• Dinaminjo
    1.3k

Jesi ti jedan od onih koji je uzeo pjelku preko A1 pa si se malo zaigrao?!

Nisam vidio da nas je do pobjede vodio Pjaca.
    Nisam vidio da nas je fo pobjede vodio Misic
    A nisam ni vidio da bas je do pobjede vodio Baturina

Al eto, "kriv" je Kanga jer ni on nije
  • Patak
    3k
    Nije tako ni kompliciran za napadača.
  • don
    10.5k
    nije ako pratiš nogomet na Sofa score.

Po toj računici Bruno Petković je jedan prosječni Dinamov napadač.
  • MaliPizdek
    80
    Bit ce to sve manje komplicirano kad crna zvir uzme par bonusa protiv Šibenika
  • Rakovica1986
    881
    Kanga je jučer odradio solidnu utakmicu koja se mogla pretvoriti u vrhunsku da ga nije zaustavila stativa i sveprisutna agenda u hrvatskom nogometu koja želi srušiti Dinamo.

Smatram da je one prilike koje si je složio ili u kojima se našao mogao i morao pospremiti te vjerujem da i bude, samo se nadam dovoljno brzo da olakša sebi, dobije na samopouzdanju i začepi usta kritičarima.

Ono što sam primjetio jučer i što me brine je to da mi se čini da bi mogao imati dosta loš tretman kod sudaca uzevši u obzir njegovu konstituciju. Svaki duel se čuo prasak kad ga obrambeni sastavi u leđa i mazne po prsima, a Pajač ni da trepne.

Mogu mislit kriterij Patrika Tovarića kad na red dođe derbi.

Samo naprijed Willy.
  • Zambatine škude
    3.3k
    A Kule nam je neka referentna tocka?Infinity

Da, čovjek koji je zabio dva ključna gola u ulasku u Ligu prvaka i tri u skupini, a u sezoni koja mu je "najgora ikad i koji kurac radi u Dinamu" je drugi strijelac lige pri čemu je odigrao svaku minutu i klao se sa stoperima svaka tri dana dva mjeseca jer ga nije imao tko zamijeniti je sasvim okej referentna točka.

Da taj Kulenović isti igra u nekom drugom klubu kao lani u Lokomotivi gdje imao double double, 80 % foruma bi kmečalo kako smo ga propustili.
  • Patak
    3k
    A čuj ne pratim baš Championship. Vidim samo statistiku za Kangu i ovo malo minuta na terenu, pa me čude izjave da je u to malo minuta pokazao više nego Kulenović u cijeloj polusezoni u kojoj je zabio 15 golova. Vidjet ćemo sad na terenu...
  • don
    10.5k
    već 100 puta ispričana priča zašto je takva statistika. Neda mi se ponavljat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.