• Mr Anderson
    10.2k
    Na osnovu čega je povezano to što nije danas igrao i ''da sigurno ide nekud na posudbu''?sebenico

Pa ako igrača za kojeg se priča da bi trebao na posudbu u zadnje dvije utakmice koje gubiš ne koristiš ni minute, onda je vrlo vjerojatno zato da jer ne računaš na njega.
  • sebenico
    1.2k

Sad će sindrom naknadne pameti proraditi. Pa nije valjda da si tek sada, kada je Špika otišao, shvatio da je bolji od Mbukua i Cordobe. Špika nije neki vrhunski igrač, kritizira ga se često i opravdano, ali je za ovu dvojicu tv u u boji.
  • Dinamo-SB
    47
    Griješilo se u povijesti Dinama i puno skuplje od Mmaeea, ali se to jako brzo zaboravilo.Paggini

Kao npr. ? U eri Marića. Uvjerljivo najskuplji igrač kojeg je Marić doveo kad se uzme u obzir da je nepoznat,puno košta i nema tranfer potencijal. Cordoba ako je flop prodat ces ga u MLS,mlad je ima 21god. To mu se ne zamjera taman da je flop. I ne smatram ovo dramom,samo neko moje promišljanje. I dalje tvrdim da ima i dobrih stvari koje Marić radi i da ga ljudi napadaju i za sto treba i sto ne treba. Ali ovo smatram kiksom. Tj. nemam ja sta smatrat,dosadasnji ucinak Dinamove obrane ove sezone to govori.

Misliš da Marić gura Mmaeea na štetu igrača kojeg je također doveo, u transferu od 3 milijuna eura? Nema baš logike.Paggini

Ne gura Marić nikog,al neka logika je da ti igraju najbolji igrači. Po onom sto je Maric ulozio to su Galesic i Mmae i vjerujem da bi to bio njegov odgovor.
  • Paggini
    36.6k
    Kao npr. ? U eri Marića.Dinamo-SB

Pričam o povijesti Dinama, ne Marića. Svaki klub, ma koliko velik bio, ima zajebe. Pogledaj si Manchester Utd, Barcelonu, ove, one. Imaju zajebe.

Ima i Marić, Mmaee je zajeb zasad, da. Ali taj Mmaee je vodio obranu koja nas je uvela u LP i 39 milijuna eura u dzepu.

Da je umjesto njega igrao netko drugi, bi li ušli? Ne znam, ali s njim smo ušli, tako da iz te perspektive se isplatio. Iz igračke perspektive, dugorocno gledano, zasad niti malo.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Misliš da Marić gura Mmaeea na štetu igrača kojeg je također doveo, u transferu od 3 milijuna eura? Nema baš logike.Paggini

Ovo je više nego očito da je Mmae "vraćen" na inzistiranje Marića, ne na štetu Galešića,Galešić će dobiti svoju priliku.

Bjelica je s pravom presjekao s Mmaeom, ako je šteta napravljena s dovođenjem mačka u vreći, zašto se radi daljnja šteta gdje štoper sa brutalnom plaćom dvije utakmice zaredom ima problema sa osnovnim izlaženjem u blok?

Ili ne zna ili neće, a danas smo vidjeli da ne želi ući u šprintu u blok ili nedaj Bože ući u klizeći blok...

Nije problem sto je Marić pogriješio u skautingu,svatko griješi,problem je sto se Mmae i dalje forsira i vraćen je na inzistiranje Marića.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Naš "dragi" Taylor opet danas nije ostao do kraja u igri nego je zamjenjen u 83oj. Dosta mu se to dešava u zadnje vrijeme. Po ocjenama često bude među boljima, tako da ne znam zakaj skoro nijednu tekmu ne dočeka do kraja unutra.
    Bilo bi lijepo da dođe na ljeto, ali kad bi ga se moglo dovesti do kraja ovog roka bilo bi još bolje.
  • Paggini
    36.6k
    Ovo je više nego očito da je Mmae "vraćen" na inzistiranje Marića, ne na štetu Galešića,Galešić će dobiti svoju priliku.Svi na Sjever

Ali stvarno nije ocito, zasto bi Cannavaro isao sa Mmaeeom na Milan, pa sad i Osijek? Zato sto mu je Maric to rekao?

Dajte ljudi, pa ima Marić dovoljno mana, najbolje da mu prišivamo još i da ekipu slaže...

Sta Marica onda nisi hvalio kako je složio ekipu za Milan?

nedaj Bože ući u klizeći blok...Svi na Sjever

Pa usao je u klizeci blok vise puta protiv Milana, Istre i Arsenala i spasio solidne prilike.

problem je sto se Mmae i dalje forsira i vraćen je na inzistiranje Marića.Svi na Sjever

Imaš dokaze za ovu definitivnu tvrdnju? Nemaš, jer je tvoje mišljenje.
  • Zagi
    9.1k
    da pod cijenu bilo čega stoji iza tog lika umjesto da si prizna da je to greska.Dinamo-SB

Kako onda objašnjavaš kupnju direktne mu konkurencije , Nike Galešića?
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Ili ne zna ili neće, a danas smo vidjeli da ne želi ući u šprintu u blok ili nedaj Bože ući u klizeći blok...Svi na Sjever

A protiv Arsenala i Milana je bilo ok kad je klizećim startovima spašavao naš gol, a bilo je i blokova? Ne shvaćam zašto su se mnogi njega uhvatili za današnju utakmicu. Je li on kriv za prvi gol? On je pratio svog igrača i jedini je izletio na Omerovića, zašto se nitko drugi nije priključio? Što je on mogao kod drugog gola? Mnogi su se uhvatili nekog krivog dodavanja, a od sva 3 stopera on je najbolji s loptom u nogama i tu ne postoji kontraargument. S njim i Galešićem u paru osvajamo HNL. Cannavaro sada ima priliku protiv Šibenika i Gorice standardizirati početnih 11 i osvojiti 12 bodova u sljedeće 4 utakmice, moramo pobijediti i Rijeku i Hajduk ako želimo osvojiti naslov. Na Mariću je da dovede lijevog beka.
  • Medvedgrad
    443
    Imam neki dojam da Bjelica je pretjerao s odlukom oko Mmaea da ga istjera iz momcadi i bas nimalo ne branim Bjelicu,ali Mmae je igrao prvi sastav kod Bjelice na pocetku.Dinamo-SB

Mmaee je debitirao u šestoj Bjeličinoj službenoj utakmici (Osijek 2:4) i to mu je bio jedan jedini nastup pod Bjelicom.
  • Dinamo-SB
    47
    Točno to što si napisao se apsolutno slazem. Svaki klub,svaki covjek ima zajebe. To nije ono sto me brine. Ono sto mene brine kod Marića je manjak samokritičnosti kod njega oko Mmae. Iz onog sto znamo o slucaju Bjelica-Mmae i Bjelica-Marić mi se nije činilo kao da Marić ne želi riješiti tu situaciju nego sudar dva ega njega i Bjelice.Navodno je Marić pustio Mmaeu da koristi svlačionice i ovaj setao po hodnicima iritirao Bjelicu itd(izvor: Tribina podcast). Ponavljam uopce ne branim Bjelicu i smatram krivim potezom sto je on napravio,ali nekako mi se i Maric po tim potezima i toj situaciji cini kao lik koji tu fura svoj ego. Nije bitan niciji ego u ovom klubu bitno je racionalno razmisljat i naci rijesenje u takvim situacijama. Nekako nemam dojam da je Maric tu doso i reko e Nenade "aj nemoj terat igraca od 840k place van iz ekipe,ajmo nac rijesenje ajmo nesto vidit sta kako gdje,razapet ce me jer sam mu dao ogroman ugovor,shvati i mene".Bjelica je ogroman egoist,ali nemoguce da se ta situacija nije mogla drukcije rijesit da je Maric imao drukciji pristup.Iz te situacije zakljucujem da i Maric "stoji" bespogovorno iza Mmaea i da mu fali doza samokriticnosti.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Imaš dokaze za ovu definitivnu tvrdnju? Nemaš, jer je tvoje mišljenje.Paggini

Ma nitko ne prišiva da Marić slaže ekipu, jedan sam od rijetkih koji je držao stranu Mariću i da mu treba dati vremena.

Ali stvarno ne treba biti oružar u Dinamu,da vidiš da je Marić revitalizirao Mmaea, ne znam zasto se od toga bježi.

Naravno da je moje mišljenje, kao što je i moje mišljenje da Dinamo sa Mmae-om i Rpg-om kao startnim igračima neće osvojiti naslov, jer njihova prva zadaća je ne primiti gol a tu su loši.
  • Dinamo-SB
    47
    Jer je bio ozlijeđen te utakmice kad je Bjelica došao. Evo baš gledam otkad je Bjelica došao prvi put u zapisniku Salzburg klupa i onda Osijek prvi sastav. Bit je da je Bjelica računao na njega kao prvotimca.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Sucic u Inter-gotovo, Fabrizio objavio
  • Crni86
    7.6k
    Ako je za ovih 14 milijuna mogu reci da sam razocaran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions