• Kaktus Car
    926

Iz navedene postave je teško reći o kojoj je uopće formaciji riječ, tako da se nema baš na temelju čega tvrditi da je riječ o defanzivnoj postavi prije početka utakmice.
  • mrgud
    261
    Mbuku,Cordoba 0 bodova.Treba nam desno krilo.Izgleda da na ove ne računa
  • jedan u nizu
    11.3k
    Mbuku,Cordoba 0 bodova.Treba nam desno krilo.Izgleda da na ove ne računamrgud

Njih dvojica ulaze pri rezultatu 0-3 u 62. min i barem jedan zabija gol.

#jedan_u_nizu_tips
    #lajk
    #follow
    #subscribe
  • Boysica
    594
    Nije ni počelo di god okrenem kritiziraju jbt daj više dežurni treneri ...
    Pozitiva :ok:
  • bongo
    1k
    Ili smo 3-5-2 ili 3-4-3 ili neki 4-4-2 ili ima neka dodatna opcija? :sweat:
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Nadam se da će Kanga danas pokazat svoje golgeterske sposobnosti.
    Zanimljiv potez s Čavlinom kojeg podržavam.
    Skroz neočekivani sastav, baš me zanima kako će izgledati na terenu.
  • Bosskovitz
    14.3k
    Drago mi je za Čavlinu; napisao sam nakon Milana da, ako već mičemo Nevistića (a trebamo, jer ne samo da nije dobar nego širi nervozu i nesigurnost u obrani), nema smisla stavljati nikog drugog osim Čavline pa neka se dokaže - gdje ćeš bolje motivacije od toga da dobiješ povjerenje trenera pred gostovanje na stadionu na kojem su te tretirali kao neprijatelja kad si im došao kao prijatelj?

Sretno mali, želim pobjedu danas i gol Kange! Znam da možemo!
  • GeneralNapoleon
    531
    Ne znam jel da budem sretan zbog guranja Cavline, jer je to potez za anale, ili da budem razocaran sto Galesic ne starta. Stvarno mi se nasa zadnja linija nikako ne svida. A nisam ni obozavatelj trojice.

Kako god nadam se da cemo igrat ofenzivno a ne neku ziherasku tekmu. Ali s obzirom na nevjerojatni masterclass Cannavara protiv Milana, sam uvjeren da svaki potez ima neke logike iza sebe.
  • Anderson Costa
    10
    Mislim da se uopce ne radi o defanzivnoj formaciji… netko od ekipe ko se kuzi u analize je napisao da je Kanga pruzao najbolji nogomet u formaciji sa dva napadaca, sto bi mogao biti slucaj i danas…
    Ajmo iskoristit ovo danas!
  • Dinamo-SB
    47
    Iako sam zagovarao Filipovića shvacam i odluku da se Čavlina stavi na gol. Očekujem da Čavlina danas nece zablistati jer vjerujem da će obrana biti granitna te da će ostati bez posla.
    Plus za Ristovskog na klupi. Najveci plus sto ostaje trojka Mišić-Stojković-Baturina. Mislim da su njih troje kliknuli i da su temelj ovog Dinama pod vodstvom Fabia. Idemo danas biti dominantni! DZG
  • Krizy
    51.5k
    Bome popis stanovništva u Bumerangu,ekipe iz Ljubuškog,Mostara,Širokog,Čapljine...
    Bravo svi!
    @Krizy a vidim da i Krizy dijeli internet okolo :lol:
    Peškaman

Hahahaha a šta ću
    Kraj šanka sam, tko dolazio neka se javi :rofl:
  • don
    10.4k
    AAAAAAAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Tako je....Ajmo sad izvuć pobjedu
  • rokikaciga
    267
    Ocito je da je ovo 4231

Zadnji vezni Miske i Franjic, RPG ljevi bek, KTC desni
  • Kaj je
    982
    KAKVA PRILIKA DANAS!!!!!!! Ajmooooooooooi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.