• Dzoni
    1.6k
    Skidaj dres i nikad ga više ne obuci
  • austrijanac
    7.5k
    Crni Špikić.
  • Zg123
    2.1k
    Meni je ok bio, zabio gol koji je ponisten, namjestio zicer Hoxhi koji je ovaj naravno promasio i jos poslje lopta skinuta s crte…
  • Jaro
    10.5k
    Najsporije krilo koje sam vidio - al ocito on i nije krilo...
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Morao je do sada puno više pokazati, imam dojam kao da ne zna gdje će s loptom kada ju primi u noge. Uz sve to fizički je vrlo slab, u svakom duelu ga odnesu.
  • Draž
    1.6k
    Za jednog tamnoputog crnca je izrazito slab i spor. Za zaborav.
  • prefontaine
    2.7k
    tamnoputog crncaDraž

:D
  • Mr Anderson
    12.8k
    Za jednog tamnoputog crnca je izrazito slab i spor.Draž

Imali smo u povijesti Brazilca koji je bio na Vi s loptom, Argentinca koji je bio mekan ko curica, golmana iz čuvene poljske škole koji je bio rupa, sad imamo i tamnoputog crnca koji je spor.
  • emilperska
    11k
    Pričao sam još na jesen s jednim bivšim članom stožera GNK-a o Cordobi i Mbuku..
    Dio o Cordobi ću izostavit, jer je tema Mbuku..

Ukratko, on nije krilo niti špica. A doveden je kao krilo odnosno treća špica na ljeto. Njegova prirodna pozicija je ovo što igraju Baturina i Stojković i tu pruža najbolje partije. Ima solidan do jako dobar udarac, ima dobru tehniku, duel za svoju visinu može izgurat solidno. Igra ispodprosječno 1 na 1 i sporiji je od Špikića i Cordobe.

E sad, zašto je opće doveden i koja je to vizija bila, to samo Marić zna jer se Jakira o ovom nije pitalo očito..
  • ElDorado
    4.7k
    drago mi je da se potvrdilo što ja stalno tupim. A fizički je stvarno jadan.
  • austrijanac
    7.5k
    Doveden je stihijski i neplanirano, od njega nisam imao nikakvih očekivanja dok od Cordobe jesam.

Vidjet ćemo s vremenom.
  • Draž
    1.6k

Moramo skupiti sve pokemone!
  • El Madrigal
    516
    Nije vrijedno trošiti riječi, ništa bolji od Hajdukovog Bambe. Za mene nikakav igrac za dinamo. Znači nije uopće bolji od Špikića!
  • Praskaton
    4.4k
    Ukratko, on nije krilo niti špica. A doveden je kao krilo odnosno treća špica na ljeto. Njegova prirodna pozicija je ovo što igraju Baturina i Stojković i tu pruža najbolje partije. Ima solidan do jako dobar udarac, ima dobru tehniku, duel za svoju visinu može izgurat solidno. Igra ispodprosječno 1 na 1 i sporiji je od Špikića i Cordobe.emilperska

Nema problema Maric ionako ima u planu prodat Stojkovica i Baturinu u paketu za 12mil + 3% iduce prodaje.
    Pa ce momak dobit šansu na "svojoj" poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.