• Babangida
    58
    Počinju mi se gaditi vise od blitve , onaj Jurišić 2 puta vrišti od bolova i za sekundu sprinta, gospođa protiv svog kluba je slave gol, a taj mali žohar je najpoganiji
  • Kermit
    195
    Sve kreće od obrane, a tu nema pomaka.
    Rijeka do sada primi 9, Hajduk 14, a mi 27.

Na stranu grede, stative, posjed. Izgubili smo najbitnije utakmicu ove sezone.
  • Orc123
    10.2k
    Danas nije zeljelo ungol i mozes ga jebat! 4 stative pogodili! Jos nekoliko cistihnpeilika...ovi zabili 2 od 3 prilike! Sada imamo vremena se konsolidirati....nema vise LP i sad je koncentracija samo na hnl! Kulenovic nem kaj raditi vise u 1. Postavi...Kanga top danas....nije se trebalo izvaditi i Batija i Stojka.....dalje moramo gaziti...igra dobra, rezultat los
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Dno dna, izgube ti svi konkurenti i ti ne uspiješ dobiti ekipu koja ti je prešla centar dvaput u utakmici i zabila dva gola.

Koliko puta naši konkurenti moraju izgubiti? Koliko puta mislimo da ćemo dobiti šansi? Mi moramo ovakve stvari iskorištavati, a ne moliti Boga da će vikend iza vikenda Hajduk i Rijeka gubiti bodove.

Ovo danas je bila šansa da dođemo za vrat Hajduku i Rijeci i pošaljemo poruku, a mi smo si pucali u nogu i ono što je najjače, Osijek vratili u igru za naslov.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Lopta presla crtu. Ne postoji jedan kut snimke koji dokazuje da nije.
  • seljak86
    2.8k
    Jedini plus ovaj vikend je što se konkurencija nije pomakla na -8...
  • dd29
    640
    Nismo imali sreće, prvi ćemo bit i prije zadnjeg kruga od 9 kola
    Hajduk je teški odron od ekipe, a rijeka nakon prodaje smolčića i pašalića dosta lošija nego prije
    Sreća pa sad imamo 2 lagane šibenik i goricu, onda pregazit rujevicu i tovare na maksu
  • Benito
    1.1k
    Hajduk u zadnjih 9 utakmica ima 2 pobjede, ljudi su 5 bodova ispred nas. Tko će odgovarat za to? Kome ide ta sramota od rezultata?
  • luka modic
    706
    za HNL nasima nije bitna ostrina vec kvalitet i igra s loptom,potpuna druga stvar je igrat bunker i igrat protiv bunkera
  • Orc123
    10.2k
    par prilika? Gol i 4 stative, lopra u golu koja nije priznata, jos par prilika....nije dobar rezultat ali sad ga serete
  • Plava 9ka
    47
    Ako ovako nastavimo, osvajamo prvenstvo. Nakon dugo vremena skroz izdominirali tekmu u HNL-u.
  • Omake
    5.4k
    Kao da je ukleto. Oni jedan šut iz 16 m, mi 15...
  • E46
    1.2k
    ako ovako nastavimo gubimo hnl, jer smo izgubili, logicno.
  • hardek
    4k
    Kako jebeno mrzim nogomet danas.

2 stative, prečka, ponisten gol zbog zaleđa i ponisten gol zbog gol linije. S druge strane oni zabe 2 gola iz 3 kornera. I vi imate volje pričati o početnim postavama i zamjenama?

Da se ova utakmica igra još 99 puta, svih 99 bi pobijedili u hendikepu
  • ShanKu
    1.3k
    rijeka i klub iz Splita mi uljepšaju vikend i onda ovo sada... neću ni gledat rukomet, nije dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.