• NKDZ86
    3k
    toliko neozbiljno za njega da komentira i stavlja ta srca, a naš je igrač, nevjerovatno. kaj je s glavom?
  • rokikaciga
    492
    Jesi siguran da je to pravi profil? Bati ga ne prati, Dinamo ga ne prati, Bočkaj ga ne prati itd...
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Da klub vode ljudi sa zone brzo bi mi završili ko ovi dolje, a čisti primjer im je pukštas
  • Mr Anderson
    10.9k
    Jesi siguran da je to pravi profil? Bati ga ne prati, Dinamo ga ne prati, Bočkaj ga ne prati itd...rokikaciga

Na drugoj temi ljudi koji to prate objasnili da nije njegov profil i sad kolega isto piše opet ispočetaka na ovoj temi.
  • rokikaciga
    492
    Zato sam i napisao ovaj komentar jer znam da to nije njegov profil.
  • Borovljanin
    211
    Za Dinamove igrače se., u mojim očima, uvijek mora dati koja milja više. Ipak, treba biti realan da cifra koja se spominje je mala, ali nije razočaravajuća. Gvardiola smo prodali za malo veću lovu u Leipzig, a bio je mlađi i puno veći talent od Pere, k tome još lijevonogi stoper/bek.
  • ShanKu
    1.4k
    nekako mi se zamjeril ovog prijelaznog roka ali poštujem njegovu odluku, nek ide.. :smile:
  • ElDorado
    2.2k
    Teško da će ovog proljeća više zaigrati za Dinamo tak da sretan ti put. Za lika koji je kod nas odigrao svega 60 tekmi me stvarno zabole jedna stvar. Kaj se mene tiče može i propast u Interu.
    Nadam se da će nas poštediti patetike oko odlaska.
  • Paggini
    38.9k
    Kaj se mene tiče može i propast u Interu.ElDorado

Dobro, ajmo ne ići u ovom smjeru.
  • NitkoBitan
    23k
    Al sta je je, stoji komentar. Sve veliki Dinamovci koji bjeze niti nakon 100 odigranih utakmica.

Mene ne farmaju previse PR oprostaji i slicno.
  • Paggini
    38.9k

Ne znamo okolnosti transfera - tko je trazio transfer, koje su marže, jel se transfer uopće dogadja i ostalo. Suzdržimo se od pisanja stvari koje će potencijalno ostariti kao mlijeko...
  • Droljo
    12.5k
    Ak mi možemo dobiti za igrača 40 mil nakon jedne utakmice ja sam za. Kad igrač već ide isto mi dođe jel bio tu 60 ili 600 utakmica, jedino me zanima da klub zaradi.
    Al ajde, treba malo stati na loptu, nakon poraza smo uvijek svi nervozni i još nam plasiraju priču o prodaji pa ode sve u kurac. Što prije da tekma dođe da se vratimo na pravi put i bude sve bolje i ugodnije...
  • ElDorado
    2.2k
    evo IO se sastaje uskoro danas pa je valjda sada to vrlo izvjesno
  • Omake
    6k
    Navodno mu Inter nudi 1,5 mil godišnje
  • Jurki
    15.7k
    evo IO se sastaje uskoro danas pa je valjda sada to vrlo izvjesnoElDorado

Nadam se da ce poslati mail Interu: fumare il mio cazzo. Bez min 20 milja + bonusi nemojte nam ni dolaziti pred oci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.