• Izet Hajrović
    3.6k
    slična stvar je bila s Nevistićem prošle sezone, tada mu je Betis bio biti ili ne biti. To je i sam rekao. Neka se povijest ponovi s Čavlinom u malo drugačijem kontekstu.

Što se sastava tiče, Cannavaro je izgleda veliki taktičar. Očito ne robuje jednom sustavu, prilagođava se protivniku. Rezultat će pokazati je li pogodio.
  • Hectorharatti
    275
    Kockanje sa golmanom.
  • austrijanac
    5.4k
    Meni dosta ok sastav, bez obzira na trojicu iza, opet ima dosta napadačkih obrisa gdje će netko od dva beka stajat iznimno visoko.
  • vjeko1701
    11.9k
    Plus, sigurno ima dodatan motiv pošto se igra protiv Osijeka.

E sad, rekao bi jako hrabar potez trenera. Ispast će ili vizonarski ili užasan.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Cavlina ima priliku koja se rijetko vida, moze dokazati da je golman za Dinamo i ako odradi uspjesan debi vjerojatno ostaje prvi golman s obzirom da je Nevistic out mjesec dana.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Jel moguće da je ovo 3-5-2 s Pjacom kao drugom špicom?

Čavlini želim da završi neocjenen s cleansheetom.
  • Droljo
    11.8k
    minus što Galešić ne igraplavadesetka

On se jako zalaže na treninzima pa bi trebao igrati u prvoj?
  • NitkoBitan
    22.4k
    Kockanje sa golmanom.Hectorharatti

Ajd nemojte zajebavat. Nije bilo kockanje sa Zagorcem koji u 15tak godina golmanske karijere nema kontinuitet i zapazenu utakmicu? Cavlina je bio mozda najbolji golman lige, a poprilicno sam siguranda jeusvim segmentima bolji od Zagorca.
  • ShanKu
    1.3k
    A gdje je Špikić, Hoxha? :sweat: da pravovremeno napišem da se šalim.. sarkazam malo
  • tp1997
    928
    Ne mogu procijeniti koja je ovo formacija. Ako je KTC desno kao s Milanom, onda valjda Franjić igra u sredini s Mišićem, a RPG lijevo...

Pa je to...?

Čavlina
    RPG Torrente Mmaee KTC
    Mišić Franjić
    Pjaca Baturina Stojković
    Kanga

Ili neka 3-3-1-3 varijanta s Franjićem i RPGom na wing backovima?
  • Praskaton
    3.3k
    Ocekivana postava,ipak sam se nadao Galešiću od prve.Siguran sam da ce dobit sansu s klupe.

Inače ove sezone nisam optimist prije hnl utakmica ali mislim da ovu gazimo.Samo ozbiljno krenut i pokazat svima ko je kralj
  • Zg123
    952
    Bome Cannavaro pokazao jaja. Cavlina na golu, Rile i Ademi klupa, 3 od iza. Nadam se da ce ga to nagraditi i na terenu.

Btw ocekujem prgav i prljav Osijek i udaranje na maks kao u onoj utakmici kad je Zebec sudio kad smo dobili na kraju iz penala na Pericu
  • Mr Anderson
    10.1k
    Bome Cannavaro pokazao jaja.Zg123

Po čemu je pokazao jaja? Defanzivna postava ko da igramo protiv Liverpoola.
  • plavadesetka
    71
    S obzirom da si g aplatio blizu 5m eura kad se sve uzme u obzir, da, trebao bi igrati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.