• Dubbbrava
    762
    Dajte videa :strong:
  • don
    10.5k
    ova ekipa je izgubila i onaj dnk pobjednika koji nas je godinama krasio.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Baš sam prazan skroz nakon ovog horora. 20 kola HNL-a, samo 9 pobjeda, 27 primljenih golova. Ništa, idu dvije ,,lakše" utakmice na Maksimiru, valjda ćemo uspjeti uzet 6 bodova i onda dvije utakmice istine. Nema smisla isticati nekog pojedinačno, ovo nije normalno što se ove sezone događa, pravo je čudo ili iznenađenje da smo još u igri za naslov. Što god se krivo moglo dogoditi, dogodilo se, valjda će se i sreća bar malo preokrenuti
  • DrawTube
    6k
    Uvesti 1000 eura kazne po igraču za svaki primljeni gol. Naprosto jedino rješenje. Govorimo i upozoravamo MJESECIMA da se mora raditi na obrani a pomak je 0.

Jako glup prijedlog ali ja stvarno ne znam što više napraviti da se u ovom klubu počne raditi na obrani
  • GeneralNapoleon
    591
    Druga sezona za redom gdje nam apsolutno nista ne ide po planu sto se lige tice. Horor gotovo svaku utakmicu uz nevjerojatnu kolicinu kikseva.

Gubimo bodove na nacine kojih se ni najveci kikseri sa juga ne bi posramili. Pomalo mi je i neobjasnjivo u cemu lezi problem. Imamo tekme koje smo odigrali lose i kiksali. Ali mi smo ove sezone iz pet utakmica gdje smo protivnika doslovce razbili na terenu ili barem bili osjetljivo bolji (Hajduk, Gorica, Slaven i dva put ovaj odvratni olos iz Osijeka) izvukli 2 jebena prokleta usrana boda od mogucih i zasluzenih 15.

Svima nam je poznato da nekad imas los dan i da izdominiras i ne dobijes. Ali pet puta u jednoj sezoni je sokantna brojka.

I sad meni stvarno nije jasno do cega je to i sta se dogada s nama. Jer to je daleko od neke sampionske ekipe. A postaje nam doslovce normalitet. Pa svi znamo vec da kad se igra protiv Osijeka da tu nema sanse da bude bez stresa. Zadnji put smo ih solidno dobili prije vise od dvije godine.

Konkurenti nam se raspadnu. I mi dodamo gas i raspadnemo se jos jace.

Nemam rijeci koje bi mogle opisati koliko sam ogorcen nasim prezentacijama i rezultatima u HNLu a to mi je na kraju jedino bitno. Nemam jednostavno vise snage da svaku tekmu protiv Osijeka nakon 20 minuta lovimo rezultat do samoga kraja. Da nam blitvari u svakom drugom derbiju zabiju iz jedne sanse i uzmu sva tri boda. Da zabijemo gol i 3 minute kasnije primimo. Da je svaki protivnicki korner pola gola. Da je svaki nas korner veca opasnost za nas gol nego za protivnika. Da se odvratne iskompleksirane ekipe izivljavaju na nama dok istovremenu ne mogu dobit propale fenjerase. Da vracamo u zivot mrtve konkurente. Da gledamo kako drugi kiksaju a mi kiksamo jos jace. Da se ne micemo sa jebene mrtve tocke.

Jednostavno sam umoran od ovih odvratnih, iscrpljujucih rezultata u HNLu. I ne vidim da se ovome nazire kraj.

Nadam se da se tesko varam i da je ovo zadnji put da se sramotimo s time da sada nema vise europe. Ali lagano postaje neizdrzivo sto si dopustamo u ligi.
  • rioda
    6.6k
    Konkurenti nam se raspadnu. I mi dodamo gas i raspadnemo se jos jace.GeneralNapoleon

Jesi li gledao sve tri utakmice ovog kola?
  • GeneralNapoleon
    591

Pa oni su sranje to je svima poznato. Jos veci uzas da mi konstantno ne uspijevamo iskoristit njihove kiksove. Zamisli ljudi kiksaju svaku drugu tekmu a mi smo iza njih?!
    Meni je to s obzirom na sto su oni i na sto smo mi veci raspad.
  • don
    10.5k
    Uvesti 1000 eura kazne po igraču za svaki primljeni gol. Naprosto jedino rješenje. Govorimo i upozoravamo MJESECIMA da se mora raditi na obrani a pomak je 0DrawTube

a po 10k eura kazne ako prime opet u prvih 5min nakon zabijenog gola.

jebeno sramotno kako se ne znamo obraniti.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Trazit strane suce u derbijima jer ovo nema smisla. Za svaku idiotsku situaciju VAR provjera 5 minuta, losih sudackih odluka svaku utakmicu koliko hoces. Domaci suci su nam mentalno ograniceni i uvijek pod pritiskom, recept za katastrofu.
  • Carrasco
    4.8k
    Ukleta mrtva sezona. Ispadnemo iz LP gdje su šanse bile manje od 1% za ispadanje sa 11 bodova, a u HNL-u u većini utakmica lopta neće u mrtvi gol dok nama redovno zabiju sve što zapucaju.
  • Haza
    8.2k
    Kratki rezime:
    Odličan Dinamo, rekao bi najbolja tekma naša ikad na Opus Areni,
    Ponovno baš protiv nas protivnici postignu eurogol,
    Loši prekidi i defanzivni, a pogotovo ofenzivni, izludili su me korneri gdje smo kratka odigravanja imali, besmisleno,
    Kanga je top fizički, ali vidi se da nije killer,
    Ivanušec nam fali, netko poput njega, koji je konkretan u završnici,
    Čavlina solidan, pogotovo u igri s nogom, palac gore za njega danas,
    Baturina, ponovno loš, davi loptu, neodlučan, od njega ipak više očekujem,
    Situacija nije dobra, nemamo pravo na kiks za razliku od drugih, ali me veseli ipak naša igra, koja je bila danas na visokoj razini,
    Jedini minus danas su prekidi i branjenje tranzicije, podsjetila me ova utakmica na onu u Gorici, mi na skoro identičan način gubimo utakmice, ima tu i do inteligencije igrača,
    Glava gore, teško je podnijeti poraz, ali Rijeka i Hajduk su stvarno gori od nas to mora doći na naplatu uskoro.
  • Crusades
    14.4k
    Da se nadodam... HNL sa Dinamom u Europi i bez Europe su dva različita sporta. Mene bi više brinulo da mi ekipa 7 dana nakon zadnje utakmice izgleda ko kak je izgledao hajduk danas, nego da mi 3 dana nakon LP izgleda kak smo mi danas izgledali.

Prije tekme sam na privatnim porukama frendovima rekao da bi potpisao X bez problema.

Od sljedećeg kola se igramo za pravo pa da vidimo ko je od čega napravljen.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Sad kad sam se ohladio, mogu reći da nisam zabrinut kaj se tiče naslova. 4 dana nakon teške utakmice protiv Milana, mi smo izdominirali Osijeka kod njih što nismo baš često uspijevali. Zadnji puta kad smo dobili 2:0 s Krznarom.
    Sad kad nema Europe, očekujem da ćemo samo rasti. Moći ćemo taj presing još bolje i duže igrati. A nećemo baš svaku tekmu dobivati 2 gola iz 2 udarca.
  • GeneralNapoleon
    591

Pa mi vec cijelu sezonu primamo 2 gola iz 2 udarca. To i je sto me brine. Da je ovo izolirana pojava ne bi me bilo briga. Ali ovo postaje normalnost. Svaki protivnicki napad serem u gace jer na jedvite muke zaustavljamo kontre. A nase branjenje kornera je nesto katastroficno.
  • Mr Anderson
    10.3k

Već sam napisao na drugoj temi. Mmae van i bilo koja druga kombinacija stooera biti će bolje. Tipujem na Galešić-Torrente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.