• FrenchMontana
    833
    treba riskirat s Cavlinom i dati mu priliku. Ne treba nam lik od 4 banke koji odlazi na kraju sezone.

Po meni nece golman ionako presuditi utakmicu, zato Čavlina.
  • Yovitssa
    835
    treba riskirat s Cavlinom i dati mu priliku. Ne treba nam lik od 4 banke koji odlazi na kraju sezone.

Po meni nece golman ionako presuditi utakmicu, zato Čavlina.
    FrenchMontana

I ja bih Čavlini dao priliku, ali ne danas. Nekako je ova današnja tekma (jedna od) prekretnica sezone. Treba nam danas ziheraški pristup i pragmatična pobjeda!
  • Blueshadow86
    2.4k
    Vjerovat ćemo Cannavaru i njegovim pomoćnicima u odabiru golmana za današnju tekmu. Osobno sam isto za Čavlinu, a ako bude branio Zagorac, onda vjerojatno i postoji razlog zašto je tako. Oni su s igračima svaki dan, a ne mi. Vjerovat ćemo u najbolje.
    Mora se pobijediti danas.
  • Brusa
    2.2k
    Ne kužim stvarno zašto Čavlinu zazivati. Dok je branio u Osijeku bio je najgori golman lige, kiksevi veliki svaku tekmu, pri dnu tablice su bili dok je on branio (ako se dobro sjećam), zadnju tekmu u hnl je odigrao prije više mjeseci (valjda još u ljeto), a poslije toga je imao samo onu očajnu utakmicu za mladu repku.
    Fakat ne vidim smisla u tome da on igra.
    Prije bi Filipovića njego njega stavio.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Ima još jedna stvar s Čavlinom, ako nastupi ne može na posudbu u Lokose. Danas bi ga stavio samo trener koji bi odnio odluku da je Čavlina naša jedinica do kraja sezone, a to je, po meni, suludo.
  • FrenchMontana
    833
    zato kaj ima 22 godine i uz sve kikseve najveci je golmanski talent u Hrv… nece ni kiksevi trajati vjecno, ocekujem od njega dobru karijeru.

Danas kuzim da se ne zeli riskirati, ali Gorica i Sibenik lagani Cavlina na golu nek se praksa.
  • Brusa
    2.2k
    sve ok, al nek za početak igra protiv Bjelovara u kupu i tako...a ne dok smo na -7
  • tigric
    520
    Ne, Cavlina ne može zaigrat jer mu se traži posudba.
  • FrenchMontana
    833
    samo Lokosi dolaze u obzir, sad je na njima zele li Subarica maknuti s gola.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Sviđa mi se najava po Germanijaku.
    Osobno bi radije Čavlinu umjesto Zagija, a ostalo je vrhunski. Tko god da zaigra, ima da pojedu šarane za ručak.
  • jedan u nizu
    11.3k
    Koliko nestvarno zvuci da ce nam RPG igrati desnog beka, da Cordoba ide od prve, da nam novi napadac igra umjesto Kuleta i da je Stojkovic vec 3 tekme prvotimac. :love:
  • tigric
    520
    Kako je branio na Rujevici, teško da Cavlina može biti gori
  • mali M
    6.6k
    Ne kužim stvarno zašto Čavlinu zazivati. Dok je branio u Osijeku bio je najgori golman lige, kiksevi veliki svaku tekmu, pri dnu tablice su bili dok je on branioBrusa

"Ne kužim stvarno zašto Zagorca (ubaci i Nevistić prošli prvi dio sezone) zazivati. Dok je branio prvi dio sezone Dinamo je imao najgori skor u povijesti, dok je on branio."

Shvaćaš koji narativ želim reć? Kao bivši golman odmah ću ti reć, golman je onoliko dobar koliko je dobra obrana ispred njega. Ako ga ostave na vjetrometini, napucavaju ga sa svih strana, gleda pred svojim očima kako mu prolaze obranu ko kroz sir, gubiš volju i predodređen si za kiks. I onda kad ti padne samopouzdanje možeš se šišat. Nije tako jednostavna priča sa golmanima kako predstavljaš i to kod jedne toksične sredine kao Osijek. Pa kako je Neva branio prošlu sezonu na kraju, a ove je već skupio par dobrih kikseva. Tih "par kikseva" Čavlini, jer ih je zbilja bilo mislim 3 ako se dobro sjećam, su obilježili Čavlinu odma na startu i obilježen je kao glavni krivac. Još je klinac vruće glave pa se išao prepucavati i to ga je još više koštalo. Sjećam se perioda kad smo se bojali svakog udarca pa i sa centra prema Livakoviću... A gdje je i što je Livi sada?
  • hardek
    3.9k
    Iako bi volio bilo koga osim Zagorca, vjerujem u trenerovu odluku. Ako je Fabio odlučio da je Zagi druga opcija iako nije ni branio na pripremama onda nek tako bude.
  • Jaro
    9k
    Čavlina cijelu karijeru ima kikseve unatoc talentu. Do Osijeka su ti kiksevi bili nebitni jer je branio za Loksu kojoj je jesini cilj neispasti...
    Dosao u Osijek i gotovo svaku tekmu si zabio gol, plus izjave, plus mlada repka - taj trenutno nije za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.