• immerwieder
    1.4k
    samo za potpuni info, taj propis je na snazi od 26.11.24.
  • mali M
    6.9k
    Vidjelo se jučer da ima baš dobra riješenja sa loptom. Nekoliko puta je duplim pasom sa Stojkovićem izbacio par protivničkih igrača. Prvi put mi je bilo kao, uf, dobro je ispalo, ali igra se rizično. Ali kada je to napravio treći put, skužio sam da očito namjerno proigrava između igrača kako bi izbacio protivničke igrače koji ga stisnu..
    I btw. bila je jedna scena gdje se Canavaro dere njemu nešto, neke upute ili slično, a Juan ima facu: "Stari moj, ja tebe ne razumijem niti jednu jedinu riječ." Umro sam skoro od smjeha jer se točno vidjelo da nema pojima šta mu Canavaro pokušava reć.. :lol:
  • hardek
    4.2k
    Pa Cannavaro bi trebao znati Španjolski. Jedino ako mu je pokušavao objasniti na engleskom jer ne vjerujem da Juan špreha engleze
  • Crni86
    8.2k
    Opet dosta dobra utakmica, donosi puno vise nego mbuku. Mislim da ima zacementirano mjesto u prvih 11 na desnom krilu.
  • Carrasco
    5.1k
    Solidan i ništa više od toga... ja bi ga prodao i doveo Beyatta za taj novac.
  • Droljo
    12.5k
    Ajmo mu dat bar 3 utakmice u kontinuitetu u najjačoj momčadi pa da vidimo jel solidan ili možda i malo više od toga. Recimo Sučić mišić petko da su uz njega par tekmi..
  • Žan
    427
    Kad bi mi netko objasnio ili probao objasnit sta se desava sa ovim deckom? Na pripremama za mene jedan od boljih, koji je problem da on uopce ne dobije sansu?
  • Facke
    5.1k

Nedostatak nekih kvaliteta. To se vidle i kad zuji po terenu s nikakvem doprinosem. Za mene osim brzine nema nist posebnoga. Isto vredi i za ostale krilne igrace osim Pjace.
  • GeneralNapoleon
    849

Neki nemaju ni brzinu :lol:

Kako god cini mi se da nas ke SD i ovdje dobro zajebao i da bi imali vise koristi od jeftinijeg Soticeka, za kojeg u onom trenutku uopce nisam bio. Ali Cordoba za 2m nista korisniji il bolji. Bolje onda da smo uzeli domacu trkacku kokos.
  • Olmic
    4.1k
    Jedna zanimljivost kod njega. Kak sam jucer sjedio tamo di su se zagrijavali, on je navukao onu trenirku preko sebe ko da je minus 10, razina zagrijavanja je istezanje, pitao vise puta kondicijskog jel moze na klupu
  • Laugreano
    3.5k
    Njemu bi najvise koristila posudba u jednoj Istri recimo, kad ga vec ne mozemo istrpit, da vidimo jel je ili nije.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Cordoba je mozda dobar igrac za kolumbijsku ligu … mislim da on po karakteru vec nije za europsku ligu, barem za sada nije … djeluje mi dosta neozbiljno i razmazeno… A nije slucajnost da su u kolumbiji jedva cekali da ode

Ja bi ga posudio nekoj gorici, istri ili sibeniku i onda vidio kako stvari stoje s njim … ako tamo ne napravi razliku onda van s njim
  • Droljo
    12.5k
    imali vise koristi od jeftinijeg SoticekaGeneralNapoleon

Jel to onaj što nas je odbio? Onaj šta bi ga bilo sram ući u svlačionicu sa tolikom plaćom? Kak bi mu tata otišao u birtiju od srama da je potpisao?
  • GeneralNapoleon
    849

Pa bilo bi zanimljivo znati kolko ima Cordoba :lol:

Uostalom se i pricalo da je Maric namjerno nudio tolko malo jer ga svakako nije htio.

Al ja sad samo gledam da bi igracki vise donio, na kraju cak i sa vecom placom vjerojatno bio jeftiniji a uz to je domaci igrac koji bi mi uvijek imali prijednost.
    Strance treba dovodit iskljucivo dok zadovoljavajucih domacih opcija nema ili dok imas stranca koji je puno bolji od domaceg. Poprilicno sam uvjeren da Cordoba nije znatno bolji od Soticeka a financijski su tu negdje.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    IMG-1941.jpg

Sutra Šibenik, a Cordoba u Kolumbiji?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.