• prefontaine
    859

Ja bih trebao sa svoja dva klinca. Dresove su spremili...
    20250201-213058.avif
  • Dzgšb
    1.3k

Ako Bog da, vidimo se :victory:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Nadam se da Cannavaro neće selektirati igrače na osnovu lige prvaka protiv MilanaMihaljević
    Kaj ti ovo znaci?

Bit će teško OsijekuMihaljević
    ovak prepravljeno bolje zvuci
  • Plavo Srce
    154
    Ljudi, ne znam za vas, ali već dugo nisam bio ovako napet i ne mogu dočekati početak tekme.

Nama je svaka utakmica super važna. Više ne smijemo gubiti bodove, pa je svejedno jesu li 3 boda od Osijeka, Varaždina ili Lokomotive.

ALI! Moj mi predosjećaj govori da je ovo prekretnica! Osjeća se ogromna ozbiljnost Cannavara, a nadam se i cijele momčadi. Imali su peh da je prva službena tekma bila protiv trenutno ponajbolje momčadi svijeta i to u gostima. Istra je pokazala pomak, a Milan nas je oduševio. Zato sada svi očekujemo DOMINACIJU u Osijeku! Želimo što čisću pobjedu bez repova, nakon koje će svi moći reći da smo ponovno prvi favoriti za naslov.

Usput, mislim da bi se Rijeka u idućim tekmama mogla raspasti, a Hajduk stalno tetura, samo još da skroz padne. Dakle, idemo riješiti Osijek s istom energijom kako smo pristupili Milanu, pa će se sve početi okretati u našu korist!

Jedina mala nepoznanica mi je kako će se Osijek postaviti. Jer mi obično imamo veći problem s momčadima koje stanu u čvrsti blok. Ali ono što smo do sada vidjeli u ovo premalo utakmica s Cannavarom za konkretan zaključak jest da je podigao napadačku agresivnost i igru oko 16 metara.
    Ne očekujem da će Osijek krenuti u trku po cijelom terenu, jer nam to paše, ali bez obzira na njih, nas se pita! Zato se nadam se da ćemo stisnuti Osijek i da ćemo pokazati efikasnost u njihovoj trećini!

TREBA NAM POBJEDA!
  • emilperska
    8.2k
    Dugo nisam se po noci probudio i razmišljao o HNL tekmi..
    Trnci me prolaze..

Nadam se da je ovo prekretnica..
  • TV Serviser
    166
    Jako bi volio da Kanga starta danas. Ajde mister ajde Dinamoooooo
  • Babangida
    54
    Mislim da bi s današnjom pobjedom osvojili vise od 3 boda, Rijeka i blitva bi se usrali u gaće , zato hrabro danas i rutinska pobjeda u hendikepu
  • IceMan
    2.5k
    Danas imamo baš veličanstvenu priliku vratit se na pravi put, napunit dodatno samopouzdanjem i pokrenuti ponovno nezaustavljivu lavinu.

Vjerojatno će nešto izmiksat, očekujem u prvoj Galešića, Kangu i Čavlinu.
  • vjeko1701
    11.9k
    Jako bitna utakmica. Ako danas ne dobijemo, propala su dva kola u kojem je barem jedan konkurent kiksao. Još gore, Hajduk bi čak povećao vodstvo u odnosu na kraj polusezone u slučaju njihove pobjede i našeg poraza. Maksimalna ozbiljnost!
  • don
    10.3k
    gazi mađareeee
  • recikaj86
    555
    Prema Germanijaku počinjemo:
    Zagi - RPG, Galešić, KTC, Franjić - Mišić, Baturina, Stojković - Cordoba, Kanga, Pjaca
    Jedva čekam :fire:
  • FrenchMontana
    837
    zasto Zagi, ostalo odlicno.
  • Brusa
    2.2k
    zato jer nemamo boljeg golmana od njega trenutačno. koliko god to bilo teško nekima priznati....
  • Kaj je
    981
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.