• Teofil Kateran
    1.7k
    Mišljenja sam da je cijena morala biti puno viša od 14 milijuna eura s bonusima. Znam da se ponovilo puno puta, ali ipak je postao reprezentativac koji će se gotovo sigurno nametnuti kao Brozovićeva zamjena ako već nije. Uz to odigrao dobre partije i u Ligi Prvaka i sa reprezentacijom, a ne samo u HNL-u.

Kakvi se sve danas igrači prodaju za puno veće cifre, ovo baš zvuči kao prodaja ispod cijene.
  • GeneralNapoleon
    536
    Sramota ako je 14 milja. Prodat ga ispod 20 milja je cista pregovaracka nesposobnost. O nasim ambicijama gdje prodajemo dva najbolja igraca u istom prijelaznom roku ne treba ni komentirat. To je u principu na razini odlaska Roga i Pjace 2016.
  • Mihaljević
    11.5k
    14 milijuna, sramite se, za tolko ne bi pustio Stojkovića. Bar mi je drago da je Pero izabrao dobar klub za budućnost.
  • Keyser Soze
    12.1k
    14+2 i postotak mi se ne čini kao dobar deal za takvog igrača, ali na njega nismo potrošili doslovno ništa pa ajde.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Otkud vam to uopće da je Sučić prodan? Gdje je to objavljeno?
  • NitkoBitan
    22.4k
    Cekaj malo... Dogovor postignut danas navecer, nakon poraza od Osijeka?! Jel se to mozda ne vjeruje u naslov prvaka :zip:
  • GeneralNapoleon
    536
    Ovo je slag na tortu ovog usranog dana. Lijepo su se odlucili nakon sramote u Osijeku "poklonit" jos jednu sramotu u vidu "poklanjanja" reinkarnacije Brozovica za polovnu cijenu u Inter.
    Ja ne znam jel Maric obavio jedan posao gdje se moglo rec, e pa covjek je izvukao maksimum za nas. Tesko sumnjam u njegove trgovacke sposobnosti.
  • Keyser Soze
    12.1k
    Pa ne ide Sučić odma nego ostaje kod nas do ljeta upravo iz razloga da nam pomogne uzet naslov.
  • cibona
    4.4k
    Ukoliko se Sučića u ovakvim okolnostima proda za mizernih (da, mizernih) 14 milijuna eura, smatrat ću taj potez jednim od gorih i sramotnijih unazad nekoliko godina gledajući ga iz perspektive izlaznih transfera.

Pa Sučić je do prije nekoliko mjeseci vrijedio 8 mil., a dobar dio ljudi (među kojima je i jaš SD) je smatrao da je to plafon i da cifra ne može ići prema gore. I eto, danas se cifra udvostručila. Zamislite onda samo koliko bi mogao vrijediti na ljeto ili godinu dana.

Opcija prodaje Sučića u ovom trenutku ne bi smjela doći u pitanje.

Ps : za tu cifru prodan je benković, u doba kada je tržišna vrijednost igrača bila puno manja nego što je danas.
  • GOAT
    2k
    Jel se to mozda ne vjeruje u naslov prvakaNitkoBitan

Ostaje do ljeta
  • NitkoBitan
    22.4k
    On izgleda da je prodan sad jer nam treba novac. Uz osvajanje naslova i barem PO za LP bismo komotno mogli odbijat ponude i cekat bolje, izgleda da se ne zeli riskirat.

Bas ce nam nekako pomoc do ljeta... jaka posudba. Bit ce kod nas na rehabilitaciji.
  • GeneralNapoleon
    536

Idealan scenarij bi bilo prodat Batija i zadrzat Sucica jos jednu sezonu te ga prodat nakon SPa 2026. Financijski sigurno potencijal da prede lagano 20 milja a uz to valjda imamo ambicije sto duze drzat tako talentirane igrace jer je cilj bit sto bolji. Po meni 3 pune sezone optimalno za takve igrace i talente.

Mi na kraju necemo uzet ni pare nit cemo bit ambiciozni jer rasprodajemo opet svu kvalitetu. Pa meni se vec sada noge drhte kad pomislim da sljedece sezone moramo igrat jos bez Sucica i Baturine. Kao da nismo dovoljno nedominantni. Lijepo srozat vrijednost za dodatnih 35 milja da budemo na razini hajduka, pa ce bit lakse valjda.
  • Beowulf112
    370
    Slazem se sa svima oko Sučića..trebalo je izvuc bar 17M fixno pa ostatak kroz neke bonuse i sell on..ovako je malo cheap...da su englezi bili vjwrojatno bi se vise izvuklo..talijani su uvijek skrti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions