• Dzoni
    1k
    Skidaj dres i nikad ga više ne obuci
  • austrijanac
    5.8k
    Crni Špikić.
  • Zg123
    1.1k
    Meni je ok bio, zabio gol koji je ponisten, namjestio zicer Hoxhi koji je ovaj naravno promasio i jos poslje lopta skinuta s crte…
  • Jaro
    9.1k
    Najsporije krilo koje sam vidio - al ocito on i nije krilo...
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Morao je do sada puno više pokazati, imam dojam kao da ne zna gdje će s loptom kada ju primi u noge. Uz sve to fizički je vrlo slab, u svakom duelu ga odnesu.
  • Draž
    1.5k
    Za jednog tamnoputog crnca je izrazito slab i spor. Za zaborav.
  • prefontaine
    1.1k
    tamnoputog crncaDraž

:D
  • Mr Anderson
    10.9k
    Za jednog tamnoputog crnca je izrazito slab i spor.Draž

Imali smo u povijesti Brazilca koji je bio na Vi s loptom, Argentinca koji je bio mekan ko curica, golmana iz čuvene poljske škole koji je bio rupa, sad imamo i tamnoputog crnca koji je spor.
  • emilperska
    8.5k
    Pričao sam još na jesen s jednim bivšim članom stožera GNK-a o Cordobi i Mbuku..
    Dio o Cordobi ću izostavit, jer je tema Mbuku..

Ukratko, on nije krilo niti špica. A doveden je kao krilo odnosno treća špica na ljeto. Njegova prirodna pozicija je ovo što igraju Baturina i Stojković i tu pruža najbolje partije. Ima solidan do jako dobar udarac, ima dobru tehniku, duel za svoju visinu može izgurat solidno. Igra ispodprosječno 1 na 1 i sporiji je od Špikića i Cordobe.

E sad, zašto je opće doveden i koja je to vizija bila, to samo Marić zna jer se Jakira o ovom nije pitalo očito..
  • ElDorado
    2.2k
    drago mi je da se potvrdilo što ja stalno tupim. A fizički je stvarno jadan.
  • austrijanac
    5.8k
    Doveden je stihijski i neplanirano, od njega nisam imao nikakvih očekivanja dok od Cordobe jesam.

Vidjet ćemo s vremenom.
  • Draž
    1.5k

Moramo skupiti sve pokemone!
  • El Madrigal
    128
    Nije vrijedno trošiti riječi, ništa bolji od Hajdukovog Bambe. Za mene nikakav igrac za dinamo. Znači nije uopće bolji od Špikića!
  • Praskaton
    3.7k
    Ukratko, on nije krilo niti špica. A doveden je kao krilo odnosno treća špica na ljeto. Njegova prirodna pozicija je ovo što igraju Baturina i Stojković i tu pruža najbolje partije. Ima solidan do jako dobar udarac, ima dobru tehniku, duel za svoju visinu može izgurat solidno. Igra ispodprosječno 1 na 1 i sporiji je od Špikića i Cordobe.emilperska

Nema problema Maric ionako ima u planu prodat Stojkovica i Baturinu u paketu za 12mil + 3% iduce prodaje.
    Pa ce momak dobit šansu na "svojoj" poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.