• Jaro
    9k
    Ako ostaje, ostaje da se oporavi - glumimo Hajduk s Perisicem...
    A ovi bonusi i postoci od Intera - hahaha... vec isprobano i neuspjelo... Dajke SD i uprava rasprodaju sto se da, ocekujem kakvo polovno pojacanje na ljeto i Ivanusec jao populisticko mazanje ociju. Sportska politika - kopija Hajduka...
  • blubach
    747
    Heh, neki će sad vrištat, čupat si kosu i laprdat "ništa ispod 20-25m,aaaaaa!!!"
    15m i 20,25% od sljedeće prodaje je realno
    — blubach

Realno je prodati reprezentativca hrvatske i to veznjaka za istu lovu kao i benkovića? U kojem to svijetu?
    Droljo

Eto, sam ti reko...
  • Mihaljević
    11.5k
    A šta očekivat od Marića, da je po njegovom Sučić bi već bio u Comu za 8M€, sva sreća da je Sučić želio ostati u Dinamu. Majke mi mile kao da prihvaćamo transfere po TM vrijednosti... Sučić 12M, Majer 12M, Šutalo 20M€ itd, kao da nam je to jedini izvor svih informacija.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Kako se pravda ovakva prodaja? Mi ulaskom u LP iduce sezone imamo zatvoren budzet. Cemo ovakve "uzurbane" prodaje?!
  • NitkoBitan
    22.4k
    Btw. u poprilicnoj tisini se ovo odradilo (zadnjih dana)... Jel se sastao IO i odobrio transfer? Opet trebamo (mozda) polagat nade u vijece mudraca... Moze se i mora tu izvuc 2,3 mil vise.

Fiorentinu i Como smo navlacili pa su bili spremni dat i dosta vise od prvotne ponude, a sad smo od jednog Intera sa godisnjim budzetom od 500 mil eura kao izvukli 2 mil vise od njihove prvotne ponude... dajte najte, treba se uozbiljit.

Jel trebamo uvijek skidat gace na interes prvog velikana koji se javi... ajte nemojte pls. Kao da ga nismo sad prodali nitko se ne bi javio sa ponudom na ljeto i prodao bi se za manje novce, kak da ne haha. Kljucan igrac kluba i buduci standardni reprezentativac, cijena ne moze past!

Rijeci zasluzio, zaduzio i slicno ne zelim slusat jer mi tlak momentalno skace na 200. "Prerastao" me salje direkt u komu.
  • ZrnTSCHeZ
    721
    Sad izbaciti oproštajni merch sa također sconto cijenom...a ako naručite odmah, dobijete i mast za mazanje očiju...
  • Neron53
    1.2k
    Pa dobro...sad imamo za Soldu, Mudraziju, Prpica, Matkovica, Dantasa.....i jos nam ostane za platiti kamate od Petkovica :)
  • jedan u nizu
    11.3k
    D9bro ljudi pa nismo u NBA da se igraca ništa ne pita ...
  • Ivanmtk
    1.2k
    Nadam se da će se ozbiljno razmislit o dovođenju lijevog beka. Dosadan sam znam, ali tržišta na zapadu će se zatvoriti i ostaje nam deset dana manevra da makar na posudbu dovedemo nekoga ko će pokriti tu poziciju. Ako je Franjić ozljeđen, a svakako bez obzira na to, imat ćemo puno problema do kraja sezone. RPG i Ristovski na LB nisu riješenje.
  • nwankwo646
    425
    Ako su iz uprave nekoliko puta kazali da nitko neće bit prodan do kraja sezone jel to znači da su lagali ili se ne računa ako Sučić tek na lito ide???
  • Facke
    5k
    Sucic tek ide v letu. Kaj dramite. :razz:
  • ElDorado
    1.6k
    Tuga. Tuga rezultata. Tuga prodaje. Tuga transfera. Tuga kupovine. Opća tuga.
  • don
    10.4k
    A ono, stvarno jeben tajming. Poslije poraza u prvenstvu dogovor... Mozda taj poraz znaci nesto vise i daje nekakav triger...
    6h
    NitkoBitan

Bože :monkey:

da, transfer je nakon ovih misec dana pregovora propa i dogovoren je posli izgubljene utakmice jer smo se oprostili od naslova zbog igrača koji je ozljeđen već 2 miseca.
  • Papastrumf
    13.8k
    Ne znam hoce li se Sucic prodati, kada i za koliko, ali biuduci da IO nije imao nikakav sastanak, ova vijest sigurno nije tocna.
  • Carrasco
    4.8k
    pa kako nije kad je u objavi prikvacen sucicev komentar na Instagramu

20250203-074942.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions