• Mozart4
    201
    Da bar nema kornera, kako obrambenih tako napadačkih, ne znam u čemu smo gori
  • Jaro
    9k
    27 golova u 20 utakmica popili. Golmani nam boda nisu donijeli, za gol treba 15ak udaraca (osim protiv Sibenika i Istre)...
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Ove medusobne utakmice protiv Hajduka,Rijeke i Osijeka bi nas mogle najvise kostati na kraju.
  • Mihaljević
    11.5k
    Kanga i Franjić +, ostali sramota.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Pali smo kad je Franjić izašao, to je bio trenutak kad nam je RPG otišao lijevo i mi smo prestali igrati...
  • Krulek
    695
    Svaka čast optimistima. Nema sreće, nema adekvatnog završetka protiv bunkera, obrana i dalje loša, posebice kod kornera, tranzicije, teško je i dalje biti iole optimističan, a kamoli nerealno euforičan kao neki.
  • FrodoJePurger
    242
    kaj je bunker neprobojni način igre? Daj molim te. Koliko dugo mi igramo protiv bunkera u HNL-u i dalje nemamo rješenje za to. To nije opravdanje nego izlika.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Kopija svake utakmice do sada na Opus Areni s razlikom da ovu nismo izvukli. Fabio ocito nije dobro skautirao Osijek, a ovaj pokusaj s 2 napadaca di Pjaca desnjak ide desno, ljevak Mbuku lijevo nije urodio plodom. Na papiru pokusaj ima smisla da se ide na ubacaje na 2 napadaca, ali izgubili smo prodornost i prijenos lopte koji smo vratili ulaskom Hoxhe.
    Ovo je vec valjda 4 u nizu gdje iz prve sanse na utakmice primamo gol. Istra nije bila niti to, izravno iz kornera.. Nesto je trulo.
    Od Kuleta vise kretanja ima bor u saksiji. Teski ocaj i ne znam jel ima zelje za transferom?
    Ne znam di se Kaca pogubio?
    Daj Galesica..
  • dd29
    640
    Zabili gol, jedan opravdano poništen, jedan po meni regularan poništen, nekoliko stativa, 11 udaraca u okvir i to sve 4 dana nakon milana u gostima protiv ponajbolje ekipe lige uz lošu partiju baturine
    Šta se tresete
  • Blue Label
    25
    3 kornera, dva gola
  • Markelo
    3k
    Pa mi moramo više počet smanjivat razliku za prvim. Mi se ne pomičemo al smo zadovoljni jer je igra bila dobra i jer su nam protivnici u kurcu. Šta bi bilo da nisu, bili bi na -15
  • markoli
    1.8k
    Realno nemamo kvalitete kada igramo protiv zatvorenog protivnika. Nije ovo slučajno ništa, cijele sezone je tako. Samo mi budale se nadamo drugačijem ishodu s istom momčadi i istim problemima. Nije do trenera, do kadra je. A još jedan prijelazni rok bačen u vjetar…
  • Davieboy86
    378
    Par prilika ? Jebote jeste vi svi ovdje na heroinu? Majke mi niste jebeno
    normalni. Preko 20
    suteva , dvije stative, precka, ponisten cist gol i njima gol iz korners koji nije bio. Znaci da je samo danas jedna od ovih stvari bila postena nikad, ali nikad Osijek danas ne bi slavio. Sta panicarite koji kurac ?!
  • luka modic
    706
    ne vec kazes nema ostrine i borbe,toga nam najmanje fali u HNLu
  • don
    10.4k
    baš sramotno. Nemam snage dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.