• Dragon1Warrior123
    3.9k
    Dobro, i? Pito sam kad bi se trebo vratit. :rofl:
  • OsamŠest
    4.5k
    Dobro, i? Pito sam kad bi se trebo vratit. :rofl:Dragon1Warrior123

Ma zajebavam se :joke:
  • don
    11.1k
    moga bi protiv Rijeke upisat koju minutu.
  • Omake
    6k
    Alo ba, đe ćeš?
  • User123
    35
    Sramota, opet se posluje po principu rasprodaje, prodaj sve sto valja, s tim da je sada preplati prosjecnog stranca.. to me neodoljivo podsjeca na jedan klub sa juga a svi vidimo kako njima ide..
    Pritom cifre koje dobivamo za mlade igrace koji imaju dokazano igranje na najveceom nivou lp i reprezentacije su stvarno minimalne svatko od mas bi dobio barem toliko.
    Zanisljam pregovore u stilu:
    Inter: nudimo 13+2 za Sucica
    Dinamo: moze milion vise i 10% iduceg transfera
    Inter: moze
    Dinamo: prodano. Haha jesi vidio kako se pregovara i kako smo samo navukli jadnog Intera

Sucic je moderan i motorican igrac dobre glave i vrhunskih trkackih kapaciteta koji uspjesno igra lp i reprezentativni nogomet u top svjetskoj reprezentaciji i ovo je sramotan iznos ako je istinit!

Sto je sljedece? Baturina za 20? S obzirom da je nasem sportskom direktoru Sucic najbolji igrac, 20 za Batueinu je po njemu vrh vrhova. Smijesna sportska politika.

Jedva cekam Bjelicu u prodaji koji nece skidati gace na svaku ponudu i za ovakve igrace kada se prodaju dobivati puno bolje iznose. Kako je Bjelica pomaknuo sportski sektor i pokazao da se moze skupljati bodove protiv jacih momcadi tako nam treba covjek koji ce reci da ne da mlade reprezantativce za 15 mln Eur jer takve igrace na trzistu ne mozes dobiti ispod 30 mln Eur.

Sve mi se ovo zgadilo i dode mi da prestanem pratiti. Cisti import export, a ako ga vec prodajes prodaj ga za ozbiljne novce pa da sutra nama navijacima mozes dovest igraca od 5 mln Eur a ne od 1-1,5, a onda se cudimo sto nam to nisu pojacanja. Jasno da nisu kada igramo nogomet lp i imamo ozbiljne igrace u ekipi koje prodajmo tako kako prodajemo.

Ovo nije stvar Sucica, vise sam ljut jer ova prodaja pokazuje da klub nastavlja u slicnom smjeru kao i ranije a ja sam ocekivao i nadao se priblizavanju klubovima poput Benfice i Ajaxa a ne Hajduka.
  • masacusec
    4.6k
    Ne brzaj sa zaključcima! Ne baratamo svim informacijama, možda mali pošto poto želi otići i kao takvoga ga nemreš zaustaviti.
  • dbut
    91
    ivanusec livakovic i ako je ovo tocno sucic, svi prodani ispod cijene... to kaj igrac zeli otici super za njega ali ima ugovor i dok klub ne bude nadmiren nema mrdanja! pa ako zeli neka sjedi na tribini i unistava si karijeru, al ne vjerujem da mu tako lose u klubu...

ajmo pustit ova dva, kaj je bilo je bilo... ali sucic je igrac koji ce ti donjet ligu prvaka i bodove u njoj sto po informacijama ove sezone je iznosilo cca 40M i takvog igraca prodat po procjenjenoj trzisnoj vrijednosti je los posao!
  • Carrasco
    5.1k
    2 gola u LP ove godine, 21 godina, reprezentativac. Odšteta je sramotna. Za taj iznos je Benković otišao u Leicester prije 5 godina
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Nisi ukalkulirao renome Intera u cijenu. Tu ti ide odmah 20% snixenje.
  • Ali
    2.5k

možda mali pošto poto želi otići i kao takvoga ga nemreš zaustaviti.

Jutros citam vijesti i vidim podatke o prodaji i prvo kaj sam rekao na kavi, sad cekam opravdavanja u stilu , nismo ga mogli zadrzati... bla bla..
    I otvorim zonu i naidjem na ovu gore recenicu.

Jakic, Ivanusec, Livakovic, Sucic... kaj je prevec je prevec, ak ih "moramo pustiti" ispod cijene onda moramo mijenjati ljude koji donose odluke o sportskim pitanjima, prvenstveno transferima.
    Cinjenica da potpisujemo poprilicno za regiju visoke place u ugo orima imamo u prosjeku visegodisnje ugovore sa igracima koji ocito vrijede jednosmjerno. Menalo, Drmić, Bočkaj su primjeri gdje zbog ugovora placamo a neigraju...

Realno danas sa ovom inflacijom sto je bilo prije covida 5m€ je barem 10m€.

Nesto ozbiljno nestima u transfer politici kluba.
  • Jaro
    9.1k
    pa ugovori su tu da ih klub postuje, igrac ne mora... Jer igrac je zaduzio, mora osigurat egzistenciju, zeli nive izazove... nastavi niz...
    Ne kuzim zas ooce ista potpisivat - nek dodju ko na skolsko - igraju kolko im se da i odu dalje kad im je dosta...
  • Ali
    2.5k

I za isplatu se jave Peri na šanku prek puta igrališta. On ima teku a5 sa evidencijom, placanje solarno naravno :rofl:
  • Carrasco
    5.1k
    3 milijuna vise i 20% sljedeceg transfera
  • Paggini
    38.9k

Istina, da. Brisem kom
  • gaTeDZG
    283
    Realno danas sa ovom inflacijom sto je bilo prije covida 5m€ je barem 10m€.

Izgleda da novog Broza prodajemo za iste novce kao i Marcela...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.