• immerwieder
    1.4k
    samo za potpuni info, taj propis je na snazi od 26.11.24.
  • mali M
    6.3k
    Vidjelo se jučer da ima baš dobra riješenja sa loptom. Nekoliko puta je duplim pasom sa Stojkovićem izbacio par protivničkih igrača. Prvi put mi je bilo kao, uf, dobro je ispalo, ali igra se rizično. Ali kada je to napravio treći put, skužio sam da očito namjerno proigrava između igrača kako bi izbacio protivničke igrače koji ga stisnu..
    I btw. bila je jedna scena gdje se Canavaro dere njemu nešto, neke upute ili slično, a Juan ima facu: "Stari moj, ja tebe ne razumijem niti jednu jedinu riječ." Umro sam skoro od smjeha jer se točno vidjelo da nema pojima šta mu Canavaro pokušava reć.. :lol:
  • hardek
    3.6k
    Pa Cannavaro bi trebao znati Španjolski. Jedino ako mu je pokušavao objasniti na engleskom jer ne vjerujem da Juan špreha engleze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.