• IceMan
    2.5k
    Ja bi radije da smo loš dojam ostavili pa uzeli barem bod.

Za dojmove i ljepote imamo vremena protiv Gorice i Šibenika.

Uglavnom, loše… obrana i dalje nije stabilna a ona je ključ svega.
  • luka modic
    706
    Igra dobra rezultat uzas,svi bi potpisali da je obrnuto al jbga
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Kako nismo danas imali sreće za popizdit, a i zamjene Cannevara malo nejasne.

Unatoč porazu, imamo se čemu nadati. Samo treba da se u iduću utakmicu dvije poslože stvari i standardizira se momčad i mislim da počinje dominacija. A vi koji ste izašli iz rupa samo da pljujete, vidit ćemo se na kraju sezone kada dignemo oba pehara!
  • hb1
    10
    Jel dosta vise Ristovskog i Ademija, jel dosta?
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Kulenovicu ako 1% voliš Dinamo danas ces vratit dres i potpisat raskid.

Ristovski ako imas obraza, odradi ugovor do kraja, ali molim te nemoj ulazit vise u igru.
  • Agramer86
    421
    Nek HNS dostavi IBAN bumo mi riješili goal line tehnologiju ak oni nemaju para. Mater im pohlepnu.
  • Praskaton
    3.3k
    Stari protiv ovih kompleksaša me zaboli kako cemo igrat al izgubit se ne smije.Ne smije !!

Pjeske bi mi isli do Zagreba.Od prvog do zadnjeg
  • don
    10.4k
    koju riječ upotrijebit a da ne vriđan nikog? Kako se zovu ljudi koji se preplaše svoje sjene posli zabijenog gola i svaki jebeni put primimo gol u prvih 5 minuta posli toga.
    kako? ja znam onu rič na p.

sramotno da ne znamo zadržat povoljan rezultat duže od 2 minute.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Imamo srece da su Rijeka i Hajduk kiksali, inace bi sad bili na -10 i -8
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Nema još puno do kraja prvenstva. Ovako se gube titule. Ova ekipa jednostavno nema gard pobjednika (a moguće ni motiva za igrat domaću ligu) i u zadnjih 10 utakmica je osvojila možda 7-8 bodova u HNL-u.
  • Ludovic IX
    7.8k
    Jebiga, ja znam da smo prvaci ove sezone nakon ovoga.

Ja samo neznam koji kurac serete protiv igrača danas. Nisu dovoljno htjeli pa su zato pogodili 4 okvira gola. .koji kurac.. što će nam tovari kad imamo i gore od tovara ovdje
  • dzg717
    1.1k
    Ma sta je dobra igra, stvorit par prilika protiv prosječne momcadi HNLa?
  • Vratite nam Istok
    403
    Imamo srece da su Rijeka i Hajduk kiksali, inace bi sad bili na -10 i -8dinamozivivjecno

Glupo razmisljanje. Imaju oni srece da smo mi kiksali, inace bi sas bili na -4 i -2.
  • FrodoJePurger
    242
    Igramo ko pickice HNL, nema tog garda i oštrine kao protiv Milana ili ostalih u LP, možda jesmo bolje igrali HNL nego jesenas ali boli me taki kada ne pobijediš utakmicu koja je biti ili ne biti. I sreća prati hrabre, a mi to nismo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.