija transfere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.