• mlinchica
    2.5k
    Mali je stvarno stavio komentar na objavu Romana, prije nego je klub službeno objavio?!?
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Ok, Sučić je prodan. Ako on ili menadžer nema pravo na postotak transfera, to je onda dobar posao. Realnost je da cijeli posao dođe do 18 mil. s bonusima i postotkom od sljedeće prodaje. To je dobra cifra, a i svakako smo očekivali da će se prodati na ljeto najkasnije. Računao sam da ćemo biti zadovoljni ako Sučić i Baturina ukupno donesu 40 mil. tako da je izgledno da će se to ostvariti. Ja sam zadovoljan ovim poslom. Ostaje s nama do ljeta i neka pomogne osvojiti naslov prvaka.
  • Papastrumf
    13.8k

To pitaj Petra Sučića. Mislim, jasno je da decko zeli otici. Ako cemo biti realni, tko bi od nogometasa za koje nitko nije znao prije godinu dana ostao imun na pozov jednog Intera!?
    Međutim, sigurno nista nije gotovo niti potpisano jer za to odobrenje mora dati IO. Nemam pojma kakva ce biti njihova odluka, ali oni se sigurno jos nisu sastali na tu temu.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    potvrdit će, nije da nisu upoznati sa situacijom. Mjesec dana se pregovara i sigurno se zna njihov stav. Jedinu odluku SD-a koju su odbili do sad bila je prodaja Sučića u Como za 9 mil. Ovo je sad dosta više i ne vjerujem da će rušiti transfer.
  • scooniepenn
    3.8k
    Ako je ovo potvrdjeno moram priznati da sam jako razocaran. Niti je iznos za pasti na dupe, a rijec je o hrvatskom reprezentativcu, niti nam gori pod nogama pa da se ovo mora pod svaku cijenu. Racunamo li da izvjesno ide i Baturina na ljeto ovo je bas ozbiljno slabljenje ekipe i za mene jako neplanski. Samo cu jos dodati kad cujem da se u kontekstu Intera spominju postoci od buduce prodaje da na to mozemo prilicno izvjesno zaboraviti.
  • dbut
    90
    sucic za te pare je los posao, lik je pod ugovorom i klub po svemu sudeci nije u financijskoj krizi a prodajes ga po procjenjenoj vrijednosti... jedini razlog je da igrac inzistira na odlasku i toliko ucijenio klub da se morala prihvatit ta ponuda!? onda ne vidim smisao posudbe do ljeta, aut ce bit jos neko vrijeme i dok se vrati u formu... rade tipa dat kacavendi da igra 8icu i pripremat ga za ozbiljnu ulogu u prvih 11!

i kakvu poruku sad baturini dajes? nadi prvi klub koji ce platit trzisnu vrijednost za tebe i mozes ici, samo kazi da bas zelis!

Iskreno se nadam da su krive informacije i da se takav igrac nije prodao za tu lovu!
  • Papastrumf
    13.8k
    potvrdit će, nije da nisu upoznati sa situacijom. Mjesec dana se pregovara i sigurno se zna njihov stav. Jedinu odluku SD-a koju su odbili do sad bila je prodaja Sučića u Como za 9 mil. Ovo je sad dosta više i ne vjerujem da će rušiti transfer.Izet Hajrović

Ne znam hoce li potvrditi ili ne, samo kazem da to nije gotova stvar kao sto Romano pise.
  • Tongo Doumbia
    5.5k
    Mislim da ovo uopće nije pravi Insta profil Pere Sučića. Imao je jedan zatvoren profil, prilično privatan i pratio samo ljude koje zna (znam jer imamo zajedničke prijatelje).

Ovo izgleda kao da se neki klinjo igra zvijezde.
  • Zg123
    955
    Jedva cekam da Sucica zamijeni neki Jan Pierre Suchicico.
  • Orc123
    10.2k
    pravi je profil to.....
  • Mr Anderson
    10.2k
    Sumnjam da bi cijena Sučiću rasla, tak da sama cijena po sebi nije problem. Pitanje je samo tajminga. Jeli ga uopće trebamo prodati. Stopirali smo mu odlazak u Como, ovo je ipak malo veći izazov. Možemo mu i ovo stopirati samo je onda pitanje što dobivamo s time. Nezadovoljnog igrača i potencijalna stagnacija ili padanje cijene. Ja ne mislim da je ovo baš tako loš posao kako se ovdje piše. Nije da je on igrač bez kojeg ne možemo. Imao je on odličnih utakmica, ali se zaboravlja da je imao i jako puno prosječnih, da je dosta oscilirao u izvedbama. Ako ide, nadam se da već imaju u planu njegovu zamjenu za ljeto.
  • Infinity
    17.3k
    Dinamo bi ga pratio da je to pravi profil. Kvacicu danas svatko moze imati za 10-20 eura i ona ne znaci da je to pravi profil. Uostalom, sumnjam da je Sucic toliko glup da ide pisati takve komentare prije ikakve sluzbene vijesti.
  • Tongo Doumbia
    5.5k
    Točno. Uostalom, napisao sam iznad, dečko je imao profil od ni 300 pratitelja, time pokazuje koliko ga briga za komunikaciju na mrežama, a ne da komentira objave najvećem svjetskom insideru.

Također, druga istina, plava kvačica se kupuje za 15 eura i više nije bitan broj bratitelja niti jesi li kakva značajna zvijezda.
  • ElDorado
    1.6k
    Naći će Marić adekvatnu zamjenu u ljeto 2027.

Čekamo objavu da smo Perkovića poklonilli Osijeku
  • Blueshadow86
    2.4k
    pa kako nije kad je u objavi prikvacen sucicev komentar na InstagramuCarrasco

To nije njegov profil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions