• Jurki
    15.8k
    prvi bek treba biti RPG, Mikic njegova zamjena. I onda je jasno ko je tu višak.
    Rile ne moze vise pratiti taj tempo, prevec grijesi, i nije tu stvar broj utakmica.
    Konstantno je los.
    Isto tak moramo poceti pomlađivati ekipu. Nek Rile ode u SA ili neku drugu egzoticnu destinaciju po zadnji jaci ugovor.
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Ja bi iskreno prije produžio Mohi ugovor nego Ristovskom, trenutno ne mogu reći ni da je Ristovski bolje obrambeno, a napadački je Moha nemjerljivo bolji.
  • miro
    5.7k
    Nijedan ni drugi, treba se riješiti obojice. Zahvaliti im na svemu što su dali i sve najbolje u nastavku kraijere...
  • rokikaciga
    515
    Ušao na ljevog beka, sasvim solidno je to zatvorio. Očekivao sam da će ga Chukwueze poderati kao Martinelli.

Čak je imao jedno ili dva agresivna izletavanja na drugu loptu na kakva nas je navikao...prije dvije godine
  • NVKOD
    3.2k
    Hvala Rile na svemu, ali mislim da je vrijeme za klupu na malo duže vrijeme. Samo ti nama fino odmori...

Neovisno o ovoj utakmici, van forme duže vrijeme. RPG ga pojede u svim segmentima igre, bilo naprijed bilo u obrani.
  • Benito
    1.1k
    Čovjek iz situacije u situacije pokazuje koliko je nemoćan, doslovno ne može ni aut bacit kako treba
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Neovisno o ovoj utakmici, van forme duže vrijeme. RPG ga pojede u svim segmentima igre, bilo naprijed bilo u obrani.NVKOD

Lako što ga RPG pojede, uvjeren sam da nam je Moharammi korisniji nego Rile.
  • rokikaciga
    515
    Dobar centaršut Kangi koji je pogodio stativu. U par situacija je krivo dodao, ali mislim da još uvijek može biti koristan.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Dobar centaršut Kangi koji je pogodio stativu. U par situacija je krivo dodao, ali mislim da još uvijek može biti koristan.rokikaciga

I to je kriterij za igrati u Dinamu? Pazi, 1 dobar centaršut. Igrač koji zarađuje 700 tisuća eura godišnje ima 1 dobar centaršut i par krivih dodavanja. Bravo, čestitam mu na tome!
  • rokikaciga
    515
    Oh ne, ajmo pljuvat po svima bez razloga...kaj je Rile krivo napravio danas osim 2-3 dodavanja?

Konkretno mi navedi, nemoj bit "pa igrao je za kurac".
  • Blueshadow86
    2.6k
    Ma o čemu ti pričaš?
    Tko pljuje po svima? Odgovorio sam konkretno na tvoju tezu da je Ristovski koristan. Koristan s 1 dobrim centaršutom i par krivih dodavanja? Svaka mu čast. Produžiti mu ugovor pod hitno.
  • cibona
    4.6k
    Hvala Rile na svemu, ali mislim da je vrijeme za klupu na malo duže vrijeme.NVKOD

I o ovome bi se dalo razgovarati. Radije bih Mikića gledao na klupi.

O novom ugovoru ne smijemo niti pomišljati, a kamoli pokušati dovesti u realizaciju.
  • rokikaciga
    515
    Tko pljuje po svima?Blueshadow86

Cijela zona danas.
  • ZgDLions
    802
    Smanjio Rile danas mahanje rukama i gestikulacije, mislim da Fabio to baš ne puši previše, a i izraz lica mu nije bio baš nasmijan što je postao rezerva.
    Kao da malo osjeća pritisak novog trenera koji ne kuzi da je on senator.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Njemu je trenutno plafon (a nece bit bolje, godine rade svoje) neki Vardar ili Shkendija. Vec dugo nisam vidio nista znacajno od njega.

Imamo Mikica kojem trebamo dat priliku, Moharamija koji je solidan za HNL i koji leti svaku, RPGa koji treba bit standardan na svojoj prirodnoj poziciji... Nema mi apsolutno nikakvog smisla produzenje ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.