• cibona
    4.4k
    izgleda da se ne zeli riskirat.NitkoBitan

Onda takvi ljudi ne bi smjeli obnašati nikakvu funkciju u Dinamu.

Na ljeto nismo htjeli dovesti pojačanja dok ne uđemo u LP, a sada ćemo za mizernu cijenu prodati Sučića zato jer ne znamo što nam budućnost nosi...

Eto gdje nas je ta "sigurnost bez rizika" dovela. U prvenstvu zaostajemo sramotnih 7 bodova za vodećim, a petoplasirana momčad prvenstva nalazi se samo dva boda iza nas.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Zar nije receno da nema prodaja na zimu?
  • Nogo
    5.1k
    Po meni je deal od 14 + bonusi od 2 i recimo 20-30% od iduće prodaje sasvim ok deal.
    Znamo tko mu je menađer, nismo ništa dali za njega i nemojte biti nerealni jer nema šanse da možemo više od 17 dobiti za njega.
  • cibona
    4.4k
    jer nema šanse da možemo više od 17 dobiti za njega.Nogo

Prije nekoliko mjeseci smo čuli isti narativ, samo što tada nije bila riječ o 17 mil. eura, već o 8.
  • Orc123
    10.2k
    Sucic izabrao odlican klub za njegov razvoj, ostaje do ljeta...14+2mil nije mali novac i ako je jos dobar postotak ugrađen to ce biti opet transfer preko 20mil eura. Dal se moglo dobit par milja eura vise? Vjerojatno se moglo, moglo se i za Gvardiola i za Olma ali ipak se gleda i na dobrobit samog igraca koji bi trebao biti nositelj nase repke narednih 10-15g! Izabrao je klub koji mu je po mjeri i koji ga zeli, u ligi koja je bas za njega!
    Nije to toliko los deal. Steta je da ne ostaje jos jednu sezonu ali nilo je i za ocekivat to!
  • Keyser Soze
    12.1k
    Postotak je navodno 10%
  • Dino
    3.2k
    Obiteljski poznajemo njegovog menadžera koji je prije tri dana rekao da nema nikakve ponude iz Intera i da su to sve novinarske izmišljotine što me jako razveselilo, al očito su čuvali tu vijest od svih. Šteta, očekivao sam da će Pero dulje bit nositelj Dinamove igre…
  • fakin
    11
    uskoro završava prijelazni rok mi smo i dalje bez 3 napadača i normalnog lijevog beka
  • Pacho
    149
    Ovo je ok kada uzmes u obzir da ga je pljesnivi vafl skoro prodao za 8 na ljeto. No ako sad kad smo u LP uzeli oko 40M, a imamo i Batija ne mozemo izvuci vise onda ne znam kada cemo.
  • Paggini
    36.6k
    16m + postotak + ostanak do ljeta je cijena koju mogu nekako pregristi, pogotovo što se vraća od ozljede stopala koja zna postati učestalija, pa je rizik i s te strane.

Nisam presretan, nisam ni sretan, nisam ni zadovoljan, ali eto - moglo je i gore, mogao je otići u Como za 9 milijuna. Naravno, treba i vidjeti koliki postotak od transfera ide igracu/menadzeru. Nadam se da je do 10%.

Nije se uprava proslavila svojim pregovaračkim sposobnostima, ali nije se ni osramotila. Cijena je ok, klub u koji ide je deluxe, što isto nosi Dinamu određeni renome. Jbg, drugo je otici u Inter, a drugo u Mainz, recimo.

Ajmo sad Ivanuseca i Taylora dogovorite.
  • Socrates
    43
    https://sportklub.n1info.hr/nogomet/direktor-borussije-dortmund-najavio-transfer-maric-mi-je-rekao-da-je-sucic-njihov-najbolji-igrac/

Marić je po njemu najboljeg igrača Dinama prodao Interu za smiješnu cifru. Kakva je ovo poruka Baturininim udvaračima ako je najbolji igrač poklonjen za ovakav iznos?

Taj čovjek mora biti uklonjen s bilo kakve pozicije u klubu u narednih par dana jer od njegovih dosadašnjih odluka će se klub oporavljati godinama.
  • NitkoBitan
    22.4k
    A ono, stvarno jeben tajming. Poslije poraza u prvenstvu dogovor... Mozda taj poraz znaci nesto vise i daje nekakav triger...
  • Pacho
    149

Ali kada cemo unovciti taj renome? I ako ga nakon Modrica, Kovacica, Gvardiola, Broza, Eduarda, Lovrena, itd nismo dovoljno dignuli, onda necemo ni sad.

I nisam bas siguran da nam je bolje prodati igraca u elitni klub gdje realno moze provesti sljedecih 10 godina nego u neki koji je razina ispod iz kojeg ce ici dalje za godinu-dvije.
  • Nolifer
    9.4k
    A sad po Mudražiju :ok:
  • Pacho
    149
    I tuzno je kada vidis za kakve iznose igrace prodaju npr Sahtar i belgijski klubovi. O portugalskim i nizozemskim da ne govorim. Ok, bolje lige, ali nije da igraci zele ostati tamo kada pokuca neki top klub iz liga petice. I ne zelim reci da mi mozemo prodavati kao Benfica ili Ajax, ali ne moramo ni za valjda 3-4 puta manje nego kaj bi oni izvukli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions