• Praskaton
    3.2k
    Nakon ove utakmice mi je najveci strah da ga Cannavaro vidi kao prvu opciju na beku sa punom minutažom.
    Progonit ce me ta misao do Istre.
  • Zg123
    822
    A tko je to trebao igrati umjesto njega danas?? Na tome treba zahvaliti Jakiru i Maricu koji su odlucili ici u sezonu s Perkovicem i Ogiwarom kao lijevim bekovima
  • Zvonkec
    156
    Pa igrao je na pripremama ljevo lakše bi s penzionerom sterlingom
  • GOAT
    1.8k
    Slazem se jer od ove situacije ništa nemamo. Kad je izašao sastav komentirao sam kako covjek ide na Martinelija i svakome tko je pogledao arsenal barem minutu zna koliko je to jebeno brz i uporan igrac.

Neka Ristovski bude u ekipi sto se mene tice ali ne kao prva opcija. Jezivo je da se svaku tekmu ponavljamo i pitamo sto treneri vide u njemu ali na kraju dana nece ovo moje pisanje ništa promijeniti tako da ako vide u njemu novog Hakimia neka igra
  • jakov1
    383
    Nakon Bayerna sam rekao da je njegova predstava bila najgore izdanja ikojeg igrača Dinama u povijesti jer je jednostavno sve krivo napravio. Danas još jedna utakmica gdje je skoro svako njegovo pojavljivanje na ekranu materijal za "lowlights" kompilaciju, samo je falila u pozadini ona cirkuska muzika.

Najgora stvar? On je daleko bolji nego što se pokazao u 3 poraza u LP, ali je sramotno kako je punio gaće protiv velikih ekipa, pogotovo kad je inače toliko bahat i lajav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.