• Patak
    3.1k
    Nije tako ni kompliciran za napadača.
  • don
    11.1k
    nije ako pratiš nogomet na Sofa score.

Po toj računici Bruno Petković je jedan prosječni Dinamov napadač.
  • MaliPizdek
    83
    Bit ce to sve manje komplicirano kad crna zvir uzme par bonusa protiv Šibenika
  • Rakovica1986
    930
    Kanga je jučer odradio solidnu utakmicu koja se mogla pretvoriti u vrhunsku da ga nije zaustavila stativa i sveprisutna agenda u hrvatskom nogometu koja želi srušiti Dinamo.

Smatram da je one prilike koje si je složio ili u kojima se našao mogao i morao pospremiti te vjerujem da i bude, samo se nadam dovoljno brzo da olakša sebi, dobije na samopouzdanju i začepi usta kritičarima.

Ono što sam primjetio jučer i što me brine je to da mi se čini da bi mogao imati dosta loš tretman kod sudaca uzevši u obzir njegovu konstituciju. Svaki duel se čuo prasak kad ga obrambeni sastavi u leđa i mazne po prsima, a Pajač ni da trepne.

Mogu mislit kriterij Patrika Tovarića kad na red dođe derbi.

Samo naprijed Willy.
  • Zambatine škude
    3.5k
    A Kule nam je neka referentna tocka?Infinity

Da, čovjek koji je zabio dva ključna gola u ulasku u Ligu prvaka i tri u skupini, a u sezoni koja mu je "najgora ikad i koji kurac radi u Dinamu" je drugi strijelac lige pri čemu je odigrao svaku minutu i klao se sa stoperima svaka tri dana dva mjeseca jer ga nije imao tko zamijeniti je sasvim okej referentna točka.

Da taj Kulenović isti igra u nekom drugom klubu kao lani u Lokomotivi gdje imao double double, 80 % foruma bi kmečalo kako smo ga propustili.
  • Patak
    3.1k
    A čuj ne pratim baš Championship. Vidim samo statistiku za Kangu i ovo malo minuta na terenu, pa me čude izjave da je u to malo minuta pokazao više nego Kulenović u cijeloj polusezoni u kojoj je zabio 15 golova. Vidjet ćemo sad na terenu...
  • don
    11.1k
    već 100 puta ispričana priča zašto je takva statistika. Neda mi se ponavljat.
  • Iskrenjak
    210
    Nazalost jos jedno poluvrijeme koje navlaci na stranu da je Kandza promasaj. Barem zasad.
  • Laugreano
    3.4k
    Da smo jucer kupili Baturinu i Stojkovica, danas bi se pisalo da su promasaj
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Odlično radi na terenu, jednostavno treba gol. Neće ga lopta ,sve tip top. Kad da prvi nastaje kaos
  • NitkoBitan
    23k
    Vec dvije stative koje je izvukao iz teskih situacija... jednom ce ga "otcepit" i ne bu se zaustavio. Straha nema.
  • Bernard
    709
    Imam osjećaj da u teškom grču igra, ipak nije dao gol ohoho a svi znamo kaj to znači za napadača. Ajmo mu dati kredita bar još malo prije nego što postane još jedan "panj".
  • Orc123
    10.7k
    Druga tekma 3 stative...jednostavno mora mu se odcepiti, to je tak kad nisi u seriji ali odcepit ce se sigueno jer radi odlicno na terenu...odlicna reakcija na ubacaj hoxhe, u maniri pravog napadaca ali jbg mora se otvoriti i tih par milimetara prema golu....ne bojim se za njega....bit ce pojacanje!
  • sanjinlego
    3.6k

Koliko je Kanga danas imao upotrebljivih lopti? Kvalitetnih centaršuteva? Kad god je bio sam, nije dobio loptu, a i kad je dobio, od mrvica je napravio nešto.
    U Osijeku tri šanse - dvije obrane i stativa, danas opet stativa.
    Mi prvog čovjeka ne možemo prebaciti, zapinjemo za travu, pijesak ili što već…
    Kad je Stojke to napravio kako treba- zabili smo.
  • don
    11.1k
    baš to, ne znan je li dobia 2 upotrebljive lopte. Svi nekakvi odbijanci i slučajne lopte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet