• Infinity
    17.2k
    Covjek ne moze protiv Istre :roll:
  • austrijanac
    5.3k
    Najlošiji igrač naš ove sezone.
    Već dugo nisam vidio ovakav pad nekog igrača.
  • Paggini
    35.5k
    Martinelli igra i za Istru, pa dokad će se Ristovskog krivit...
  • Jaki991
    250
    i prosle sezone je u bar 75% utakmica bio medu najslabijim igracima na terenu, na svaku dobru utakmicu odigra 7 loših…mislim da bi u puno drugih hnl klubova imao puno manju minutazu nego kod nas
  • E46
    1.1k
    evo ponudio je, jedno veliko nista i sranje, vec pune dvije godine.
  • GeneralNapoleon
    507
    Njegov nagli pad me podsijeca na pad Marcela u Realu. Dok je sa jedne na drugu sezonu totalno propao.
  • Praskaton
    3.2k
    Jos kad vidim da nam je on kapetan...
  • cibona
    4.3k
    Razarač na terenu i izvan njega. Suludo je što se uopće pomišlja na produženje ugovora.
  • NVKOD
    2.4k
    Još jednom utakmicom je pokazao da mu nije mjesto u prvih 11 i to još kao kapetan. Curilo s njegove i Mmaeeove strane konstantno, a u napadačkom dijelu nedorečen. Loš centaršut, u tom dijelu ga Moha ubija.

Još jednom može odigrati na desnom beku protiv Milana (kad nemamo dodatnih bekova) makar se bojim što će mu Leao raditi, a onda pravac klupa. RPG obavezno desno inače ćemo i njega uništiti na toj ukletoj poziciji.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Ako on dobije novi ugovor onda stvarno ne znam... Ocajan!

Dao nam je puno, generalno je bio dobar igrac ali godine ocito cine svoje, u jednom trenutku treba reci dosta.
  • NB86
    15.6k
    Nadam se franjic, rpg na pampasu, da vidimo kako cemo bez njega izgledat
  • Crni86
    7.5k
    Nekada je bolje na vrijeme se oprostit, sacuvat dostojanstvo i da te ljudi pamte kao velicinu.

Nas najgori igrac danas na terenu uz hoxhu. Govor tijela uzasan.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Vrijeme je za pozdraviti se ljudski i dostojanstveno s Ristovskim pri završetku ugovora.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Bio je baš loš danas, nikako da krene na bolje, jednostavno nema smisla produživat mu ugovor. Potpuno je i razumljivo pošto ima već i godina, ali meni se osim pada forme čini da je i dosta manje borben nego prije, to ga je baš krasilo, ta borbenost, a sada kao kapetan je i najlošiji igrač na terenu i najgori govor tijela ima.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Ristovski je star i ne može pratiti ovaj ritam srijeda - vikend, to se baš vidi na njemu, al ja ne bi odustao skroz od njega jer mislim da bi bio odličan rotacijski igrač umjesto da igra svaku utakmicu. Ponuditi mu slabiji ugovor i ulogu rotacijskog igrača, ako prihvati super, ako ne doviđenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.