• ElDorado
    2.2k
    kaco de la pekora
  • GeneralNapoleon
    848

Damo im Sucica po diskontnoj cijeni koju je Maric ispregovarao ali zato moraju onda dat svog SDa koji je naseg ocito dobro prejebao (makar to nije neki uspijeh) za Marica.
  • Jurki
    15.7k
    la pekoraElDorado

Jos kad bi znal kaj to znaci? :rofl:
  • ElDorado
    2.2k
    kurac od ofce
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    @El Dolardoznači Marić je u ovom dealu ispao la pekora
  • ElDorado
    2.2k
    Za par godina ak bumo u kurcu a Sule predje u City za 60 milja neko ce se sjetiti ‘jebemti onog Marića sve je krivo dovodio al je ugovorio ovih 10%, spasio nas’
  • Jurki
    15.7k
    Za par godina ak bumo u kurcuElDorado

Pa s ovim teletabisom koji vodi sportski sektor i bumo u kurcu.
    Nije pitanje dal bumo, vec je samo pitanje vremena - kada.
  • Laugreano
    3.5k
    Navodno mu Inter nudi 1,5 mil godišnjeOmake

Puta 5 godina je 7.5M. Da li ce novinari napisat da je transfer vrijedan 24m?
  • ElDorado
    2.2k
    Šta mislite da li Sule moze biti uspjesan u Interu? Ja nisam bas siguran. Pa Sule je i kod nas bio zapravo rotacija u prvih 11. Bjelica kad je dosao forsao je Ademija. Tek ga je tekma protiv Monaca afirmirala. Tesko je on gotov igrac i bojim se da bu na neku posudbu.
    Plaća pokazuje da ne ulaze u preveliki rizik za njihove okvire.
  • Jurki
    15.7k
    treba im reci da odjebu lagano u troskocima.

Kakvo stvaranje renomea kod prodaje? Kakve su to gluposti.
    Igrace ne prodaje renome kluba (onda bi Bockaja i ostatak TNT druzine rijesili cas posla)
    Igrace prodaju njihove prezentacije na terenu na najvecoj sceni.. nist drugo.. ostalo su price za malu djecu.
  • hardek
    4.2k
    To sam i ja na prvu pomislio ali kada pogledaš malo dublje bit će tu prostora za njega. Igraju 3-5-2 a imaju 6 srednjih veznih od kojih Mikitarijan i Calhanoglu imaju 36 i 31 godinu.

Mislim da im je i odličan fit i profilno
  • SAS1987
    16.2k
    Puta 5 godina je 7.5M. Da li ce novinari napisat da je transfer vrijedan 24m?Laugreano

+ putni troškovi do Milana :lol:
  • Boycie
    2.3k
    Zapravo moguce da pricamo i o top 5 dinamovih transfera, s obzirom koliko je dinamo vidio novaca od nekih ne tako davno. Ovo je kao da ga prodas za 25-30mil u vrijeme glavatog.
  • Jurki
    15.7k
    Ovo je kao da ga prodas za 25-30mil u vrijeme glavatog.Boycie

Kaj bumo time opravdali eventualnu prodaju i definitivno los posao naseg sportskog sektora?
  • Boycie
    2.3k
    eventualno los, eventualno dobar. Sigurno samo da bi onaj u Como bio los.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.