• Orc123
    11.1k
    Kaj djeluje lose? Serete samo da bi srali....ovi dali jedan euro gol...mi smo apsolutno dominantni...okrenut cemo drugo pol.!
  • don
    11.9k
    blago se Osijeku kad Dinamo sam sebi krade vrime sa ovim vraćanjem lopte golmanu.
  • Markelo
    3.2k
    Puno loših paseva i nabijanja na pamet. Nadam se da će drugo poluvrijeme bit kao protiv Istre
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Jebo vas nogomet!
  • Hnlovac
    1.7k
    Potpisat Bod i kući pjevajući.

Baturina i Stojke loši. Kanga dosta dobar.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Mađaroni ove sezone što god puknu dinamu po golu uđe. K...a nisu odigrali.

Dinamo puno bolji, može se ovo okrenuti.
    Ostaje bojazan jedino zbog neke kontre.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Solidna igra ali pre malo za ovaj bunker. Baturina u HNL-u skroz drugi igrac…. Nazalost
  • nwankwo646
    504
    Još jedan derbi, još jedno razočarenje. Sramotni rezultati i igra u svim derbijima, a sa svakim smo praktički mogli "osvojit prvenstvo".
  • rokikaciga
    711
    Ja kao da gledam neku drugu utakmicu u odnosu na 90% ljudi kaj ovdje komentiraju
  • Endeavour
    646
    Najbolje naše 1.pol ove sezone.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Dobro izgledamo.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Majke mi drage vi ljudi niste normalni, pa ubili smo ih, normalno da ne mozemo 45 minuta visiti pred golom.

U drugom cemo ih odčepiti i razvaliti
  • Krulek
    769
    Nema brzine u predaji , protiv ovakvog bunkera ne možeš kroz sredinu, sporo i sa puno dodira što Baturina i Stojković rade...
  • luka modic
    824
    Ne izgleda uopce toliko lose kako ljudi na forumu pišu
  • Fan
    875
    Igramo dobro.
    Kad je lopta u sredini, tu jako dobro kontroliramo igru.
    U zadnjoj trećini nam fali ono nešto.
    Obrambeno smo dobri kad se ne radi o kontri, ali kad izgubimo loptu, s pravom nas sve može bit strah da primamo gol, srećom, nisu još to nijednom iskoristili, a imali su puno prostora.
    Očekujem ponovno deranje Cannavara da nije dovoljno dobro, a onda drugo pol deranje guzova šaranima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.